Loading...


Κύριε Μητσοτάκη (“όσο πιο ευγενικά γίνεται”), όντως έχετε πρόβλημα! Κουβαλάτε οικογενειακό σταυρό στην πλάτη σας και η προσωπικότητα σας δεν πείθει. Συμπέρασμα, ξεκινάτε με δυο στοιχεία αρνητικά για τη δεύτερη σταδιοδρομία σας κι αυτό όπως αντιλαμβάνεστε δεν είναι καλό για σας!


     Ωστόσο, προσθέσατε και ένα τρίτο πρόβλημα πολύ πιο σοβαρό που θα σας ακολουθεί καθ’ όλη την πολιτική σας διαδρομή, όποια κι αν είναι αυτή, κι αυτό θυμίζει μια επανάληψη του τραγικού για τη χώρα μας λάθους του πατέρα σας!                
     ΛΥΠΑΜΑΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ Ν.Δ., ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!!!       
     Ξέρω ότι υπάρχει ακόμα χρόνος να το διορθώσετε, ωστόσο δεν ξέρω αν έχετε την διάθεση να το κάνετε, πάντως, κατά την ταπεινή μου άποψη είναι η μοναδική σας διέξοδος!

    
     Κύριε Μητσοτάκη, έχοντας τη σημερινή σας ιδιότητα να είστε σίγουρος ότι, αν δεν εκπληρώσετε το χρέος σας απέναντι στους δανειολήπτες και στις οικογένειες τους σε ψηφοφόρους σας και μη, αν δεν σκεφτείτε την τύχη και το μέλλον εκατοντάδων χιλιάδων δανειοληπτών, κατ’ ουσίαν εκατομμύριων Ελλήνων μαζί με τις οικογένειες τους, δεν έχετε το δικαίωμα να είστε ηγέτης ενός κόμματος που διεκδικεί την εξουσία και αύριο θέλει να είναι Πρωθυπουργός της χώρας!
   

     Ο λαός, δεν θα πάψει ποτέ να σας θεωρεί υπεύθυνο και συμμετέχοντα σ’ αυτή την εθνική τραγωδία και δη μη αναστρέψιμη για τον τόπο, καθώς μπορούσατε με τις ψήφους και των άλλων βουλευτών της αντιπολίτευσης να περάσετε άνετα το νομοσχέδιο που ήδη έχει καταθέσει το ΑΝΕΛ και που πολλοί βουλευτές ακόμα και του Σύριζα θα ψήφιζαν, για να σωθούν οι περιουσίες του λαού!

    
     Ωστόσο δεν το κάνετε, προφανώς για προσωπικούς ιδιοτελείς λόγους και αφήνετε στο έλεος των funds, εκατοντάδες χιλιάδες οικογένειες, ανήμπορους και δυστυχείς ανθρώπους να αντιμετωπίσουν μόνοι τους το πρόβλημα, ένα πρόβλημα που τους δημιουργήσατε όλοι εσείς των μνημονιακών κυβερνήσεων!                    

     Και εδώ, ενώ θα ’πρεπε να παρέμβετε εσείς για να δώσετε τη λύση, αντιθέτως με τον πλέον ανάλγητο τρόπο διαπράττετε το δικό σας έγκλημα, το οποίο θα σας ακολουθεί για όλη σας τη ζωή!

    
     Και φυσικά δεν έχω αυταπάτες, έχοντας τα σύνδρομα ενός πολιτικού και φέρελπι ηγέτη, δεν θα δεχόσαστε ποτέ από έναν απλό πολίτη να σας υποδείξει τι να κάνετε, πόσο μάλλον αυτό αν πάει κόντρα στα προσωπικά σας συμφέροντα και στόχους.   
     Αλλοίμονο, τα συμφέροντα του λαού και της χώρας θα υπηρετήσετε ως πολιτικός ή τα δικά σας;
     Πιστέψτε, ότι έχετε πείσει τον λαό μας ως προς τον τρόπο που σκέπτεστε και ενεργείτε όλοι εσείς οι σύγχρονοι πολιτικοί μας και δεν έχουμε ψευδαισθήσεις πλέον για σας!

    
     Ωστόσο, μην έχετε και εσείς τις δικές σας ψευδαισθήσεις!
     Η διαφορά των ποσοστών σας με το Σύριζα δεν οφείλεται στο πρόσωπο σας, οφείλεται στα έντονα συναισθήματα οργής και αγανάκτησης που διακατέχουν τους πολίτες μας απέναντι της κυβέρνησης Τσίπρα.

     Είναι μια επανάληψη του ίδιου έργου που ζήσαμε κατά την αναμέτρηση Σαμαρά – Τσίπρα, για να βρεθούμε την επόμενη μέρα με Πρωθυπουργό αυτόν τον ηλίθιο!                     

     Ωστόσο υπάρχει μια ειδοποιός διαφορά. Αυτός τότε ήταν ένα νέο και άφθαρτο πρόσωπο και ελπίζω να αντιλαμβάνεσθε ότι αυτό δεν λειτουργεί συγκριτικά, θετικά για σας.                                                                                                                                                                                                                                                                         
     Πετάξτε λοιπόν από πάνω σας την αλαζονεία, ανοίξτε τα μάτια σας και κυρίως τα αυτιά σας, αφουγκραστείτε τον λαό και μη χάνετε τις ευκαιρίες! Όλα μπορούν να αντιστραφούν μέσα σε μια νύχτα και έτσι που το ξεκινήσατε είναι προφανές ότι τελικά αυτό θα συμβεί, είναι θέμα χρόνου!

    
     Αν δεν θέλετε λοιπόν να ξαναβάλετε στο παιχνίδι της διεκδίκησης το Σύριζα, μην κάνετε τέτοια λάθη. ΠΕΡΑΣΤΕ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ, ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙΡΟΣ! 
     Σε αντίθετη περίπτωση οι εκλογές θα χαθούν, εσείς θα πάτε στο σπίτι σας και η Ελλάδα κατά διαόλου!!!Βασίλης Αναγνώστου                                                                        
www.manifesto.com.gr

         

© Copyright 2013 - 2023 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!