Loading...


Δεν κάνατε τίποτα για την Ελλάδα! Αν δεν τους μαζέψετε εσείς, ποιός θα το κάνει; Τελικά είστε φίλοι και σύμμαχοι ή εχθροί της χώρας μας;      

    
     Οι θεσμοί της Ε.Ε. βλέποντας το δράμα που περνά η χώρα μας τουλάχιστον προσπαθούν κάτι να κάνουν, έστω κι αν τούτο απέχει πολύ από αυτό που θέλει ο Ελληνικός λαός. Είναι δυνατόν οι δικοί σας να στέκονται για άλλη μια φορά εμπόδιο και να ζητούν ακόμα χειρότερα μέτρα για τον λαό μας, όταν πλέον ζούμε υπό αυτές τις άθλιες συνθήκες έχοντας ταυτόχρονα επωμιστεί να αντιμετωπίσουμε και το πρόβλημα όλης της Ευρώπης και όχι μόνο, γιατί αφορά και εσάς καθώς πολλοί από τους εισερχόμενους στην Ε.Ε. θα βρεθούν και στη δική σας χώρα! Αυτό θέλετε;

    
     Παρόλο ότι διαβάσαμε ότι ο ΥΠΟΙΚ σας κ. Lew. έχει παρέμβει στην κα Lagarde και στον κ. Thomsen.  προκειμένου να επισπευσθούν οι διαδικασίες και να βοηθήσουν  να κλείσει η αξιολόγηση, αυτοί βρήκαν τον τρόπο αυτό να μη γίνει ποτέ!  

     Καλά, που ζουν αυτοί οι “άνθρωποι”, δεν βλέπουν τι γίνεται στην Ελλάδα;

    
     Είναι πλέον τόσο προκλητικά εμφανείς οι προθέσεις τους, που και οι μη νοήμονες μπορούν να αντιληφθούν ότι είναι εκπρόσωποι και εκτελεστικά όργανα των Hedge Funds, αυτής της κεκαλυμμένης σύγχρονης οικονομικής Μαφίας, αυτής της εγκληματικής κάστας “ανθρώπων” που επεμβαίνουν και λεηλατούν τους λαούς, δίχως να σκέπτονται οι ανόητοι ότι πλησιάζει η στιγμή που θα χάσουν και αυτοί σύντομα τα πάντα, γιατί οι λαοί πλέον δεν αντέχουν. Ας ανοίξουν επιτέλους τα μάτια τους να δουν τι συμβαίνει γύρω τους, μήπως προλάβουν και αυτοί οι ίδιοι να σωθούν!

    
     Ωστόσο, εσείς κύριε Πρόεδρε, προσωπικά τι κάνετε γι’ αυτό; Γιατί εκτίθεστε πολλαπλώς και πώς επιτρέπετε στους ως άνω να ενεργούν ως κοινοί εγκληματίες και  εκτελεστές εκθέτοντας διεθνώς τη χώρα σας, καταστρέφοντας σχέσεις εκατονταετιών με συμμάχους όπως οι Ελλάδα!

    
     Τέλος, δυστυχώς δεν φτάνει όλο αυτό που παρακολουθούμε, ταυτόχρονα βλέπουμε για άλλη μια φορά την σιωπηρή σας υποστήριξη προς τα Σκόπια και άλλους γείτονες μας, ακόμα και προς την Τουρκία η οποία έφτασε να αψηφά τους πάντες, εσάς και την Ρωσία, όπως επίσης την Ευρώπη, ακόμα και το ΝΑΤΟ παίζοντας το υπερδύναμη!     
              

    
     Κύριε Πρόεδρε, πρέπει να καταλάβετε ότι οι σύμμαχοι σας Έλληνες αυτή την περίοδο πρέπει να τύχουν της απόλυτης υποστήριξης σας. Αν δεν το κάνετε τώρα, πότε θα το κάνετε και πως θα αποδείξετε ότι παραμένετε σύμμαχοι μας; 
     Η συμπεριφορά πλέον των U.S.A απέναντι στη χώρα μας καταδεικνύει σχέσεις μιας χώρας εχθρικής και όχι συμμάχου, αυτό θέλετε και εκεί φιλοδοξείτε να οδηγήσετε τις σχέσεις των λαών μας;
    
Θέλω να πιστεύω πως όχι, αλλά ο λαός της χώρας μου έχει πειστεί για το αντίθετο, γιατί ο τρόπος αντιμετώπισης μας από το Δ.Ν,Τ. σε συνδυασμό με την εξωτερική σας πολιτική, μας οδηγεί ευθέως στο ως άνω συμπέρασμα!

    
     Ελπίζω προσωπικά και ελπίζουμε όλοι ως Έλληνες να αποδειχτεί ότι κάνουμε λάθος. Ωστόσο, παρακαλώ συγκρατείστε ότι ο χρόνος μας έχει τελειώσει!!!


Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΘΕΙ ΚΑΙ ΕΣΤΑΛΕΙ ΧΘΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΩΣ ΥΠΕΡΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ USA.Με εκτίμηση

Βασίλης  Αναγνώστου (GREECE)

www.manifesto.com.gr


READ THE ARTICLE IN ENGLISHCopyright © 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!