Loading...


Κ. ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, ΑΠΟΠΕΜΨΤΕ ΑΜΕΣΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΟΝΟΜΕΥΟΥΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ, ΑΡΧΙΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΧΘΡΟ ΤΗΣ, Β. ΣΟΙΜΠΛΕ!!!  

    
Η ευθύνη σας είναι τεράστια είτε συνειδητά είτε όχι καταφέρατε να απαξιώσατε τον Θεσμό και ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΓΙ’ ΑΥΤΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

    
     Ξυπνήστε από τον λήθαργο, ξεχάστε τους εθνικισμούς, την αλαζονεία σας και τις προσωπικές σας φιλοδοξίες και σώστε την Ε.Ε. όσο υπάρχει ακόμα καιρός!     

     Ακόμα δεν έχετε καταλάβει ότι αποδομήσατε το όραμα όλων αυτών που πίστεψαν σε μια ισχυρή και αρραγή  Ευρώπη και αυτό το έργο είναι δικό σας! 
     Αν θέλετε μπορείτε ακόμα να νιώσετε και υπερήφανοι για το “επίτευγμα” σας, ωστόσο μετά ξυπνήστε από το όνειρο και δείτε την πραγματικότητα, που δεν είναι άλλη από το τέλος της Ε.Ε.!      


     Καταπατήσατε όλες τις αξίες, τις αρχές και τα ιδεώδη της Δημοκρατίας, του ιερού μας αυτού θεσμού και πολιτεύματος, εκμεταλλευτήκατε την εξουσία σας και επιβάλλατε τους δικούς σας ανελέητους όρους επί των αδύνατων μελών σας, καθιδρύοντας στην ουσία το δικό σας πολίτευμα, “Το πολίτευμα των ισχυρών”!

     Είναι ντροπή πλέον να αναφέρεστε μονίμως στη Δημοκρατία και να κρύβεστε  πίσω από αυτή. Δεν έχετε το δικαίωμα πλέον να σπιλώνετε αυτόν τον ιερό θεσμό!


     Αυτή δεν είναι η Ε.Ε. των 28 μελών της. Είναι μια ένωση κρατών υπό την κατοχή της Γερμανίας, που μόνο λύπη, ντροπή και χλευασμό προκαλεί στα μάτια και στις ψυχές των πολιτών της και που δεν έχει πια κανένα νόημα ύπαρξης!           


     ΟΛΑ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ!
   

     Είναι ουτοπία πλέον να πιστεύετε ότι το οικοδόμημα αυτό μπορεί να στηριχτεί σε έναν πυλώνα, δηλαδή στο νόμισμα του. Είναι σαν να προσπαθείτε να ισορροπήσετε στο ένα πόδι, φυσικά αυτό δεν μπορεί να συμβεί, γι’ αυτό και το οικοδόμημα καταρρέει!
   

    
     Κυρία Μέρκελ και εσείς όλοι οι άλλοι ηγέτες της Ευρώπης, αποφασίστε τελικά αν όντως θέλετε να υπάρξει Ε.Ε. την επόμενη μέρα. Αν ναι, τότε, ξαναδιαβάστε την 3η παράγραφο και προχωρήστε άμεσα στην προσθήκη των δυο κάτωθι πυλώνων, καθώς υπολείπεστε  των ισχυρότερων στηριγμάτων του Θεσμού

     α) Αρχίστε με τη δημιουργία ενός ισχυρού ευρωπαϊκού σώματος ενόπλων δυνάμεων υπό την αιγίδα της Ε.Ε.!

    
     Δεν μπορείτε πλέον σήμερα να ποντάρετε στις USA με πλανητάρχη τον Τραμπ, όπως επίσης δεν μπορείτε να έχετε απέναντι σας την Τουρκία να απειλεί την Ευρώπη με τα νεοοθωμανικά και  αλυτρωτικά της οράματα ή τη Ρωσία με τα δικά της επεκτατικά σχέδια, αλλά και όλα τα άλλα ανοικτά μέτωπα σε όλη τη γη, δίχως να έχετε τις δικές σας στρατιωτικές δυνάμεις.       

     Είναι κάτι  που θα ‘πρεπε ήδη να έχετε κάνει προ πολλού για να έχετε κερδίσει τον “σεβασμό” όλων αυτών που θα ‘θελαν να ακυρώσουν ή ακόμα χειρότερα να αγνοήσουν την ύπαρξη και το κύρος της Ε.Ε., μιας ενιαίας δύναμης 28 κρατών!!!


     Δεν είναι δυνατόν, ένας δικτάτορας μιας χώρας όπως της Τουρκίας, να αψηφά ή να εκβιάζει ακόμα και να απειλεί ολόκληρη την Ευρώπη απαιτώντας από αυτή να συμμορφωθεί στα όποια αλυτρωτικά του οράματα, στις όποιες ανομολόγητες και παρανοϊκές του σκοπιμότητες και απαιτήσεις, και εσείς ως Ε.Ε. να δειλιάζετε δείχνοντας ατολμία και φόβο να τον επαναφέρετε στην τάξη!    


     ΝΤΡΟΠΗ, ΜΕΓΑΛΗ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΤΗΣ!

     Δεν είναι δυνατόν τον 21ο αιώνα να αμφισβητούνται Διεθνείς Συνθήκες που χάραξαν σύνορα κρατών υπογεγραμμένες από τους ηγέτες τους και να ζητούν σήμερα κάποιοι την ακύρωση και την επαναχάραξη των συνόρων τους, διεκδικώντας εδάφη όμορων και άλλων κρατών.   

