Loading...

Αγαπητέ κ. Χατζημαρκάκη  καλημέρα.

 Αυτό το Σαββατοκύριακο τελειώνω το δικό σου βιβλίο, ελπίζω να βρήκες τον χρόνο να διαβάσεις και εσύ το δικό μου.

   Τα οποιαδήποτε σχόλια θα προτιμούσα να τα κάνουμε όταν θα έχουμε ολοκληρώσει και οι δύο, γι’ αυτό όταν θα είσαι έτοιμος, ενημέρωσέ  με.

   Σε σχέση με το δελτίο τύπου στις 27-3-14 που έλαβα και που αναφέρεσαι στα δάνεια πρώτης κατοικίας συμφωνώ στις γενικότερες θέσεις σου, ενώ μπαίνοντας στην ιστοσελίδα μου www.manifesto.com.gr  θα διαπιστώσεις την σοβαρή εμπλοκή μου και ενασχόληση με το συγκεκριμένο θέμα, όπως επίσης και την σύγκρουσή μου με τον πρόεδρο της ΠΟΜΙΔΑ κ. Παραδιά για τις υποτονικές και λανθασμένες επιλογές και τοποθετήσεις του.

   Επιπλέον θα δεις τις πολλαπλές παρεμβάσεις μου προς τους αρμόδιους υπουργούς και τον πρωθυπουργό, όπως και τις επιστολές μου, προς το Δικαστικό σώμα να παρέμβουν οι Εισαγγελείς για να διαφυλάξουν τους πολίτες από την ανεξέλεγκτη και παραβατική συμπεριφορά όλων των χρηματοπιστωτικών  ιδρυμάτων της χώρας, που με την αλόγιστη και ιδιοτελή συμπεριφορά τους οδηγούν τους δανειολήπτες στα άκρα, αλλά και στην καταστροφή!

 

Πάντα με τις καλύτερες προθέσεις                                                                                                                     29-3-2014                                                                                                               

Φιλικά

Β. Αναγνώστου

 

ΥΓ:  Μόλις χθες έστειλα επιστολή στην Πα.Δ.Ε.Ε αναφερόμενος και στο όνομά σου!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Αγαπητέ κ. Αναγνώστου,

 Σας ευχαριστώ θερμά για το μήνυμά σας και την εμπιστοσύνη που δείχνετε στο πρόσωπό μου.

Η καθυστέρηση στην απάντησή μου δεν οφείλεται σε καμία περίπτωση σε έλλειψη ενδιαφέροντος προς τις ιδέες και απόψεις σας προσωπικά. Δεν το κάνω για κανένα. Άλλωστε απαντώ καθημερινά σε δεκάδες μηνύματα κι επιστολές. Είναι κάτι που με τιμά και μ' ευχαριστεί. 

Δυστυχώς με την περιοδεία στην Ελλάδα το τελευταίο δεκαήμερο υπήρξε μια σχετική καθυστέρηση, παρά τη θέλησή μου. Ωστόσο η παρατήρησή σας βοηθά να αναζητήσουμε λύσεις.   

Θα ήθελα να με ενημερώσετε πώς θα μπορούσα να προμηθευτώ το σύγγραμμα σας, το οποίο από τον τίτλο (που αναφέρεται σε μια «σύγχρονη Αναγέννηση») και την περίληψη στο οπισθόφυλλο μοιάζει ιδιαίτερα ενδιαφέρον.   

Επίσης, αν δεν έχετε αντίρρηση, μπορώ να σας στείλω το βιβλίο μου «Παράγων Ελλάς-Οι ελληνικές αξίες για μια νέα Ευρώπη», αρκεί να έχω τη διεύθυνσή σας. 

 Παραμένω πάντα στη διάθεσή σας.

Με εκτίμηση, 

Γιώργος Χατζημαρκάκης                                                  10-2-2014

……………………………………………………………………………………………

 

 Πάτρα    11-2-2014

Αγαπητέ  κύριε  Χατζημαρκάκη 

Ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σας και χαίρομαι ιδιαίτερα που αντιληφθήκατε το πνεύμα της καλοπροαίρετης παρατήρησής μου.

Το βιβλίο μου είναι των εκδόσεων  ΛΙΒΑΝΗ  και διατίθεται πιστεύω σε όλα  τα βιβλιοπωλεία της χώρας μας. Ωστόσο το κεντρικό τους κατάστημα είναι Σόλωνος  98- τηλ.210-3661200.

Φυσικά θα χαρώ πολύ να διαβάσω το βιβλίο σας, το οποίο θα μπορούσατε να το στείλετε  στην διεύθυνση Κορίνθου 459, 26222, ΠΑΤΡΑ (τηλ 2610361610)

Πιστεύω ότι  σύντομα θα τα ξαναπούμε και υποθέτω σίγουρα μετά την ανάγνωση των βιβλίων μας, έως τότε καλή δύναμη!

Με ιδιαίτερη εκτίμηση      

Β. Αναγνώστου

………………………………………………………………………………………..

 

20-2-2014

 

Αγαπητέ κύριε Χατζημαρκάκη,

έλαβα σήμερα το βιβλίο σας και σας ευχαριστώ πολύ!

Πιστεύω ότι θα τα πούμε σύντομα.

Με εκτίμηση

Β. Αναγνώστου

………………………………………………………………….. 

Copyright © 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!