Loading...


ΗΓΕΤΕΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΓΗΣ, ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΤΟΥ ΣΟΙΜΠΛΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΣΩΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ Ε.Ε!!!  


     ΚΥΡΙΟΙ, ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΤΟ ΛΙΚΝΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΙΔΑΞΑΝ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ! ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΦΩΤΙΣΕ ΤΑ ΕΘΝΗ ΣΑΣ, ΜΕΤΑΛΛΑΣΣΟΝΤΑΣ ΣΑΣ ΣΕ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ ΛΑΟΥΣ, ΚΙ ΑΥΤΟ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΙΜΑ! ΧΡΩΣΤΑΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΙ ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΤΕ. Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ!

    
     Πάψτε επιτέλους να διασύρετε και να βασανίζετε τη χώρα μας, ΤΟ ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ , ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΜΑΣ!!! 

    
     ΩΣΤΟΣΟ, ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ, ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΠΑΝΙΣΧΥΡΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ!!!

    
     Θαυμάστε λοιπόν το έσχατο λάθος σας και δημιούργημα σας και νιώστε “υπερήφανοι” για το έργο σας!

     ΓΕΡΜΑΝΙΑ 2016: ΜΑΚΡΑΝ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΜΕ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ 300 ΔΙΣ.$, ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ  ΠΙΣΩ ΤΗΣ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΟΔΑ ΤΙΣ ΗΠΑ ΑΠΑΞΙΩΜΕΝΕΣ, ΜΕ  ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΣΤΟ ΙΣΟΖΥΓΙΟ ΤΟΥΣ 480 ΔΙΣ $!!!    

    
     Και εσείς ηγέτες της Ευρώπης, μετά τη δική σας απαξίωση, απολαύστε τα των έργων σας τα αποτελέσματα, αναφωνώντας όλοι μαζί, ΖΗΤΩ ΤΟ 4Ο ΡΑΙΧ!  Συγχαρητήρια,  “πετύχατε των στόχων σας”.
     Ωστόσο τώρα, ετοιμαστείτε να αντιμετωπίσετε αυτούς που αγκαλιάσατε και στηρίξατε,  ΜΕΤΑ ΤΑ ΚΡΕΜΑΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΣΑΣ!


     Το 4ο Ράιχ με τους νεοφασίστες και νεοναζί της σύγχρονης Γερμανίας είναι πάλι εδώ και έτοιμο να παίξει το ρόλο του, ξαναβάφοντας τη γη μας κόκκινη, κάνοντας τα 60.000.000 των θυμάτων τους να φαντάζουν στο μέλλον λίγα!              

    
     Τώρα κύριοι, βρείτε τη δύναμη να πείτε στους πολίτες σας τι θα κάνετε. Θα παραμείνετε υποτελείς και υποταγμένοι στο 4ο ΡΑΙΧ ή θα θυμηθείτε την ιδιότητα σας και την εθνική σας αξιοπρέπεια ξαναβρίσκοντας τον χαμένο σας ρόλο;      

     Φυσικά δεν είχα ποτέ την απαίτηση να σεβαστείτε τις επιστολές και τα όποια άρθρα μου έφτασαν στα γραφεία σας αυτά τα χρόνια. Εξάλλου, ποιος είμαι εγώ που θα μπορούσατε να σεβαστείτε τις θέσεις και τις όποιες προειδοποιήσεις μου πλέον του ότι έχω τις χειρότερες συστάσεις, καθώς τυγχάνει να είμαι Έλληνας!                                                                                                   

    
     Ωστόσο, πιστεύω ότι πέρα από μένα κι απ’ τον λαό μου, εκατομμύρια πολίτες της Ευρώπης, πολίτες των δικών σας χωρών, θα περίμεναν από εσάς τουλάχιστον να έχετε αντιληφθεί το στοιχειώδες και να έχετε πράξει ανάλογα και υπεύθυνα, αντιμετωπίζοντας ως πραγματικοί ηγέτες τα αλυτρωτικά και δυσώδη  σχέδια αυτής της ΝΕΑΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ!   
     Τόσο δύσκολο ήταν να προνοήσετε ότι τελικά αυτό θα συμβεί;            
     Είναι οριστικό πλέον, ότι η Ευρώπη τελεί γι’ άλλη μια φορά υπό την κατοχή των Γερμανών, κάτι που μόνο ένας ανόητος και ακραία αφελής “όποιος κι αν είναι αυτός” μπορεί να μην αντιληφθεί τι σημαίνει αυτό και που μας οδηγεί!   

