Loading...


Κύριε Πρωθυπουργέ, αν κάνατε λάθη όπως είπατε στις επιλογές σας, είτε σε άτομα είτε στις αποφάσεις σας, αυτό δεν σας απαλλάσσει των ευθυνών σας και για ό,τι έχει συμβεί στη χώρα κατά τον χρόνο της πρωθυπουργίας σας!

     Σε όλα τα προηγμένα κράτη της γης, αν ένας πρωθυπουργός είχε διαπράξει το 1% των δικών σας λαθών και κυρίως έφτανε στο σημείο να αποδεχτεί δημοσίως τα λάθη του, θα είχε δηλώσει την παραίτηση του!!!   
     Οι λόγοι είναι αυτονόητοι, δεν χρειάζεται καν να αναφερθώ σ’ αυτούς!

     Ωστόσο, “οι καιροί ου μενετοί”! Αν θέλετε να αποδείξετε ότι αλλάζετε ρότα και είστε ειλικρινής, έχετε μπροστά σας τη μεγάλη ευκαιρία να αρχίσετε να αναδομείτε την κατεστραμμένη εικόνα σας με μια και μόνο πράξη!!!

    
     ΜΠΕΙΤΕ ΠΡΙΝ ΤΙΣ 3 - ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑ 100% ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΓΙΟΥΝΚΕΡ – ΜΟΣΚΟΒΙΣΙ, ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΙΜΟΤΗΤΑ ΣΑΣ!!!  

     ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΧΙΛΙΟΣΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΠΛΕΟΝ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΩΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, "ΝΑ ΠΡΟΗΓΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΩΝ FUNDS ΤΗΣ ΕΞΑΓΟΡΑΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΤΟΥΣ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΙ Σ’ ΑΥΤΑ", ΔΙΧΩΣ ΑΣΤΕΡΙΣΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΜΙΚΡΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥΣ!!!!!!!!!!!!

    
     Με δηλώσεις και θεωρίες τύπου της προχθεσινής σας συνέντευξης δεν πείθεται πλέον κανείς, είναι άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε, πάψτε να ζείτε με ψευδαισθήσεις! Αν δεν μας ακούσετε κι αυτή τη φορά, θα είναι το τελευταίο σας λάθος ως Πρωθυπουργός!
     Αντιθέτως αν προχωρήσετε στην ψήφιση του νόμου μπορείτε να ελπίζετε σε αλλαγή κλίματος γιατί θα αλλάξουν πολλά! Θα επανέλθει το όραμα και η ελπίδα και θα ξημερώσει μια ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ!!!!!!

    
     Μην ξανακάνετε το ίδιο λάθος κλείνοντας τα αυτιά σας στα κελεύσματα και στις εκκλήσεις του λαού, ακούγοντας αυτούς που σας έφεραν σ’ αυτή τη χαώδη κατάσταση!     
     ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΤΕ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΑΣ!!!            
     Στο χέρι σας είναι να προσπαθήσετε έστω και τώρα τελευταία στιγμή να αλλάξετε την ροη των εξελίξεων και να αποφύγετε την ολική καταστροφή της χώρας!

    
     Λυπάμαι, αλλά αν δεν το κάνετε θα αποδείξετε ότι συνεχίζετε την ίδια πολιτική, μια πολιτική καταδικασμένη που θα μας οδηγήσει τελικά όλους στον Καιάδα!

     Ταυτόχρονα, θα αποδείξετε ότι συνειδητά έχετε διαπράξει αυτά που σας κατηγορούν, κάτι που θα μας δικαιώσει ως προς την αλλαγή της συμπεριφοράς μας απέναντι σας, η οποία βεβαίως άλλαξε μετά τις αθετήσεις των δεσμεύσεων και υποσχέσεων σας!!!

     Παρακαλώ διαψεύστε μας, έστω και τώρα έχετε την ευκαιρία!!!!!!


     Ωστόσο, για την ιστορία, και για “τα του Καίσαρος τω Καίσαρι”, παρακαλώ πολύ διαβάστε το άρθρο μας της 6-3-2015
“ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ”
, που αποδεικνύει ότι δεν είμαστε κατά την πρώτη περίοδο της  πρωθυπουργίας σας προκατειλημμένοι και εχθρικοί απέναντι σας, αλλά αντιθέτως είμαστε για σας από τα πρώτα φιλικά προσκείμενα site, όπως επίσης και από τους πρώτους που σας προειδοποιήσαμε για τον Γιάνη Βαρουφάκη και όχι μονο δια ενός άρθρου!!!   
     Ταυτόχρονα αναρωτηθείτε, γιατί στρέψατε το 90% του λαού εναντίον σας!

     Τέλος και κλείνοντας, ας δουν επίσης αυτό το άρθρο και κάποιοι ελάχιστοι αναγνώστες μας που κατά καιρούς αμφισβητούν τα κίνητρα μας, την ανιδιοτελή κριτική μας και τις θέσεις μας, για να διαπιστώσουν ότι μας αδικούν!!!     


Β. Αναγνώστου
Συγγραφέας - αρθρογράφος                        

www.manifesto.com.gr                                                                                                        

© Copyright 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!