Loading...


Υπερεπείγουσα επιστολή, προς όλους τους Ευρωπαίους “συμμάχους μας”, φορείς και θεσμούς  του ΝΑΤΟ και του ΟΗΕ, θέτοντας τους το πλέον καυτό ερώτημα που αφορά όχι μόνο την Ελλάδα και την Ευρώπη αλλά όλη τη γη!!! 

     Ένα ερώτημα, που αφορά την παγκόσμια ειρήνη!!!!!!!

     ΚΥΡΙΟΙ, ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΗΠΕΙΡΟΣ ΟΠΩΣ Η ΕΥΡΩΠΗ, ΝΑ ΚΩΦΕΥΕΙ ΣΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ,  ΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ ΕΚΤΟΣ Ε.Ε., ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ - ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΝΑ ΠΡΟΑΣΠΙΣΕΙ ΤΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΤΗΣ ΣΥΝΟΡΑ, ΕΝΑ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η  ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟΝ ΑΚΡΙΤΑ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΟΡΩΝ!!!           
    

     Πώς είναι δυνατόν ένας θεσμός 27 κρατών να μην αντιδρά δεχόμενος απειλές για κατάληψη των εδαφών του, να δέχεται να παραβιάζονται τα σύνορα του όπως συμβαίνει σήμερα στο Αιγαίο από μια χώρα κατά πολλούς τριτοκοσμική με έναν παράφρονα ηγέτη που συνεχίζει να συμπεριφέρεται ως ένας νέος Πλανητάρχης οραματιζόμενος μια νέα Οθωμανική αυτοκρατορία ξεσηκώνοντας τον λαό του με τα αλυτρωτικά του οράματα!
     Πώς είναι δυνατόν αυτός ο αλαζόνας και παράφρων να παίρνει τους μπράβους του να πηγαίνει στις USA και μέσα στο προαύλιο του Λ. Οίκου να δέρνει Αμερικανούς πολίτες μπροστά στον Πλανητάρχη κι αυτός να μην αντιδρά;

     Τι στο διάβολο συμβαίνει σ’ αυτόν τον πλανήτη;   

     Πού είναι οι άντρες, τα ισχυρά κράτη και οι πολιτικοί; 
     Ποιο μπορεί να είναι το κύρος τους ως κράτη και οντότητες; Και σε σχέση με την Ε.Ε. ποιο είναι το νόημα της ύπαρξης της;  

    
     Επιπροσθέτως ποιος θα εξηγήσει σ’ αυτόν τον παρανοϊκό δικτάτορα, ότι αν όλα τα κράτη της γης σήμερα αποφασίσουν να επιλέξουν την πλέον καλύτερη και ένδοξη περίοδο της ιστορίας τους και επαναδιεκδικήσουν τα όποια παλαιοτέρα σύνορα τους, δεν θα μείνει άνθρωπος ζωντανός επί της γης! 

     Αν κάνει το ίδιο και η Ελλάδα αναπολώντας τις κατακτήσεις της κατά την περίοδο του Στρατηλάτη της Μεγάλου Αλεξάνδρου, τότε θα πρέπει τους Τούρκους να  τους ξαναοδηγήσουμε στα βάθη της Ασίας και στο μικρό τους κρατίδιο και όχι να τους αφήνουμε να απολαμβάνουν τα σημερινά τους σύνορα.
     Ταυτόχρονα, θα πρέπει η Ελλάδα να ξαναπάρει κάποια Βαλκανικά εδάφη, την Ασία και εδάφη της Μ. Ανατολής και της Ινδίας και κάθε κράτος θα πρέπει να στραφεί εναντίον άλλων κρατών όμορων και μη!
     Καταλαβαίνει κανείς τι θα συμβεί;        

     Ποιος θα εξηγήσει όλα αυτά τα αυτονόητα σ’ αυτόν το αρρωστημένο και γελοίο που θέλει να ζει μέσα στις παραισθήσεις του, που ωστόσο μπορεί ανά πάσα στιγμή να φέρει τον Αρμαγεδδώνα σε κράτη και λαούς σκορπώντας την καταστροφή και τον θάνατο;
     Ας εξηγήσει λοιπόν κάποιος στον φέρελπι “Σουλτάνο” που πήρε τα λεφτά του λαού του να φτιάξει παλάτια και χρυσές πολυθρόνες στερώντας του το ψωμί του, ότι αυτό δεν θα βγάλει πουθενά και θα οδηγήσει τη χώρα του στην συρρίκνωση και στην καταστροφή, καθώς τελικά θα βρεθεί μπροστά σε δυνάμεις που θα τον σβήσουν από τον χάρτη μαζί με τις αρρωστημένες φαντασιώσεις του!

     Τέλος κύριοι, εσείς όλοι οι ισχυροί που θέλετε να διαφεντεύετε τους αδυνάτους, αποδείξτε ότι δεν είστε μόνο λόγια και τιμήστε τα παντελόνια σας! Κι αν σε κάποιους από τους ομολόγους σας αρέσουν τα στρινγκάκια και ξέμειναν απ’ αυτά γιατί τα ‘βρεξαν από τις φοβέρες του Erdogan και των μπράβων του, στείλτε τους ν’ αλλάξουν στην γκαρνταρόμπα του Gerun Daiselbloom -θα τους βολέψει όλους- και ολοκληρώστε εσείς ως πραγματικοί ηγέτες το χρέος σας απέναντι στους λαούς σας, την Ελλάδα και την παγκόσμια κοινότητα!!!      
     Ταυτόχρονα όπου βρείτε τον Schaeuble, φορτώστε τον κι αδειάστε τον Ατλαντικό παρέα με τον ηγέτη της Β. Κορέας, μήπως σώσετε την Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο!


Β. Αναγνώστου (GREECE)
www.manifesto.com.gr

Συγγραφέας του βιβλίου «21ος ΑΙΩΝΑΣ - Ο Διχασμός των λαών και η σύγχρονη Αναγέννηση!» εκδ. Λιβάνη - 2014.

Η παρούσα μεταφράστηκε και θα αποσταλεί προς τον Λ. Οίκο υπόψη Πρόεδρου των USA κ. Donald Trump! Επίσης θα σταλεί επιλεκτικά προς τα Μ.Μ.Ε. όλων των χωρών της Ε.Ε. και των Η.Π.Α., προς τις αντίστοιχες κυβερνήσεις τους και προς όλους τους Ευρωπαϊκούς θεσμούς!
 

READ THE ARTICLE IN ENGLISH!   

© Copyright 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!