    
     ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟΣ Ο ΛΑΟΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΗΓΕΤΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΤΟΝ ΔΟΥΜΕ ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ ΣΤΟΝ ΘΩΚΟ ΤΗΣ  ΠΡΩΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΥΡΙΑΡΧΩΝΤΑΣ ΑΠ’ ΑΚΡΗ Σ’ ΑΚΡΗ ΤΗΣ ΓΗΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ:


     “ΒΥΘΙΣΤΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ”! Είναι αυτό που πρέπει να γίνει άμεσα για να μη φτάσουμε στο απευκταίο σενάριο, κάτι που δυστυχώς οι τωρινές γεωπολιτικές και οικονομικές εξελίξεις το ευνοούν!

     Είναι αυτό το σοκ που πρέπει να υποστούν στην οικονομία τους ως χώρα, για να εισπράξουν αυτό που τους αξίζει τελικά όχι μόνο σαν κράτος, αλλά και ως έθνος!

    
     Αυτό μπορεί να συμβεί μόνο με την εφαρμογή ενός οργανωμένου  μποϊκοτάζ  εναντίον τους, αρχικά από όλα τα κράτη της Ευρώπης και στη συνέχεια από όλα τα κράτη της γης, σε ό,τι παράγουν εντός και εκτός των συνόρων τους, υπό οποιαδήποτε εταιρική μορφή και σε οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη!!!                                             

    
     Και μη φανταστεί κανείς ότι αυτό είναι δύσκολο να συμβεί. Αυτό που χρειάζεται μόνο είναι, η απόφαση των ηγετών της Ευρώπης, η δική σας, όλα τα άλλα θα έρθουν μονα τους! 
     Μετά από αυτό πρώτον θα παροπλιστούν ως χώρα για κάποιες δεκαετίες παύοντας να είναι επικίνδυνοι για την παγκόσμια κοινότητα και δεύτερον, θα διασωθεί ο θεσμός της Ε.Ε. και τα κράτη-μέλη της  θα μπορούν να περάσουν πλέον σε μια νέα διάσταση, σ’ αυτή που ήθελαν οι οραματιστές της και που κατέστρεψε η παρουσία των Γερμανών!                                   
    
     Και εδώ παρατηρείται το πλέον οξύμωρο φαινόμενο, καθώς θα πρέπει να θυμηθούμε όλοι ότι ο λόγος που δημιουργήθηκε η Ε.Ε. ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΥΠΑΡΞΕΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ! ΩΣΤΟΣΟ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΕΦΥΓΕ ΣΤΟΥΣ ΟΡΑΜΑΤΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΩΣ ΔΙΚΛΕΙΔΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΗΣ, ΤΗ ΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ!!!

    
     ΚΥΡΙΟΙ, ΚΡΑΤΑΤΕ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΣΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ, Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ!  

              ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΤΟΥ ΣΟΙΜΠΛΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΣΩΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ Ε.Ε. ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΣΑΣ!!!!!!

 

Βασίλης Αναγνώστου        (GREECE)      
www.manifesto.com.gr               


Το παρόν άρθρο εστάλη επιλεκτικά προς τα Μ.Μ.Ε. όλων των χωρών της Ε.Ε. και των Η.Π.Α. Επίσης εστάλη προς τις αντίστοιχες κυβερνήσεις τους και προς όλους τους Ευρωπαϊκούς θεσμούς!                                                       


READ THE ARTICLE IN ENGLISH

 

Copyright © 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!