Loading...


Κύριε υπουργέ, μετά και από τη σημερινή συνάντηση σας με τους θεσμούς, είτε κλείσετε είτε όχι το θέμα της διαπραγμάτευσης μαζί τους και προ του κινδύνου να γίνει  ο χαμός στη χώρα μετά τις 31 Μαρτίου (ημερομηνία λήξης των αιτήσεων... του ν.4207 Δένδια), υπενθυμίζουμε ότι πρέπει να φροντίσετε άμεσα για την ανανέωση της ως άνω ημερομηνίας!

    
     Αντιλαμβανόμαστε όλοι ότι έχετε προβλήματα μαζί τους, ωστόσο δυστυχώς εσείς και οι προκάτοχοι σας τα δημιουργήσατε, γι’ αυτό βρείτε τον τρόπο να τα αντιμετωπίσετε, καθώς ο λαός  πλέον του ότι δεν φταίει, δεν έχει την δυνατότητα να προστρέξει σε άλλες λύσεις!

    
     Ωστόσο επιτέλους, εν τη αρχή της διαπραγμάτευσης σας, θέστε το ερώτημα σ’  αυτούς που βρίσκονται μπροστά σας ως διαπραγματευτές, αυτούς τους ανόητους και ημιμαθείς οικονομολόγους και ταυτόχρονα αδίστακτους γκάγκστερ επαγγελματίες εκτελεστές των λαών και όργανα του διεθνούς οργανωμένου εγκλήματος, αυτά τα φερέφωνα πιόνια και ακριβοπληρωμένα υπαλληλάκια που στάλθηκαν από τους αφέντες τους ως “εκκαθαριστές” ταινίας του Σκορτζέζε για να ολοκληρώσουν το τελευταίο στάδιο των σχεδίων τους, της παράδοσης, της λεηλασίας και της κατοχής της χώρας μας, αυτά τα ανθρωπάκια που εκπροσωπούν τους 2.188 δισεκατομμυριούχους μισάνθρωπους της γης, που κατάφεραν μέσω των εκατοντάδων εταιρειών τους να ελέγχουν τις κυβερνήσεις των λαών και ως θεοί τις ζωές όλων των κατοίκων του πλανήτη, να δώσουν επιτέλους μια πειστική απάντηση προς τον Ελληνικό λαό, στο κάτωθι ερώτημα:

    
     ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ ΣΤΟ 5-10% ΤΗΣ ΑΞΙΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΠΛΑΣΙΟ ΑΥΤΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥ Ο ΠΟΛΥΠΑΘΟΣ ΛΑΟΣ, ΠΛΕΟΝ ΤΟΥ ΟΤΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΩΘΗΣΗ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!!!

    
     Παρακαλούμε λοιπόν πριν τους πετάξετε από την ταράτσα ως Τζιχαντιστής (γιατί αυτό τους αξίζει), πράξη για την οποία θα σας δόξαζαν 10.000.000 Έλληνες καθώς όλοι ξέρουμε γιατί το κάνουν, πείστε τους να δεχτούν την ως άνω πρόταση, γιατί έτσι κι αλλιώς η απάντηση τους (αν σας δοθεί) θα είναι από γελοία έως ανεπαρκής!

    
     Φυσικά όλοι γνωρίζουμε, έως και το Δ.Ν.Τ. ότι η καλύτερη των λύσεων είναι η διαγραφή του χρέους. Ωστόσο αυτό δεν θα το κάνουν, όπως προφανώς δεν θα αποσυρθούν και από τη διεκδίκηση των κόκκινων δανείων.
     Αν όλα αυτά λοιπόν πάνε στραβά και δεν τους ρίξετε τελικά από τα παράθυρα και τις ταράτσες, φροντίστε τουλάχιστον για την ολοκλήρωση των κάτωθι:

    
     α- Να καλύψετε τα κενά και τις παραλείψεις του ν. Δένδια και οι τράπεζες να υποχρεωθούν στη διαγραφή των τόκων όλων των δανείων, έως και των υπερήμερων.

    
     β- Στη διαγραφή άνω του 50% όλων των τύπων των δανείων.

    
     γ- Στο υπόλοιπο αυτών να γίνουν διακανονισμοί, ανάλογοι των δυνατοτήτων των δανειοληπτών, άτοκα και για όσα χρόνια χρειαστούν.


Κύριε υπουργέ, δεν υπάρχει άλλη διέξοδος για κανέναν. Επιχειρείστε και κερδίστε!!!


ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ!


Β. Αναγνώστου

www.manifesto.com.gr

 

Copyright © 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!