Loading...

     Πού είναι οι φιλέλληνες Αμερικάνοι και ο Πρόεδρος Ομπάμα που τόσο πολύ τον υποστήριξαν οι ομογενείς μας αλλά και οι εν Ελλάδι Έλληνες δείχνοντας του πάντα την εκτίμηση τους σε όλη την έως σήμερα πολιτική του διαδρομή;
     Ok κύριε Πρόεδρε, καταλαβαίνουμε τι εστί πολιτική και τις όποιες δυσκολίες σας να αντιμετωπίσετε αυτούς που τίθενται απέναντι σας. Ωστόσο δυστυχώς και εσείς ξεχάσατε όλα αυτά που έχει κερδίσει η Αμερική και ο λαός σας από τους Έλληνες και ιδιαίτερα οι ομόχρωμοι σας, που ζουν σήμερα ελεύθεροι απολαμβάνοντας την ζωή τους και ίσοι
μεταξύ των άλλων (όπως πρέπει άλλωστε), μέσω της προσφοράς της χώρας μας δια της χρήσης του πολιτεύματος μας, της Δημοκρατίας των Ελλήνων, ενός θεσμού που  με τις αρχές και τις αξίες του ενέπνευσε τον μεγάλο ηγέτη σας Α. Λίνκολν, να αποφασίσει για την Ελευθερία σας προσφέροντας ακόμα και την ζωή του, για να αποκτήσετε το δικαίωμα σήμερα να είστε ο Πρόεδρος των U.S.A.!

     Παρακαλώ επιτρέψτε μας ως Έλληνες να πιστεύουμε ότι χρωστάτε πολλά σ’ αυτόν όπως και στην χώρα μας και ότι θα έπρεπε ίσως να μας έχετε διαφυλάξει και τιμήσει ως λαό, δίδοντας έως και προσωπικές μάχες, βοηθώντας μας αυτές τις δύσκολες ώρες!

     Βέβαια στον χώρο της πολιτικής θα ήταν ανόητο να απορεί κανείς για οτιδήποτε συμβαίνει, ωστόσο επιτρέψτε μας ως λαός να έχουμε την απορία συνοδευόμενη με κάποια αγανάκτηση από όλους τους πολίτες της χώρας μας για την αδιαφορία που έχουν επιδείξει οι U.S.A απέναντι μας, έως και αυτή την τελευταία στιγμή που τα πάντα κρίνονται για εμάς, ακόμα και η παραμονή μας ως χώρα στη Δύση μετά την βάρβαρη και παρανοϊκή πολιτική των εταίρων και δανειστών μας, κάτι που ειλικρινά πιστέψτε δεν θα θέλαμε να συμβεί, εκτός κι’ αν την οδηγήσουν οι ίδιοι οι θεσμοί και υπό την δική σας ανοχή σε αυτό, με την ανόητη και ακραία συμπεριφορά τους!

     Γνωρίζουμε αν όχι όλα, πολλά, από αυτά που έχουν διαδραματιστεί στο παρασκήνιο των διαπραγματεύσεων και που κατέληξαν σε ιδιοτελείς  αποφάσεις οδηγώντας τελικά την χώρα μας στα σημερινά αδιέξοδα και στην καταστροφή της και βεβαίως θα ήταν τουλάχιστον ουτοπία να αναφερθούμε σε αυτά καθώς είναι προφανές ότι απευθυνόμαστε στον άνθρωπο που γνωρίζει τα πάντα λόγο της ιδιότητας του!

     Ωστόσο κύριε Πρόεδρε, παράκληση μας, πέραν των όποιων αποφάσεων σας συστήστε στους υπεύθυνους του Δ.Ν.Τ, ΝΑ ΠΑΨΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!

     Ταυτόχρονα να θυμηθούν ποιοι είμαστε, τον δρόμο που έχουμε διανύσει  και τι έχουμε προσφέρει στην ανθρωπότητα!  

     Μετά από όλα αυτά ίσως δεν χρειαστεί να αναφερθείτε σε οτιδήποτε άλλο, γιατί προφανώς απευθυνόμαστε σε νοήμονα άτομα, που αν αφήσουν πίσω τους μισαλλόδοξες σκέψεις, ιδιοτελή συμφέροντα και συναισθήματα που δεν συνάδουν με ανθρώπινες αξίες και αρχές και ακολουθήσουν την κοινή λογική, θα βρουν τι πρέπει να κάνουν!

      Σε αντίθετη περίπτωση αυτό που θα συμβεί θα καταγραφεί με τα μελανότερα γράμματα στην παγκόσμια ιστορία και θα ακολουθεί όλους τους εμπλεκόμενους για πάντα. Είτε ανήκουν σε αυτούς που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή, είτε στους άλλους που κινούν τα νήματα πίσω τους, καθώς η ιστορία καταγράφει τα πάντα και ιδιαίτερα τα παγκόσμια εγκλήματα κατά των λαών!!!

     Συγχωρήστε το ύφος του κειμένου, αλλά τέτοιες στιγμές αναλογιστείτε και εσείς αν θα μπορούσε να είναι κάτι διαφορετικό!

Με όλο τον σεβασμό

Ένας απλός και ταπεινός πολίτης που διεκδικεί το αυτονόητο! Τον προσήκοντα σεβασμό της χώρας του, γι’ αυτά που έχει προσφέρει προς όλους τους άλλους λαούς της γης!

Βασίλης  Αναγνώστου 
www.manifesto.com.gr

Υ.Γ. Κε Πρόεδρε, σε λίγες εβδομάδες θα κυκλοφορήσει το βιβλίο του Μ. Ιγνατίου γνωστού  δημοσιογράφου στην χώρα σας,, με τίτλο «Τρόικα: Ο δρόμος προς την καταστροφή! Η «διάσωση» της Ελλάδας και οι ευθύνες όλων, μέσα από έγγραφα του ΔΝΤ, των Αμερικανών και της Κομισιόν» Ποιος ξέρει ,ίσως αποδειχθεί  ενδιαφέρον για όλους μας, ακόμα και για εσάς!

Η παρούσα επιστολή θα μεταφραστεί και θα σταλεί στον Πρόεδρο των Η.Π.Α όπως και εκεί που αποστέλλομε πάντα τα μεταφρασμένα κείμενα μας.

© Copyright 2013 - 2023 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!