Loading...


Επιστολή προς τον Υπ. Οικον. Υ.Ν.Τ. κ. Γ. Σταθάκη. Κοιν/ση  προς τον Πρωθυπουργό , τον Πρόεδρο της Βουλής, προς όλους τους Υπουργούς της κυβέρνησης και βουλευτές των Δημοκρατικών κομμάτων της χώρας!

    
     Κύριε Υπουργέ, παρακαλούμε πολύ δώστε επιτέλους ένα τέλος στους εκβιασμούς και τις ωμότητες των τραπεζών. Δυστυχώς επανήλθαν δριμύτερες επαναλαμβάνοντας τους εκβιασμούς, με τηλεφωνικές απειλές και εξώδικα για  καταγγελίες συμβάσεων και κατασχέσεις!

     Πλέον των καταγγελιών που γίνονται στην ιστοσελίδα μας, έχουμε πληροφορίες μέσα από το τραπεζικό σύστημα και αυτές αποδεικνύονται πλέον καθημερινά, ότι άρχισαν νέο γύρο επιθέσεων κατά των πολιτών με πρώτη την Eurobank σε όλους τους τύπους των δανείων, ακόμα και αυτών των εγγυημένων από το Ελληνικό Δημόσιο!


     Παρακαλούμε πολύ δείτε άμεσα το θέμα των σεισμοδανείων καθώς οι τράπεζες επικαλούνται τον κίνδυνο διαγραφής τους ισχυριζόμενες ότι τον Δεκέμβριο χάνουν την εγγύηση τους.  Αν έχουν δίκιο σ’ αυτό και δεν παραπλανούν τους ανήμπορους δανειολήπτες πρέπει να δώσετε παράταση άμεσα για να τους αφαιρεθεί το δικαίωμα να ολοκληρώσουν τα σχέδια τους!!!    
     Δεν λαμβάνουν πλέον υπ’ όψη τις θέσεις και τις εξαγγελίες σας, δεν σέβονται την κυβέρνηση και τον λαό, δεν δείχνουν ανοχή και δεν περιμένουν καν να ψηφιστεί το νέο νομοσχέδιο των κόκκινων δανείων. Αυτή είναι η νέα τάξη πραγμάτων και αν δεν τους σταματήσετε έγκαιρα, θα έχουμε εξελίξεις τραγικές για  χιλιάδες πολίτες.   

     
     Γνωρίζετε ότι η αγορά την τελευταία εξαετία διανύει την χειρότερη περίοδο της σύγχρονης ιστορίας της κι αν αυτές αφεθούν ελεύθερες μην περιμένοντας ή απορρίπτοντας το νομοσχέδιο σας, δεν υπάρχει σωτηρία για τους δανειολήπτες. Θα χάσουν τις ήδη απαξιωμένες περιουσίες τους όπως και τις επιχειρήσεις τους και θα βρεθούν στο δρόμο αυτοί και οι οικογένειες τους, για να αυξήσουν τις δικές τους περιουσίες τα λαμόγια και οι διαπλεκόμενοι του διεθνούς οικονομικού εγκλήματος για άλλη μια φορά μέσω των τραπεζών, όπως πολύ σοφά έχει αναφερθεί επανειλημμένα  ο εξαίρετος συνάδελφος σας κ. Π. Νικολούδης στη Βουλή. 
 
     Είναι όλοι αυτοί που περιμένουν να στήσουν  πάρτι πάνω από τα κουφάρια των Ελλήνων, παίρνοντας τις περιουσίες τους αντί πινακίου φακής μέσω των τραπεζών και των hedge funds, γι’ αυτό άλλωστε δεν αφήνουν και τη χώρα να ολοκληρώσει τις διαπραγματεύσεις της. Είναι προφανείς οι στόχοι τους, όπως προφανής επίσης είναι και η αγωνιώδης προσπάθεια της κυβέρνησης να αμυνθεί.

     Ωστόσο τι λέτε, θα πρέπει να τους αφήσετε να γκρεμίσουν την χώρα, να κάνουν τον τόπο αποικία τους και τους πολίτες της γκαρσόνια;

    
     Και βεβαίως κρίνοντας αντικειμενικά την όλη κατάσταση, είναι ένα θέμα  που δεν  είναι εφικτό να προχωρήσει αυτή την στιγμή, καθώς υπάρχουν ακόμα προβλήματα δυσεπίλυτα  και τα οποία θα επιλυθούν προφανώς το αμέσως επόμενο διάστημα.

     Όπως ποιο θα είναι τελικά το επιτόκιο, 0,05%, 1,55, 5 ή 10%, ποια κριτήρια θα υπάρξουν για μειώσεις και διαγραφές δανείων, ποια εξ αυτών θα ενταχθούν στις 100 δόσεις, με ποια επιτόκια και διαγραφές τόκων, υπερημεριών, προστίμων κλπ.

     Σας υπενθυμίζουμε ότι ζητούν επιτόκια πάνω από 6% και 7% φτάνοντας έως και σε διψήφια νούμερα, απαιτούν υπερημερίες και προσωπικές εγγυήσεις, ενώ είναι εγγυημένα παρά του Δημοσίου, κοροϊδεύοντας και εκβιάζοντας τους ανήμπορους πλέον πελάτες να  δεχθούν τους όρους τους για να μην πάθουν τα χειρότερα!!!

    
     Κύριε Υπουργέ, η μοναδική εναπομένουσα ελπίδα εκατοντάδων χιλιάδων πολιτών και επιχειρήσεων λόγω της αρμοδιότητα σας, είστε εσείς και οι ελπίδες όλων εναπόκεινται επάνω σας!
Ωστόσο ότι είναι να κάνετε, κάντε το χθες, για να προλάβετε τις καταστροφικές για όλους εξελίξεις, διαφυλάσσοντας τη χώρα και τον λαό!

    
     Τέλος, αν εσείς  και η κυβέρνηση για κάποιους λόγους αφήσετε τις τράπεζες να ολοκληρώσουν τα εγκληματικά σχέδια των εντολοδόχων τους, πιστέψτε ότι αυτό θα καταγραφεί στην ιστορία  της χώρας μας με τα μελανότερα γράμματα και θα βαραίνει για πάντα αυτούς που το δέχτηκαν, το συνυπέγραψαν ή το αποφάσισαν. Ελπίζουμε αυτό να μην το δούμε και να μη το ζήσουμε τουλάχιστον με τη σημερινή κυβέρνηση!!!

 

Με εκτίμηση                                                                                                      
Βασίλης  Αναγνώστου

www.manifesto.com.gr


© Copyright 2013 - 2023 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!