Loading...


Κύριε Πρόεδρε, ειλικρινά πιστέψτε ότι, όχι μόνο εγώ αλλά και όλος ο Ελληνικός λαός δεν χαίρεται γι’ αυτό που συνέβη στη χώρα σας! Αντιλαμβανόμαστε δε όλοι ότι δεν είναι ό,τι καλύτερο θα μπορούσε να συμβεί παραμονές της επίσκεψης σας!

    
     Ωστόσο, αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να αλλάξει, γι’ αυτό επιτρέψτε μας να επικεντρωθούμε σε κάποια θέματα που έτσι κι’ αλλιώς εξ’ ανάγκης πρέπει να αναφερθούμε, παρ’ όλο ότι άλλαξαν άρδην τα δεδομένα προς το χειρότερο και για τις δυο πλευρές.

    
     Είναι κατανοητό από όλους πλέον, ότι, εφ’ όσον η κα. Κλίντον έχασε τις εκλογές και δεν θα σας διαδεχτεί συνεχίζοντας το έργο σας, η θέση σας αυτή τη στιγμή και η διαπραγματευτικότητα σας στα θέματα της εξωτερικής πολιτικής της χώρας σας είναι φυσικό να έχει αποδυναμωθεί, ωστόσο τα όποια λάθη επί της θητείας σας δυστυχώς παραμένουν επηρεάζοντας την καθημερινότητα μας, θέτοντας σε μεγάλους κινδύνους τη χώρα μας, την Ε.Ε όπως επίσης και τη δική σας χώρα!

    
     Κύριε Πρόεδρε, καθ’ όλον τον χρόνο της θητείας σας, δυστυχώς για την παγκόσμια κοινότητα και την υστεροφημία σας, δώσατε το περιθώριο στη Γερμανία να γιγαντωθεί και να γίνει η επικυρίαρχος της Ε.Ε., ανοίγοντας της τον δρόμο να οδηγήσει εκ νέου την Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο, σε μια νέα τραγωδία, που αυτή τη φορά μόνο ως Αρμαγεδδώνας θα μπορούσε να περιγραφεί!    

     Η δε ανοχή σας και η γενικότερη στάση σας ως χώρα απέναντι στη Τουρκία, υποσκάπτει όχι μόνο την ειρήνη στα βαλκάνια, αλλά δημιουργεί προοπτικές για μια παγκόσμια σύρραξη!


     Πώς είναι δυνατόν να μη βλέπετε τι έχει κάνει έως σήμερα και που το πάει αυτός ο καβαλημένος, γελοίος και παράφρων  δικτάτορας της Τουρκίας, που απειλεί τους πάντες, Η.Π.Α., Ρωσία, Ευρώπη και Ασία, που θυμίζει πλέον τον Χίτλερ στη χειρότερη μορφή του, δηλώνοντας έτοιμος να ξεκινήσει τις διεκδικήσεις του από τα βαλκάνια, την Κύπρο και τους Ανατολικούς του γείτονες οδηγώντας τον πλανήτη σε ένα νέο αιματοκύλισμα που υπό τις σημερινές συνθήκες, παρόμοιο οι λαοί δεν θα ‘χουν ξαναδεί!

     Το στοίχημα πλέον δεν είναι αν θα οδηγηθούμε στον Γ΄Π.Π., αλλά από που θα ξεκινήσει αυτός, από τους Γερμανούς ή τους Τούρκους!
    
     Και εσείς δυστυχώς ως απλοί θεατές, παρακολουθείτε τις εξελίξεις και την ενδυνάμωση τους σε όλα τα επίπεδα, αφήνοντας τους να παραληρούν χαμένοι στη μισαλλοδοξία τους και στους εθνικισμούς τους!

    
     Πώς είναι δυνατόν να μη βλέπετε που θα οδηγηθεί η παγκόσμια κοινότητα με όλα αυτά που συμβαίνουν και πώς είναι δυνατόν επίσης εσείς που έχετε τη δύναμη να σταματήσετε αυτό το μακελειό να μην το κάνετε;

     Όλα θα πρέπει να θυσιάζονται στον βωμό των συμφερόντων ή πιστεύετε ότι θα αποφύγετε τις συνέπειες ως λαός και χώρα;

     Δεν ξέρουμε πλέον αν τώρα μπορείτε να προσφέρετε κάτι στην Ευρώπη και στην παγκόσμια κοινότητα καθώς βρίσκεστε στο τέλος της πολιτικής σας καριέρας, ωστόσο, προσπαθήστε με οποιονδήποτε τρόπο να σταματήσετε τουλάχιστον τα δυο αυτά κράτη αφήνοντας πίσω σας κάποιο έργο, πλέον του ότι δεν είστε άμοιρος ευθυνών αυτών που πρόκειται να συμβούν!!!

     Τέλος, δεν πιστεύουμε ότι θέλετε να περάσετε στην ιστορία της Ελλάδος, ως ο ηγέτης των USA που υπό τη προεδρία του με τους χειρισμούς του κατέστρεψε τη χώρα μας, μια χώρα που αποτελεί την κοιτίδα του παγκόσμιου πολιτισμού και που σας πρόσφερε τόσα πολλά για να μπορείτε σήμερα να απολαμβάνετε την παγκόσμια αναγνώριση και πρωτοκαθεδρία!


     Με τον προσήκοντα σεβασμό, πιστεύοντας, ότι έστω και τώρα θα επιτελέσετε το καθήκον σας απέναντι στον λαό μας και στη χώρα μας!

 

Β. Αναγνώστου
www.manifesto.com.grΥ.Γ. Κύριε Πρόεδρε, μήπως επιβάλλεται να κάνετε άλλη μια στάση στην Τουρκία;

                          


Το παρόν άρθρο μεταφράστηκε και εστάλει επιλεκτικά προς τα Μ.Μ.Ε. όλων των χωρών της Ε.Ε. και των Η.Π.Α. Επίσης εστάλει προς τις αντίστοιχες κυβερνήσεις τους και προς όλους τους Ευρωπαϊκούς θεσμούς!
                                                                            


READ THE ARTICLE IN ENGLISH

              

© Copyright 2013 - 2023 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!