Loading...

     Κύριε Υπουργέ, δώστε επιτέλους ένα τέλος στις ωμότητες των τραπεζών. Επανήλθαν δριμύτερες επαναλαμβάνοντας τους εκβιασμούς, τις τηλεφωνικές απειλές, τα εξώδικα, τις καταγγελίες των συμβάσεων και τις κατασχέσεις!
     Πλέον των καταγγελιών που έγιναν στην ιστοσελίδα μας, έχουμε πληροφορίες μέσα από το τραπεζικό σύστημα και αυτές αποδεικνύονται πλέον στην πράξη, ότι άρχισαν νέο γύρο επιθέσεων κατά των πολιτών με πρώτη την Eurobank σε όλους τους τύπους των δανείων, έως καταναλωτικά, ακόμα και αυτών των εγγυημένων από το Ελληνικό Δημόσιο, όπως τα σεισμοδάνεια και τα οποία λήγουν το  Β΄ Εξάμηνο του 2015 και πρέπει να δοθεί παράταση άμεσα το δυνατόν με εντολή της κυβέρνησης, για να τους αφαιρεθεί το δικαίωμα να επικαλούνται τον κίνδυνο διαγραφής τους.
     Δεν λαμβάνουν πλέον υπ’ όψη τις θέσεις και τις εξαγγελίες σας, δεν σέβονται την κυβέρνηση και τον λαό, δεν δείχνουν ανοχή και δεν περιμένουν να ψηφιστεί το νέο νομοσχέδιο των κόκκινων δανείων, προχωρώντας αμείλικτοι στα ως άνω μέτρα. Αυτή είναι η νέα τάξη πραγμάτων και αν δεν τους σταματήσει έγκαιρα η κυβέρνηση, θα έχουμε εξελίξεις τραγικές για εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες αλλά και συνέπειες για το ίδιο το κράτος!   

     Γνωρίζετε ότι η αγορά  διανύει την χειρότερη περίοδο της εξαετίας, (αν όχι της ιστορίας της) κι’ αν αφαιθούν ελεύθερες μη περιμένοντας ή απορρίπτοντας το νομοσχέδιο σας, δεν υπάρχει σωτηρία για τους δανειολήπτες. Θα χάσουν τις όποιες εναπομένουσες και απαξιωμένες περιουσίες τους και θα βρεθούν στο δρόμο αυτοί και οι οικογένειες τους για να αυξήσουν τις περιουσίες τους τα λαμόγια και οι διαπλεκόμενοι του διεθνούς οικονομικού εγκλήματος για άλλη μια φορά μέσω των τραπεζών, όπως πολύ σοφά έχει αναφερθεί επανειλημμένα  ο εξαίρετος συνάδελφος σας κ. Π. Νικολούδης στην Βουλή.      
    Είναι όλοι αυτοί που περιμένουν να στήσουν  πάρτυ πάνω από τα κουφάρια των Ελλήνων, παίρνοντας τις περιουσίες τους αντί πινακίου φακής μέσω των τραπεζών και των hedge funds, γι’ αυτό άλλωστε δεν αφήνουν και την χώρα να ολοκληρώσει τις διαπραγματεύσεις της. Είναι προφανείς οι στόχοι τους, όπως προφανής επίσης είναι και η αγωνιώδης προσπάθεια της κυβέρνησης να αμυνθεί.
   
    Ωστόσο τι λέτε, θα πρέπει να τους αφήσετε να γκρεμίσουν την χώρα, να κάνουν τον τόπο αποικία τους και τους πολίτες της γκαρσόνια;

     Και βεβαίως αντικειμενικά κρίνοντας, πλέον όλων των ως άνω αναφορών, είναι ένα θέμα  που δεν  είναι εφικτό να προχωρήσει αυτή την στιγμή, καθώς υπάρχουν ακόμα προβλήματα δυσεπίλυτα  και τα οποία θα επιλυθούν προφανώς μετά το πέρας των διαπραγματεύσεων. Όπως ποιο θα είναι το επιτόκιο, 0.05%, 1,55, 5 ή 10%, ποια κριτήρια θα υπάρξουν για μειώσεις και διαγραφές δανείων και ποια θα ενταχθούν στις 50 ή 100 δόσεις, με ποια επιτόκια και διαγραφές τόκων, υπερημεριών, προστίμων κ.λ.π.Γιατί αυτά που ζητούν είναι πάνω από 6% και φτάνουν έως και διψήφια νούμερα κοροιδεύοντας και εκβιάζοντας τους ανήμπορους πελάτες να τους δεχθούν για να μη πάθουν τα χειρότερα!

     Κύριε Υπουργέ, η μοναδική εναπομένουσα ελπίδα εκατοντάδων χιλιάδων πολιτών λόγω της αρμοδιότητα σας, είστε εσείς και οι ελπίδες όλων εναπόκεινται επάνω σας! Ωστόσο ότι είναι να κάνετε, κάντε το χθες, για να προλάβετε τις καταστροφικές για όλους εξελίξεις, διαφυλάσσοντας την χώρα και τον λαό!

    Τέλος αν εσείς  και η κυβέρνηση για κάποιους λόγους αφήσετε τις τράπεζες να ολοκληρώσουν τα εγκληματικά σχέδια των εντολοδόχων τους πιστέψτε ότι, αυτό θα καταγραφεί στην ιστορία  της χώρας μας με τα μελανότερα γράμματα και θα βαραίνει για πάντα αυτούς που το δέχτηκαν, το συνυπέγραψαν ή το αποφάσισαν. Ελπίζουμε αυτό να μη το δούμε και να μη το ζήσουμε τουλάχιστον με την σημερινή μας κυβέρνηση!!!

 

Με εκτίμηση                                                        

Βασίλης  Αναγνώστου

www.manifesto.com.gr

© Copyright 2013 - 2023 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!