Loading...

Κύριοι αύριο είναι η ημέρα της κρίσης! Παρακαλώ πολύ δείτε κάποια χιλιοειπωμένα για τα κόκκινα δάνεια και βρείτε λύσεις αναλαμβάνοντας τις ευθύνες σας απέναντι στον λαό! Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!!!

     (Και για χάρη συντομίας, πλέον των άλλων αναφορών μας, θα αναφερθούμε και σε κάποια αποσπάσματα τελευταίων άρθρων μας, όπως…)
     Κύριοι τι κάνετε; Πως είναι δυνατόν μετά την κατάρρευση των τιμών της αγοράς των ακινήτων, να νομοθετείτε μέτρα όπως τις συνοπτικές διαδικασίες των κατασχέσεων και  πλειστηριασμών και ταυτόχρονα τον εκπλειστηριασμό τους, με βάση τις εμπορικές τους άξιες και όχι τις αντικειμενικές, σε μια περίοδο που αυτές είναι ανύπαρκτες και εξευτελιστικές! Ταυτόχρονα δεν διστάζετε επίσης να  βάλετε τους πολίτες να πληρώνουν ΕΝΦΙΑ και πλειάδα άλλων φόρων βάσει των αντικειμενικών τους αξιών!

     Αντιλαμβάνεστε τι κάνετε  στην πατρίδα και στον λαό σας; 
     Καταλαβαίνετε ότι  ένα μη εξυπηρετούμενο δάνειο των 200.000 - 250.000 € για λόγους που οφείλονται αποκλειστικά στη δική σας εγκληματική ανεπάρκεια και που δεν φταίει ο λαός καθώς διαλύσατε την αγορά και την οικονομία της χώρας, θα διασύρει και θα καταστρέψει τουλάχιστον τις μισές οικογένειες του τόπου; Αντιλαμβάνεστε ότι αυτοί θα χάσουν τα πάντα, όταν μπορούσαν προ της κρίσης με ένα μόνο από τα ακίνητα τους να εξοφλήσουν το δάνειο τους και τώρα θα πρέπει να τους τα εκπλειστηριάσουν όλα για να βρεθούν στο τέλος άστεγοι και χρεωμένοι; Αν αυτό δεν είναι οργανωμένο σχέδιο των τραπεζών και των εντολοδόχων τους να ιδιοποιηθούν τις περιουσίες των Ελλήνων πολιτών, τί είναι; Κι’ αν εσείς  που προκαλέσατε αυτόν τον Αρμαγεδδώνα και υπογράψατε αυτά τα νομοθετήματα δεν διαπράττετε Εθνική προδοσία, πώς αλλιώς θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν οι ως άνω πράξεις σας;
     Πώς είναι δυνατόν να αφήσετε ανεξέλεγκτες τις τράπεζες να χειριστούν κατά το δοκούν τα κόκκινα δάνεια, επιπροσθέτως και με επιτόκια 7-10 % αποφασίζοντας για τα πάντα, εξυπηρετώντας τα δικά τους ιδιοτελή  συμφέροντα όπως και των μεντόρων τους, που αντί πινακίου φακής θα τους πάρουν πλέον της πρώτης κατοικίας τους, τα δεύτερα και τρίτα σπίτια τους που κάθε ένα από αυτά προορίζετο για τα αντίστοιχα παιδιά τους!      
    

     Αυτό που θα κάνουν οι τράπεζες και οι γνωστοί πλέον σε όλους διεθνείς εγκληματίες εντολοδόχοι τους, που φρόντισαν μέσω των  εκτελεστικών τους οργάνων των τραπεζιτών, να τους μεταφέρουν τα δάνεια στις εταιρίες τους σε απαξιωτικές τιμές της τάξεως έως και του 10-20 % της αξίας τους, δίχως να προχωρήσουν πριν στην ίδια προσφορά προς τους δανειολήπτες, ξεπερνάει κάθε όριο ηθικής και ανθρώπινης λογικής, όπως και της απόλυτης εκτροπής και παραβατικότητας των νόμων, πράξεις ντροπής αθέμιτες κατά του λαού τους που καταδεικνύουν την σκοπιμότητα τους και που πρέπει με συνοπτικές διαδικασίες να οδηγήσουν όλους τους εμπλεκόμενους στο σκαμνί κατάσχοντας τους τις περιουσίες, καταδικάζοντας τους αν υπήρχε έως και στην εσχάτη των ποινών!

     Κύριοι, πρέπει να γίνει κατανοητό από όλους τους εμπλεκόμενους, κυβέρνηση, τράπεζες, πιστωτές και εταίρους, ότι εδώ που έχουμε φτάσει είναι αδύνατον ο λαός να αποπληρώσει τα δάνεια του! Γι’ αυτό, αν δε διαγραφούν ή έστω κουρευτούν  κατά το μεγαλύτερο ποσοστό τους κι’ αν δεν ρυθμιστούν κατά το υπόλοιπο τους για πολλά χρόνια με μηδενικά επιτόκια, δεν πρόκειται να εξοφληθούν ποτέ!

     Ωστόσο ότι είναι να κάνετε, κάντε το αύριο, για να προλάβετε τις καταστροφικές για όλους εξελίξεις, διαφυλάσσοντας τον λαό και τη χώρα!

     Και μην ξεχνάτε, δεν αναφερόμαστε μόνο στα δάνεια των πρώτων κατοικιών. ΕΛΕΟΣ! Υπάρχει και η μεσαία τάξη που θα χάσει τις επιχειρήσεις της και τα σπίτια των παιδιών τους που τα έφτιαξαν με το αίμα τους! Επιτέλους κάντε κάτι και γι’ αυτούς!!!

Εν αναμονή των εξελίξεων, ελπίζοντας έστω και τώρα να κάνετε αυτό που πρέπει!!! 

 

Με εκτίμηση                                                                                                                    

 
Βασίλης  Αναγνώστου                                                                                            

www.manifesto.com.gr


Copyright © 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!