     Κατά την ίδια λογική τότε, οι Έλληνες θα πρέπει να διεκδικήσουν την επαναχάραξη των δικών τους συνόρων απαιτώντας τα εδάφη της Τουρκίας, της Ασίας έως και της Ινδίας, αρχίζοντας από την άμεση προσάρτηση της Μ. Ασίας!             

       Και βεβαίως ταυτόχρονα θα πρέπει όλα τα κράτη της γης να προτρέξουν στην καλύτερη περίοδο της ιστορίας τους και να απαιτήσουν τα εδάφη των άλλων κρατών!    

    
     Εδώ πλέον σταματά να λειτουργεί το μυαλό, γιατί οι συνέπειες σ’ αυτό το επίπεδο ενός Γ΄ Π.Π., ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ!
   

     Γι’ αυτό ηγέτες των λαών σας, διαφυλάξτε τους πολίτες σας και την παγκόσμια κοινότητα ολοκληρώνοντας το έργο σας, με τη στήριξη του τρίτου πυλώνα του Θεσμού:
     β) Ανακοινώστε σε όλους τους τόνους και απ’ άκρη σ’ άκρη της γης, ότι τα σύνορα κάθε μέλους κράτους είναι και απαραβίαστα σύνορα της ΕΕ.!     

    Ενώστε τα κράτη μέλη σας, αποδεικνύοντας τους εμπράκτως τον σεβασμό σας και την αλληλεγγύη σας και όλο αυτό διαφυλάξτε το ως κόρη οφθαλμού! 
     Είναι όλα αυτά που πρέπει να γίνουν άμεσα, για να επιτευχθεί η απόλυτη συσπείρωση των μελών - κρατών και η ενδυνάμωση του Θεσμού. 
Είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται σήμερα η Ευρώπη αλλά και όλος ο πλανήτης, για να υπάρξουν οι απαραίτητες ισορροπίες και να διαφυλαχτούν οι λαοί!         

    
     Κυρία Μέρκελ, ιδιαίτερα εσείς, δεν πρέπει να ξεχνάτε ποτέ την ιστορία σας και ποιος ήταν ο αντικειμενικός στόχος όλων αυτών των μεγάλων ηγετών, όταν αποφάσισαν μετά τον Β΄Π.Π. να δημιουργήσουν την Ε.Ε.!

     Ο χρόνος τελειώνει για όλους μας και αυτό μην το ξεχνάτε και εσείς!     

     Αν δεν υλοποιηθούν τα ως άνω έγκαιρα, έχοντας απέναντι σας τις μεγάλες στρατιωτικές δυνάμεις και τις εξελισσόμενες αυριανές συμμαχίες, θα περάσετε-ουμε όλοι στη πλευρά των ηττημένων!   

     Ταυτόχρονα θα διαλύσετε την Ε.Ε. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΙΣΧΥΡΗΣ, ΑΥΤΟΝΟΜΗΣ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ! ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΤΕ;
     Αν όχι, επαναφέρετε το όραμα της Μεγάλης και Ισχυρής Ευρώπης, το όραμα μιας πραγματικής Ε.Ε., που κανείς δεν θα τολμήσει να αμφισβητήσει ποτέ και κανένα κράτος μέλος της δεν θα σκεφτεί να αποχωρίσει ή να μη στηρίξει τον θεσμό.   
       

    
     Τέλος, μετά των άλλων ομολόγων σας αποφασίστε από κοινού, που θέλετε να οδηγήσετε τους λαούς σας.

     Η μια επιλογή σας είναι να τους οδηγήσετε στο επόμενο ολοκαύτωμα, η άλλη,  να τους διαφυλάξετε από τον Αρμαγεδδώνα που πλέον βρίσκεται πάνω από τα κεφάλια μας!

 
     Αν επιλέξετε το δεύτερο, τότε ρίξτε πρώτο στον Καιάδα το φίδι που κουβαλάτε στον κόρφο σας!

     ΜΕ  ΤΟΝ Β. ΣΟΙΜΠΛΕ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε! ΔΙΑΚΤΙΝΙΣΤΕ ΤΟΝ ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ!!!

    
     Ταυτόχρονα, μην ξεχνάτε ποτέ ότι απευθύνεστε σε ευρωπαίους πολίτες! 
     Ο Μεσαίωνας ανήκει πλέον στο παρελθόν. Τώρα βρισκόμαστε στον 21ο αιώνα, φέουδα, αποικίες και σκλάβοι στην Ευρώπη δεν μπορούν να υπάρξουν υπό οποιαδήποτε μορφή!


      ΗΓΕΤΕΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΓΗΣ, ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ  ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΕΠΙΤΕΛΕΣΤΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΣΑΣ!
      ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΘΑ ΝΑΙ ΜΑΥΡΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, ΑΔΥΝΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΟΥΣ ΚΙ ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΤΕ!!!


Με ταπεινότητα, ένας ευρωπαίος πολίτης!


Β. Αναγνώστου             
www.manifesto.com.gr    


Το παρόν άρθρο μεταφράστηκε και εστάλει επιλεκτικά προς τα Μ.Μ.Ε. όλων των χωρών της Ε.Ε. και των Η.Π.Α. Επίσης εστάλει προς τις αντίστοιχες κυβερνήσεις τους και προς όλους τους Ευρωπαϊκούς θεσμούς!
      


READ THE ARTICLE IN ENGLISH

               

Copyright © 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!