Loading...


Κύριε Χατζηδάκη γεια σας

     Πριν βγάλετε κάποια βιαστικά συμπεράσματα, σας συνιστώ να δείτε τουλάχιστον κάποια από τα τελευταία άρθρα της ιστοσελίδας μας και δη το τελευταίο.
     Όπως  θα διαπιστώσετε, έστω κι αν ξεκινάμε από διαφορετική αφετηρία, ο στόχος μας είναι κοινός. Ωστόσο, η συνέπεια μας απέναντι στους αναγνώστες μας αλλά και η συνείδηση μας δεν μας επιτρέπει να παρεκκλίνουμε των αρχών μας, γι’ αυτό παρακαλώ δείτε πως έχουν τα πράγματα!

     Όλοι οι συνάδελφοι σας και εσείς ο ίδιος καθημερινά, βρίσκεστε στα κανάλια όπως προχθές στον κ. Αυτιά, προσπαθώντας να πείσετε τον λαό ότι η κυβέρνηση πρέπει να παραιτηθεί και να οδηγηθούμε σε εκλογές. Ναι, έχετε δίκιο και εμείς το ίδιο πιστεύουμε και αγωνιζόμαστε γι’ αυτό! 
     Ωστόσο, παρακαλώ πείτε μας, έστω κι αν έχετε μεγάλη διαφορά από το Σύριζα, γιατί ως πρώτη δύναμη αναδεικνύεται το “κόμμα” αυτών που απαντούν, ότι κανείς εκ των δυο σας δεν είναι ικανός να αναλάβει την εξουσία.

     Προφανώς η απάντηση βρίσκεται στο ότι και εσείς δεν πείθετε πλέον, γιατί ενώ είχατε την ευκαιρία αποτύχατε. Και επειδή είμαστε μεγάλα παιδιά, ας σταματήσουν επιτέλους αυτές οι γελοιότητες τύπου, οι άλλοι φταίνε πιο πολύ κλπ.
     Ας συμφωνήσουμε λοιπόν ότι φταίτε και εσείς για τη σημερινή μας κατάντια κι όλα αυτά τα απερίγραπτα δεινά που περνά ο λαός μας και η χώρα!

    
     Ωστόσο, έστω κι αν θέλουμε να αφήσουμε πίσω μας όλα αυτά (κάτι που βεβαίως δεν είναι εύκολο), γεννάται ένα μεγάλο ερώτημα. Πώς είναι δυνατόν να θέλετε να διεκδικήσετε εκ νέου την εξουσία ζητώντας την εμπιστοσύνη και την ψήφο των πολιτών, όταν η παράταξη σας συνυπεύθυνη της οικονομικής καταστροφής της πατρίδας μας, ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ! ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ, ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΗΔΗ ΨΗΦΙΣΕΙ ΝΑ ΠΡΟΗΓΗΘΟΥΝ ΟΙ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΤΗΣ ΕΞΑΓΟΡΑΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΣΤΑ FUNDS! ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ! ΜΟΝΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ, ΤΟΥΡΚΟΙ, ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ!!!

     Κύριε Χατζηδάκη, μιλάμε για το μεγαλύτερο πολιτικό σκάνδαλο και πράξη προδοσίας στη σύγχρονη ιστορία του έθνους μας κι όμως το κόμμα σας και οι στενοί συνεργάτες σας, πρόεδρος και αντ\δρος, συμπράττουν ενεργά και αυτοί όπως και όλη η ηγεσία του κόμματος σας εφ’ όσον δεν αντιδράτε σ’ αυτή την δόλια και δυσώδη συμφωνία της λεηλασίας των περιουσιών εκατομμυρίων Ελλήνων, όταν μπορείτε και εσείς σήμερα να σώσετε τους συμπατριώτες σας και μαζί τη χώρα!!!!!!

