Loading...


Ανοιχτή επιστολή προς τους 300!


     Κύριοι και μόνο ο συμβολισμός του αριθμού του συνόλου σας, θα ‘πρεπε να σας έχει ευαισθητοποιήσει ως Έλληνες. Ωστόσο, το μόνο που δεν κάνετε είναι να τιμάτε την ιδιότητα σας τον εαυτό σας και τη χώρα σας!


     Η λύση για την απαρχή της σωτηρίας του τόπου είναι μπροστά σας, γιατί δεν την εφαρμόζετε;


     Τι συμβαίνει; Μόνο ως Έλληνες δεν λειτουργείτε και εκπρόσωποι του λαού μας.

     Είτε πρέπει να δεχτούμε ότι είστε ανθέλληνες, Τούρκοι, Αλβανοί, Σκοπιανοί και Βούλγαροι είτε ότι είστε εντολοδόχοι των δανειστών και των funds που εξυπηρετείτε  τα όποια δυσώδη συμφέροντα τους σε βάρος της πατρίδας σας!


     Πώς θα πείσετε τον λαό για το ήθος σας και την ακεραιότητα σας, όταν ψηφίζετε κάθε μέτρο που οδηγεί τη χώρα μας στην καταστροφή και δεν ψηφίζετε ένα μέτρο που είναι στη αποκλειστική δικαιοδοσία σας (μετά κι από την επιβεβαίωση του Προέδρου της Κομισιόν), ένα μέτρο που θα σώσει τα σπίτια και  τις περιουσίες εκατομμυρίων Ελλήνων!                

     Ένα μέτρο ικανό από μόνο του να αναστρέψει την πορεία της χώρας μας, αποτελώντας τον πυλώνα της αναστήλωσης της και την αφετηρία  της ανάκαμψης της εθνικής μας οικονομίας!!!


     Τι παιχνίδια παίζετε κύριοι; Πώς είναι δυνατόν συνειδητά, ξέροντας τι θα πάθει ο λαός και η χώρα σας, να μην έχετε ήδη ψηφήσει στη Βουλή σύσσωμοι και οι 300, ΝΑ ΠΡΟΗΓΗΘΟΥΝ ΤΩΝ FUNDS ΟΙ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΤΗΣ ΕΞΑΓΟΡΑΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΤΟΥΣ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΙΣΧΥΣΟΥΝ  ΚΑΙ ΓΙ’ ΑΥΤΟΥΣ!    


     Αυτό που κάνετε, είναι πέρα από κάθε λογική, είναι εξωπραγματικό, δεν το χωράει ο νους κάθε Έλληνα. Δεν υπάρχουν λόγια να χαρακτηρίσει κανείς την πράξη σας και κυρίως, όταν λάβει κάποιος υπ’ όψη του ότι είστε Έλληνες! 

     Τι είναι αυτό που επιτρέπει στη συνείδηση σας να αφήσετε αυτούς τους  λεηλάτες και εγκληματίες των λαών να ιδιοποιηθούν τις περιούσιες των συμπατριωτών σας με 1% έως και 10%  της αξίας τους, όταν αυτές θα μπορούσαν να διασωθούν από τους ίδιους; 

    
     Κύριοι, αν δεν είστε εχθροί, δοσίλογοι και προδότες της πατρίδας σας, επιτελέστε το έργο σας, αυτό, για το οποίο σας επέλεξαν και σας έστειλαν στη Βουλή. Είναι αυτό που πρέπει να κάνετε για τον λαό σας και κάντε το τώρα, γιατί είναι προφανές πλέον ότι, μετά κι από τις τελευταίες δραματικές εξελίξεις βρισκόμαστε προ της έσχατης στιγμής να χάσουμε και αυτό το δικαίωμα!    
 
     Οι στιγμές είναι κρίσιμες και τα λάθη  που έγιναν αρκετά, ας μπει επιτέλους ένα τέλος σ’ αυτά!   
         
 
 

    
     Από τη δική σας ψήφο εξαρτάται αν θα σωθούν οι περιουσίες των πολιτών της χώρας σας, όπως και η οικονομία του κράτους. Αυτό δεν   επιδιώκουμε όλοι ως Έλληνες πέρα από κόμματα και ιδεολογίες;             


     ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΩΡΑ, ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΑΜΕΣΑ, ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!!!           
     Δεν είναι μόνο ότι ο λαός θα σώσει τις περιουσίες του, αυτό που θα συμβεί είναι, ότι θα δούμε μια άλλη Ελλάδα!!!

    
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΑΣ - ΜΑΣ!


     Με όση εναπομένουσα υπομονή και καρτερικότητα μπορεί να έχει ένας πολίτης αυτής της δόλιας χώρας, που πιστεύει ότι εκπροσωπεί την πλειονότητα του Ελληνικού λαού!


Βασίλης Αναγνώστου                                             
www.manifesto.com.gr


Συγγραφέας του βιβλίου
«21ος ΑΙΩΝΑΣ - Ο Διχασμός των λαών και η σύγχρονη Αναγέννηση!» εκδ. Λιβάνη - 2014.

 

 

Copyright © 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!