Loading...

Κοιν. προς κ.κ. ο Υπ. Οικ. Χ. Σταϊκούρα, ο Υπ. Αν.-Επ., Ά. Γεωργιάδη,  Επικρ. Γ. Γεραπετρίτης, ο Υφ. Άκη Σκέρτσο, Υφ. Στέλιο Πέτσα και προς κ. Α. Πατέλη.

    
     Κύριε Πρωθυπουργέ, εν όψη της σημερινής σας συνάντησης με τους τραπεζίτες, σας υπενθυμίζουμε την ακραία οικονομική κατάσταση που βρίσκεται ο Ελληνικός λαός χρωστώντας σε Δημόσιο και τράπεζες, αδυνατώντας πλέον να πληρώσει τις όποιες υποχρεώσεις του. Αυτό οδηγεί εκατομμύρια Έλληνες στο να χάσουν τα πάντα μέσω κατασχέσεων και πλειστηριασμών, κάτι που θα επιφέρει καταστροφικές συνέπειες πρωτίστως για τους ίδιους και δευτερευόντως στην οικονομία και
το κράτος!  
     Γι αυτούς τους λόγους, σας ζητούμε να παρέμβετε επιβάλλοντας στις τράπεζες να καλέσουν τους δανειολήπτες να ρυθμίσουν τα δάνεια τους, προχωρώντας σε  κουρέματα και διαγραφές τόκων και όποιων άλλων επιβαρύνσεων τους έχουν επιβάλει, δίνοντας τους την ευκαιρία να εξαγοράσουν ή και να ρυθμίσουν τα δάνεια τους με τους ίδιους όρους που τα προσφέρουν στα
Funds !!!!!!!
    
Αν δεν το δεχτούν, δεν υπάρχει άλλος τρόπος να διασωθεί η χώρα και ο λαός μας, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΠΙΒΑΛΕΤΕ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΩΣ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ!!!

     Κύριοι, σε σχέση με το σχέδιο ‘’Ηρακλή’’ και τις αναφορές σας σ’ αυτό: Επένδυση δεν είναι να έρθουν τα νέα αφεντικά των δικών μας έως χθες τραπεζών μέσω των Funds  και των κεκαλυμμένων νέων ‘’διαχειριστικών’’ τους  εταιριών -όπως τις ονομάζουν- να λεηλατήσουν τα σπίτια και τις μικροπεριουσίες  του λαού μας φτιαγμένες με αίμα και τους κόπους μιας ολόκληρης ζωής, παίρνοντας τα δάνεια τους αντί πινακίου φακής, ζητώντας τα από τους δανειολήπτες και τους εγγυητές τους στο 100% της αξίας τους! Αυτό αποτελεί ντροπή και μομφή για κάθε πολιτικό και ηγέτη της χώρας!!!
                                                                                                   
     Κύριε Πρωθυπουργέ και κ. κ. Υπουργοί του οικονομικού επιτελείου της χωρας. Ο λαός μας περνά επί μια δεκαετία στιγμές δύσκολες που μόνο ως τραγικές  θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν. Πολλοί δε πολίτες οδηγήθηκαν έως και στον θάνατο και σ’ αυτό φταίτε εσείς ως πολιτικοί, οι τράπεζες και οι τραπεζίτες!!!                              
     Παρακαλούμε, κάντε  αυτό που επιτάσσει το καθήκον σας απέναντι στον λαό και στους πολίτες που σας  τίμησαν εξουσιοδοτώντας σας  να χειριστείτε τα προβλήματα τους, διαφυλάσσοντας αυτούς και τις οικογένειες τους μαζί και τη χώρα μας από τους εισβολείς και εκπροσώπους τους που θέλουν να ιδιοποιηθούν τα πάντα!                            
     Θέλουμε να πιστεύουμε ότι βγαίνοντας από την αίθουσα θα έχετε επιλύσει το πρόβλημα με οποιονδήποτε τρόπο, δίνοντας ένα τέλος σ’ αυτή την τραγωδία και την λεηλασία του λαού μας και ότι δεν θα παραμείνει αυτό κατά όπως έχει  δρομολογηθεί από τους τραπεζίτες και τους μέντορες τους, γιατί δεν θα υπάρξει πλέον επόμενη μέρα για εκατομμύρια συμπολίτες μας κι είναι αυτό που θα πρέπει μόνο να σκεφθείτε!!


     Αναμένοντας εναγωνίως τις ανακοινώσεις σας μετά το πέρας της συνεδρίασης, εκπροσωπώντας τις προσδοκίες εκατομμυρίων απελπισμένων πολιτών της χώρας μας!                                                                                                                                  


M
ε εκτίμηση  

Β.Αναγνώστου - Συγγραφέας- αρθρογράφος
        

ΥΓ-1.-- Προς τους υπεύθυνους γραμματείς-24-10-19/ 11:50-: Κύριοι  αν δεν προλάβαμε τη συνεδρίαση λόγω της κρισιμότητας του θέματος, παρακαλούμε πολύ και εν ονόματι του Ελληνικού λαού όπως παραδώσετε το μήνυμα μας, έστω κι εν μέσω της συνάντησης!                 
ΥΓ- 2.-- Αποτέλεσμα επόμενης μέρας 25-10-19: ΜΗΔΕΝ ΑΠΟ ΜΗΔΕΝ, ΜΗΔΕΝ! Συνέλληνες κι αδέρφια μας, δεν ξέρουμε πια τι άλλο πρέπει να πούμε και να κάνουμε με αυτούς τους ανάλγητους πολιτικούς κι ανθέλληνες καιροσκόπους που θέλουν να κυβερνούν τη πατρίδα μας! Βγάλτε τα δικά σας πλέον συμπεράσματα και πείτε μας αν υπάρχει ελπίδα σ’ αυτόν τον τόπο!!!

  

© Copyright 2013 - 2023 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!