Loading...

      Τι καραγκιοζιλίκια πάλι ήταν αυτά που έκανε χθές στη Βουλή αυτός ο θεατρίνος; Αυτός ο απαράδεκτος προκλητικός νάρκισσος και γραφικός τύπος, που ξεπέρασε πλέον κάθε όριο μη ξέροντας τι λέει και τι κάνει, διασύροντας και γελοιοποιώντας την χώρα  διεθνώς, αλλά και εσένα προσωπικά για την επιλογή σου!                                                                                   

     Πώς είναι δυνατόν να τον ανέχεσαι μετά τα τόσα καθημερινά ατοπήματα του, καθώς το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να γίνεται πρωτοσέλιδο στον διεθνή τύπο. Αυτός ο άνθρωπος έχει γίνει πλέον διεθνώς σούργελο, πώς είναι δυνατόν  να εκπροσωπεί την χώρα μας στις διαπραγματεύσεις και πώς είναι επίσης δυνατόν οι συνομιλητές του να τον πάρουν στα σοβαρά; Ελπίζω να διαψευστώ, αλλά πιστεύω ότι στην επόμενη επαφή που θα έχει με δημοσιογράφους και πολιτικούς εκτός Ελλάδος, κάποιοι θα τον χλευάσουν και θα μας κάνουν να ντραπούμε ως Έλληνες!
      Αλέξη αρκετά μαζί του, πάψτον άμεσα από τα καθήκοντα του, μήπως ως κίνηση απεμπλοκάρει και τις διαπραγματεύσεις!

     Επίσης πλέον όλων των άλλων έκανες και το τεράστιο λάθος να έχεις φτάσει στο τέλος των διαπραγματεύσεων δίνοντας περισσότερα από αυτά που μπορούσαμε να δεχτούμε.  
     Ότι πιο τραγικό θα μπορούσε να συμβεί, καθώς οι διαπραγματεύσεις δεν ολοκληρώθηκαν και δεν έχεις κάτι άλλο να δώσεις.                                                
     Δυστυχώς πλέον δεν έχεις άλλη επιλογή. Ή θα υπογράψεις ότι σου ζητήσουν και η χώρα θα γίνει έρμαιο των πιστωτών της με την οικονομία της στον βάραθρο και τον λαό της υπό καθεστώς κατοχής τουλάχιστον για τις επόμενες δεκαετίες ή θα απορρίψεις τις προτάσεις τους και θα τους δώσεις τελεσιγραφικά τις δικές μας προτάσεις και οι οποίες προφανώς θα απορριφθούν!
     Ωστόσο αυτές ήταν οι προσδοκίες του λαού; Λυπάμαι αλλά τα έκανες όλα λάθος! Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει, καθώς ξεκίνησες με τους καλλίτερους οιωνούς για να καταλήξεις στα σημερινά αδιέξοδα. Χειρότερο σενάριο δεν θα μπορούσε να φανταστεί κανείς, καθώς πέρα απ’ όλα τ’ άλλα, κατάφερες κάτι που δεν πέτυχε κανένας άλλος ηγέτης χώρας ποτέ, να βρεθούμε χωρίς φίλους και συμμάχους!

     Ποτέ δεν άκουσες το καμπανάκι κινδύνου που σου κρούαμε κάθε φορά και πάντα έγκαιρα πριν διαπράξεις τα σφάλματα σου, γιατί αν το είχες κάνει δεν θα είχες φέρει την χώρα στα πρόθυρα μιας νέας Εθνικής τραγωδίας.
     Και για να μη λέμε ξαναειπωμένα λόγια τείνοντας να γίνουμε γραφικοί, ελπίζω να έμαθες κάτι από τα λάθη σου, ούτως ώστε να σε βοηθήσουν στις περεταίρω διαπραγματεύσεις (αν και εφόσον υπάρξουν!) 
     Σε αντίθετη περίπτωση ας μας λυπηθούν φίλοι και εχθροί και όσοι πιστεύουν, ας κάνουν και κανά ευχέλαιο!

     Τέλος, ήλπιζε  να ανησυχήσουν, όχι για το τι θα πάθουν στις οικονομίες τους, γιατί  με αυτό ήδη έχουν συμβιβαστεί, αλλά κυρίως με το τι θα πάθουν από την εξάπλωση των Ισλαμιστών και το κύμα των μεταναστών που κατακλύζουν την Ευρώπη, μήπως και ενδώσουν. Αν δεν τους σταματήσουν αυτά ως θέματα μην ελπίζεις σε κάτι θετικό, γι’ αυτό βρες την λύση!!!

Εν αναμονή με τα μυαλά στα κάγκελα και κομμένη την ανάσα!

Β. ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ και άλλοι... έντεκα εκατομμύρια Έλληνες .

www.manifesto.com.gr


© Copyright 2013 - 2023 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!