Loading...


Β. ΣΟΙΜΠΛΕ, Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΜΑΚΕΛΑΡΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ & ΥΠ’ ΑΡ. 1 ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΙΡΗΝΗΣ!

    
     ΝΑΙ, αυτή η “ανθρώπινη μορφή”, είναι ο απόλυτος συνδυασμός των δυο μεγαλύτερων εγκληματιών του Β΄Π.Π., των Γκαίμπελς και Χίμλερ σε έναν!
Είναι αυτός ο απίστευτος ραδιούργος, μισάνθρωπος, νεοναζί-φασίστας, που ξεπέρασε κάθε όριο ρητορικής μίσους και πράξεων απέναντι σε  έναν λαό της Ευρώπης και ιδρυτικό μέλος της Ε.Ε., απέναντι σ’ έναν ιστορικό λαό που φώτισε όλη τη γη και που μεταμόρφωσε τον αμαθή και βάρβαρο λαό του, σε μια οργανωμένη και αναπτυγμένη κοινωνία ανθρώπων!


     Και δεν είναι φυσικά υπερβολή, είναι πραγματικότητα. Τα όποια στοιχεία και οι απαντήσεις βρίσκονται στο βιβλίο μου και στην Ιστορία των λαών!                                                                          
    
Ωστόσο, στο δικό του πρόσωπο είναι ξεκάθαρο και σαφές πλέον για όλους, ότι, η Γερμανία αποκαλύπτει το πραγματικό της προσωπείο, αυτό που προσπαθεί να κρύψει αλλά και που εκπροσωπεί και επικροτεί κατά πλειοψηφία ο λαός της, καθώς τον στηρίζει με μεγαλύτερα ακόμα ποσοστά και από αυτά που χρειάστηκε ο μέγας μέντορας τους Φύρερ για να ξεκινήσει τον Β΄Π.Π.                  
    
     Αυτό και μόνο αποτελεί ντροπή για όλους τους πολίτες της, γιατί καταδεικνύει τάσεις, σκέψεις και σκοπούς αλυτρωτικούς που θα ’πρεπε να μην υπάρχουν ούτε στα χειρότερα όνειρα τους. Πνιγμένοι στην αλαζονεία τους και στον επεκτατισμό τους, δεν καταλαβαίνουν πλέον τι κάνουν και που οδηγούν τη χώρα τους.  Δεν μπορούν να αντιληφθούν καν ότι, πολύ σύντομα θα βρεθούν μόνοι απέναντι σε όλους τους άλλους λαούς και ότι οι μέρες τους τελειώνουν!      

    
     Αυτό, δεν είναι απλά ένα κράτος της Ε.Ε.. Είναι η μόνιμη απειλή της Ευρώπης και η μήτρα του κακού!
     Είναι θέμα χρόνου πλέον με ηγέτιδα δύναμη τη Γερμανία να ζήσουμε όλοι τις χειρότερες των εξελίξεων.


     ΛΑΟΙ ΚΑΙ ΗΓΕΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, ΑΠΟΜΟΝΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ. ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΟ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΤΟΥΣ, ΜΗ ΔΙΣΤΑΖΕΤΕ!       
     ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΗΝ Ε.Ε. ΚΑΙ ΣΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΣΑΣ!

     Και για να γίνει αυτό, μια είναι η λύση:   

     Η Γερμανία πρέπει να μετατραπεί σε μόνιμο παρία της Ε.Ε. και αυτό μπορεί να γίνει μόνο δια ενός τρόπου, με τον αποκλεισμό της από το παγκόσμιο εμπόριο, ΜΕ ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΣΕ ΟΤΙ ΠΑΡΑΓΕΙ ΑΠ’ ΑΚΡΗ Σ’ ΑΚΡΗ ΤΗΣ ΓΗΣ!!!!!!


     Δείτε τι συμβαίνει στην Ευρώπη και σε όλο τον πλανήτη και που μας οδηγούν οι εξελίξεις. Σε λίγο δεν θα υπάρχει τρόπος διαφυγής, απλώς θα είμαστε θεατές των εξελίξεων.                                            
     Ήρθε η στιγμή να περιθωριοποιηθεί ως κράτος και τα ηνία της Ε.Ε. να περάσουν επιτέλους στους άλλους λαούς, να σωθούν οι πολίτες, οι οικονομίες τους και η ίδια η Ε.Ε.!                

     Πέρα από κόμματα, ιδεολογίες και εθνικά συμφέροντα, ένας πρέπει να είναι πλέον ο στόχος όλων. Να σωθεί η Ε.Ε. διατηρώντας την ανθρώπινη υπόσταση της, σεβόμενη το καταστατικό της, τους λαούς της και τους λόγους της ύπαρξης της, αυτούς που την οδήγησαν στην δημιουργία της!


     Είναι πολλοί σ’ αυτόν τον πλανήτη που πιστεύουν ότι η σημερινή Ε.Ε. υπηρετεί αυτούς τους σκοπούς; Προφανώς όχι!

    
     ΩΣΤΟΣΟ, ΕΥΡΩΠΑΙΕ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΣΤΙΓΜΗ, ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΗΓΕΤΙΔΑ ΔΥΝΑΜΗ ΚΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ Ν’ ΑΛΛΑΞΕΙ!!!!!!


      ΠΑΡΑΜΕΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΟΡΑΜΑ   -   ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΥΧΕΣ!


Βασίλης Αναγνώστου (GREECE)      
www.manifesto.com.gr                   


Η παρούσα μεταφράσθη και εστάλη επιλεκτικά προς τα Μ.Μ.Ε. όλων των χωρών της Ε.Ε. και των Η.Π.Α. Επίσης εστάλη προς τις αντίστοιχες κυβερνήσεις τους και προς όλους τους Ευρωπαϊκούς θεσμούς!READ THE ARTICLE IN ENGLISH

Copyright © 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!