Loading...

Κύριε  Πρωθυπουργέ,

   Το τελευταίο διάστημα έχετε δηλώσει προς τους δανειστές μας επανειλημμένα, πως δεν θα υποχωρήσετε από τις κόκκινες γραμμές σας/μας, αριθμώντας μάλιστα αυτές σε τέσσερις.
    Ωστόσο αναρωτιέμαι προσωπικά, όπως άλλωστε και όλος ο Ελληνικός λαός, πως είναι δυνατόν να αφήσατε έξω από αυτές τις δεσμεύσεις σας, το θέμα που αφορά τα κόκκινα δάνεια και που αποτελεί μείζον Εθνικό θέμα!
    Ξαφνικά βλέπουμε ότι δεχτήκατε να προχωρήσετε σε διαπραγματεύσεις με τους εταίρους μας και συζητάτε μαζί τους την μείωση των ορίων που έχετε θέσει στο υπό ψήφιση νομοσχέδιο, στα όρια που δεν δεχόταν να υπογράψει ούτε καν η προηγούμενη κυβέρνηση!
    Λυπάμαι πραγματικά γι’ αυτά που θα πω, γιατί θεωρώ πως και εσείς δεν θέλετε να συμβεί κάτι κακό, αλλά αυτό δεν φτάνει γιατί αν υποχωρήσετε, θα μιλάμε πλέον για την απόλυτη διασάλευση της κοινωνικής δομής του συστήματος μας, με τραγικά αποτελέσματα για εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες, οι οποίοι θα δουν ανήμποροι να χάνουν τις περιουσίες τους, καθώς τα οικονομικά τους εκεί που περιήλθαν τα τελευταία χρόνια (και όχι με δική τους ευθύνη), είναι ανεπαρκή για να διασώσουν ότι δημιούργησαν όλη τους την ζωή για τους εαυτούς τους και τα παιδιά τους!

    Πιστεύω ότι, το να θέσετε υπό διαπραγμάτευση το συγκεκριμένο θέμα, πρόκειται περί του μεγαλύτερου λάθους που θα μπορούσατε να διαπράξετε ως κυβέρνηση απέναντι στον λαό και στο κράτος!
    Επίσης πιστεύω ότι, αν υποχωρήσετε των ορίων που ήδη έχετε θέσει, τα αποτελέσματα που θα προκύψουν θα καταγραφούν στην ιστορία μας ως μια Εθνική τραγωδία και προδοσία του λαού μας, καθώς όλα τα περιουσιακά στοιχεία των πολιτών θα περιέλθουν στους Μακελάρηδες του διεθνούς οργανωμένου εγκλήματος, σ’ αυτούς τους οικονομικούς εγκληματίες που μέσω των τραπεζών και άλλων τρόπων, απομυζούν τους λαούς οδηγώντας τους στην απόγνωση και στην καταστροφή!

    Κύριε Πρωθυπουργέ καταλαβαίνετε τι πάτε να κάνετε; Παρακαλώ πολύ δείτε το άρθρο, ΜΑΡΙΟ ΝΤΡΑΓΚΙ: Ο ΝΕΟΣ ΜΑΚΕΛΑΡΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ! ΤΟ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΩΝ ΙΣΧΥΡΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!!! Μετά και από αυτό κάντε αυτό που πιστεύετε!

    Προφανώς η άποψη ενός πολίτη δεν σας ενδιαφέρει, ωστόσο επιτρέψτε μου να σας την πω. Το θέμα των κόκκινων δανείων θα έπρεπε να αποτελεί την πρώτη και κυρίαρχη κόκκινη γραμμή μας και όχι να τίθεται υπό διαπραγμάτευση! Αν κρίνετε ότι πρέπει να δώσετε κάτι, δώστε τους κάτι άλλο, (ίσως το Φ.Π.Α.), ΟΧΙ ΑΥΤΟ!!!!!!

    Αγαπητέ Αλέξη, κανείς δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι δεν προσπαθείς. Ωστόσο άλλο αυτό και άλλο το αποτέλεσμα που έστω και από λάθος θα μπορούσε να εξελιχθεί σε Εθνική τραγωδία! Σε παρακαλώ πολύ δες το θέμα άμεσα, όσο ακόμα οι συνθήκες το επιτρέπουν!


Με εκτίμηση                                                                                    

 Βασίλης  Αναγνώστου 
www.manifesto.com.gr

Υ.Γ. Προς την Γραμματεία: Παρακαλώ πολύ παραδώστε την παρούσα στον Πρωθυπουργό προ της έναρξης των σημερινών  διαπραγματεύσεων!!! Ευχαριστώ.

Copyright © 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!