     Είχατε και έχετε την ευκαιρία ακόμα να πείσετε τον λαό για τις προθέσεις σας πραγματοποιώντας  την ολική επαναφορά σας και δη αυτής που άπτεται της ηθικής υπόστασης του κόμματος σας και την αποποιείστε.   
     Αν δεν υπάρχουν δεσμεύσεις εκ μέρους σας που εξυπηρετούν προσωπικά σας συμφέροντα οικονομικά και πολιτικά, δεν δικαιολογείται η εμμονή σας έως σήμερα να μην προτείνετε την ψήφιση του ως άνω νομοσχεδίου. Αντιλαμβάνεστε τι κάνετε ως Ν.Δ;
 

     Όποιες δικαιολογίες κι αν επικαλεστείτε όπως κάποιες απ’ αυτές που ακούσαμε ότι, θα σταματήσουν να εξυπηρετούν τα δάνεια τους αυτοί που πληρώνουν ή υπάρχουν κάποιοι σκιώδεις τύποι που σκοπίμως δεν πληρώνουν,  αποτελούν γελοιότητες απευθυνόμενες προς ανοήτους κι όχι προς νοήμονες πολίτες, γιατί υπάρχουν δικλείδες ασφαλείας που μπορούν να ενεργοποιηθούν όπως, για τους μεν πρώτους να κλειδώσουν την ημερομηνία ισχύος του νόμου και για τους δεύτερους πλέον του ότι υπάρχουν πολλαπλοί τρόποι εξασφάλισης για να αποφευχθεί το φαινόμενο, είναι τόσο μικρό πλέον το ποσοστό αυτών που δεν χρειάζεται καν κάποιος να ασχοληθεί μαζί τους!    
    
Αλλά έστω κι αν υπάρχει ένα ποσοστό μπαταχτσήδων του 1-2 % ή ακόμα και του 5% ( που δεν είναι), θα πρέπει τα εκατομμύρια των άλλων Ελλήνων δανειοληπτών να χάσουν τις περιουσίες τους και να καταστραφούν;
     Ποιός υγιής ανθρώπινος νους μπορεί να δεχτεί αυτή τη θεωρία;

    
     Κύριε Χατζηδάκη,  πράξτε το  καθήκον σας απέναντι στον λαό και την πατρίδα, όπως άλλωστε οφείλετε να κάνετε. Ωστόσο, η όποια ολιγωρία ή άρνηση σας και όχι μόνο η δική σας, αποτελεί πράξη Εσχάτης προδοσίας!
     Η χώρα μας περνά τις πιο κρίσιμες στιγμές της σύγχρονης ιστορίας της και όσοι εκ των 300 της Βουλής των Ελλήνων αρνούνται την ψήφιση του ως άνω νομοσχεδίου, θα πρέπει να είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν την ως άνω κατηγορία. Ας μην κάνουμε τα πράγματα χειρότερα!

    
     Ελπίζω στην επόμενη εμφάνιση σας, να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων, να αναφερθείτε στο θέμα και να το προωθήσετε άμεσα προς ψήφιση στη Βουλή γιατί ο χρόνος τέλειωσε κι άλλος δεν υπάρχει πια!
     Τελικά, ίσως ήρθε η στιγμή, εσείς και το κόμμα σας, να σκεφτείτε και να ενεργήσετε πάνω απ’ όλα ως Έλληνες και όχι ως εκτελεστικά όργανα και εκπρόσωποι των δανειστών όπως κάνουν κάποιοι άλλοι. Κάντε τη διαφορά και γράψτε τη δική σας ιστορία. Σκεφτείτε το!
     Και μην ξεχνάτε “ό,τι σπέρνουμε θερίζουμε” και αυτό ισχύει για όλους και ιδιαίτερα για τους πολιτικούς και τα κόμματα!

    
     Με τις καλύτερες των προθέσεων αναμένοντας τη θετική ανταπόκριση σας!

Βασίλης Αναγνώστου                                                            
www.manifesto.com.gr


Συγγραφέας του βιβλίου «21ος ΑΙΩΝΑΣ - Ο Διχασμός των λαών και η σύγχρονη Αναγέννηση!» εκδ. Λιβάνη - 2014.


© Copyright 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!