Loading...

Αγαπητέ Αλέξη γεια σου

   Συγνώμη, αλλά μόλις προ ολίγων ημερών και συγκεκριμένα στις 9-1 σου έστειλα μια προσωπική επιστολή με κυρίαρχο θέμα την διαπραγμάτευση που θα έχεις να κάνεις την επόμενη ημέρα των εκλογών στην περίπτωση που θα ήσουν κυβέρνηση. Αυτή η επιστολή φυσικά δεν αναρτήθηκε στο διαδίκτυο ούτε βεβαίως εστάλη οπουδήποτε αλλού!
   Ωστόσο μετά και από τις προχθεσινές σου δηλώσεις αναρωτιέμαι αν έπραξα σωστά, όπως επίσης αναρωτιούνται υποθέτω μαζί με εμένα και κάποιες εκατοντάδες χιλιάδες άλλοι νοήμονες πολίτες, τι κάνεις;

   Είναι δυνατόν να δηλώνεις ως αυριανός πρωθυπουργός της Ελλάδας ότι θα παραμείνεις στο Ευρώ και μάλιστα με δηλώσεις που δεν χωράνε καμία αμφισβήτηση όπως, <<Θα πρέπει να είμαστε παρανοϊκοί για να θέλουμε να βγούμε από την ευρωζώνη>> ενώ ταυτόχρονα ετοιμάζεσαι να πας να διαπραγματευτείς μαζί τους το μέλλον της χώρας μας;

   Με συγχωρείς αλλά θεωρώ ότι δεν χρειάζεται καν να μπεις στο αεροπλάνο, γιατί όταν καθίσεις απέναντι τους το μόνο που θα ακούσεις θα είναι οι όροι τους!!!
   Καταλαβαίνω ότι το κάνεις για να καθησυχάσεις τους ψηφοφόρους αλλά σου διαφεύγει κάτι, ότι το ίδιο λάθος έκανε και ο Σαμαράς όπως και οι προκάτοχοι του, γι’ αυτό τα υπέγραψαν όλα και μας πήραν σκλάβους.
   Λάθος, τρομερό λάθος που θα στοιχίσει στην χώρα ακριβά και αυτή τη φόρα ίσως περισσότερο από κάθε άλλη, γι’ αυτό αν δεν θέλεις να το χρεωθείς και να είσαι εσύ ο τελευταίος που έσπρωξε τον λαό μας στον Καιάδα, μάζεψε το και βάδισε με την τακτική της προχθεσινής μου επιστολής γιατί πλέον θα μιλάμε μετά τις εκλογές για Βατερλό!

   Δεν είναι μόνο η ανεπανόρθωτη ζημιά που θα προκαλέσεις στον εαυτό σου και στην παράταξη, είναι και οι συνέπειες που θα υποστεί η Ελλάδα και οι πολίτες της, όταν θα αναγκαστείς  να σηκωθείς να φύγεις δίχως να υπογράψεις τους όρους τους. Στην περίπτωση δε που ακολουθήσεις την ίδια πολιτική τακτική με τους προκατόχους σου, δηλαδή να υπογράψεις και εσύ ότι σου βάλλουν μπροστά σου ισχυριζόμενος ότι μη έχοντας άλλη εναλλακτική το έκανες ''για να σώσεις την χώρα'', θα σου πρότεινα ως λύση την εξής μοναδική!

   Το αεροπλάνο του γυρισμού να έχει προορισμό μια οποιαδήποτε άλλη χώρα εκτός της Ελλάδος και κατά προτίμηση μια χώρα της Κεντρικής Αφρικής!

   Λυπάμαι για τα ως άνω, αλλά σίγουρα θα λυπηθώ πολύ περισσότερο για την χώρα μας και τους κατοίκους της αν συμβούν αυτά που περιγράφω.
   Γι’ αυτό σε παρακαλώ πολύ προσωπικά, αλλά και εν ονόματι όλων αυτών που μπορούν να αντιληφθούν τους κινδύνους που εγκυμονεί η συγκεκριμένη τακτική σου, να αλλάξεις ρότα άμεσα για να βρεθείς έτοιμος την επόμενη ημέρα να διαπραγματευτείς μαζί τους, έχοντας ελπίδες να γυρίσεις στην χώρα σου νικητής και δικαιωμένος!!!

ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ & ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

Βασίλης Αναγνώστου

www.manifesto.com.gr  

 

Υ.Γ. Δες πάλι την προηγούμενη επιστολή μου και απάντησε μου, γιατί σε αντίθετη περίπτωση δεν ξέρω γιατί θα πρέπει αυτή να μη αναρτηθεί!

Copyright © 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!