Loading...

     Αγαπητέ Αλέξη τι κάνεις; Είναι δυνατόν για τους τρομοκράτες και εγκληματίες να καταστρέφεις τις όποιες εναπομένουσες σχέσεις μας με τους συμμάχους και εταίρους μας ιδιαίτερα αυτές τις στιγμές; 

      Τι προσπαθείς να αποδείξεις, να δικαιώσεις αυτούς που υποστηρίζουν εντός και εκτός της Ελλάδος ότι ήσουν ανώριμος για να αναλάβεις την διακυβέρνηση της χώρας; Δεν νομίζεις ότι ήρθε η στιγμή να αλλάξεις ρότα παίρνοντας το τιμόνι στα χέρια σου;

      Όλοι γνωρίζουμε για τα διάφορα προβλήματα που αντιμετωπίζεις με τις συνιστώσες του κόμματος και τις διαφορετικές τοποθετήσεις αυτών που τις εκπροσωπούν, ωστόσο μη ξεχνάς ποτέ, ότι αυτό δεν σε απαλλάσσει από τις ευθύνες σου, καθώς εσύ έχεις τον τελευταίο λόγο για όλα!!!

     Συγνώμη, αλλά έχεις καταλάβει ότι τα λάθη της κυβέρνησης είναι πολλά και συνεχόμενα και κάθε στιγμή που περνά χάνεις την στήριξη του λαού;

     Επί  πλέον έχεις αντιληφθεί ότι με υπουργούς όπως τον Παρασκευόπουλο και την Χριστοδουλοπούλου η χώρα διαλύεται; Ο μεν πρώτος κάνει για ιεροκήρυκας(στείλτον με δικά μας έξοδα στην Αφρική ή στην ‘’Μεσόγειο’’), την δεύτερη μη την ενοχλήσεις ιδιαίτερα, γιατί ζει στον δικό της κόσμο, απλά απομάκρηνε τη άμεσα εξασφαλίζοντας της ‘’ιατρική παρακολούθηση’’. Μαζί με αυτούς στείλε σπίτια τους τον κ. Βούτση και τον ηλίθιο αναρχικό Διαμαντόπουλο και όσους άλλους συμφωνούν μαζί τους να φτιάξουν το δικό τους κόμμα, γιατί θα ξεβρομίσεις το Σύριζα ΚΑΙ ΤΟ ΟΦΕΛΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΑΡΞΗ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΟ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΣΟΥ. ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΕΙΣ!

     Φυσικά θα εκπλαγώ αν υιοθετήσεις τα ως άνω, προφανώς θα παραμείνουν όλα ως έχουν. Ωστόσο με τα ως άνω ανθρωπάκια και αναρχικά στελέχη, με την πρόεδρο της Βουλής να μη ξέρει τι λέει και τι κάνει, τον Ξηρό και τους ομοίους του ελεύθερους, τις φυλακές υψίστης ασφαλείας ακυρωμένες από τις πιέσεις των αναρχικών (αυτό κι’ αν είναι απίστευτο), οι οποίοι καθορίζουν την πολιτική της κυβέρνησης καίγοντας και διαλύοντας όποτε θέλουν την χώρα επιτυγχάνοντας ταυτόχρονα τους στόχους τους, καταλαμβάνοντας τα πανεπιστήμια διαπράττοντας μονίμως κακουργηματικές και εγκληματικές πράξεις δίχως να τους ενοχλεί κανείς επιτιθέμενοι ακόμα και στους αστυνομικούς, που ανήμποροι από τις εντολές των Υπουργών δεν μπορούν ούτε καν να αμυνθούν για να σώσουν τις ζωές τους, πιστεύεις ότι το τέλος της κυβέρνησης είναι μακριά; Και μην ελπίζεις βέβαια στο αποτέλεσμα των διαπραγματεύσεων που έτσι κι’ αλλιώς σε κάθε περίπτωση δεν θα είναι αυτό που προσδοκούν οι Έλληνες!                 

     Σε όλα αυτά αν προσθέσουμε την λανθασμένη μεταναστευτική πολιτική της υπουργού και της κυβέρνησης, που στην ουσία προσκαλούμε τους πάντες να έρθουν στην χώρα μας να ολοκληρώσουν την οικονομική της καταστροφή, τις τελευταίες προτάσεις του κ. Κοντονή και την Διεθνή μας απομόνωση από άκαιρες και λανθασμένες συνεχόμενες αποφάσεις, το παζλ ολοκληρώθηκε!
Μετά από όλα αυτά πιστεύεις ότι υπάρχει μέλλον για εσένα και την χώρα;

     ΩΣΤΟΣΟ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΔΕΚΑ! Π. ΝΙΚΟΛΟΥΔΗΣ. Διεύρυνε του τις αρμοδιότητες με ένα υπερυπουργείο και άστον να στελεχώσει με δικές του επιλογές τα υπουργεία των προαναφερθέντων, για να προλάβει να βοηθήσει πραγματικά στο έργο σου, βοηθώντας τον λαό και την χώρα!!!

     Σε αντίθετη περίπτωση αν ολιγωρήσεις λυπάμαι, αλλά δεν είναι δυνατόν μια κυβέρνηση με σωρεία λαθών που στην ουσία πλέον τείνει να πιστέψει όλος ο λαός ότι δεν κυβερνά, αλλά αντιθέτως φέρεται και σύρεται από τις εξελίξεις και από κοινωνικές περιθωριακές ομάδες, να περιμένει να την σώσει. Και βεβαίως επίσης δεν πρόκειται να  σωθεί η κυβέρνηση με οποιοδήποτε δημοψήφισμα ή εκλογές, γιατί θα πληρώσει το τίμημα των επιλογών της και μαζί με αυτή θα πληρώσει δυστυχώς και ο Ελληνικός λαός που εμπιστεύτηκε τις τύχες του στο Σύριζα και στον πρόεδρο του!

     Αγαπητέ Αλέξη , ελπίζω να είδες την χθεσινή εικόνα του προκατόχου σου. Κράτησε τη ζωντανή στην μνήμη σου γιατί αυτή ως ανάμνηση μόνο καλό μπορεί να σου προσφέρει!!!


Με εκτίμηση                                                                                    

Βασίλης  Αναγνώστου 

www.manifesto.com.gr

Copyright © 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!