Loading...

4/2/2014 ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ Κ. ΣΟΥΛΤΣ

Αξιότιμε κ. Αναγνώστου

Ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (ΕΚ) κος. Martin Schulz, έλαβε το από 27 Ιανουαρίου 2014 μήνυμά σας με θέμα........

 

 

Κύριε  πρόεδρε
   Προφανώς είστε  ένας από τους λίγους πολιτικούς της Ε.Ε που οι θέσεις σας συνήθως δείχνουν, ότι τουλάχιστον κατανοείτε την τραγική κατάσταση που βρίσκεται η χώρα μας.
   Δεν ξέρω αν κάνω λάθος εγώ και κάποιοι άλλοι που έχουν αυτή την άποψη στην Ελλάδα για εσάς,  αλλά πιστεύω ότι αυτό θα φανεί τελικά από τις περεταίρω εξελίξεις που αφορούν την αντιμετώπιση και την εξέλιξη των προβλημάτων της χώρας μας που άπτονται και των δικών σας αρμοδιοτήτων.

    Ωστόσο ειλικρινά λυπάμαι που δεν μπορώ να σας στείλω να διαβάσετε  το βιβλίο μου το οποίο πρωτοκυκλοφόρησε αυτές τις ημέρες, γιατί είναι στην Ελληνική γλώσσα, ούτε καν στην αγγλική που ίσως σας εξυπηρετούσε.                             

Δεν ξέρω αν θα μεταφραστεί και πότε, γιατί αυτό είναι συνάρτηση πολλών παραμέτρων, αν όμως συνέβαινε αυτό, είμαι σίγουρος ότι για πολλούς λόγους θα ήταν ένα σημαντικό όπλο στα χέρια σας που δεν θα βοηθούσε μόνο την Ελλάδα και  την Ε.Ε, αλλά θα βοηθούσε και εσάς προσωπικά όπως και την παράταξη σας!

    Προφανώς θα βρείτε τον τρόπο να σας μεταφράσει κάποιος αυτές τις δυο εξωτερικές σελίδες του βιβλίου που θα σας στείλω συνημμένα, αλλά και οπτικά όταν θα δείτε το εξώφυλλο, θα πάρετε μια πρώτη εικόνα της θεματολογίας του.                  

Μετά από αυτό σκεφθείτε μήπως σας ενδιαφέρει να υπάρξει τρόπος να επισπευσθεί η έκδοσή του στην γλώσσα σας ή στα αγγλικά. Αν όντως μπορεί να συμβεί αυτό επικοινωνήστε μαζί μου.

    Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας, με τις καλύτερες προθέσεις.

Ο  συγγραφέας

Βασίλης Αναγνώστου

………………………………………………………………………………………

 

Κύριε  Πρόεδρε                                                                          27-1-2014

    Παρακαλώ πολύ συγχωρήστε την παράλειψη της υπεύθυνης τύπου, η οποία δεν συμπεριέλαβε στην επιστολή της 25-1-14 μια κομβική πρόταση.                                    

Είναι  αυτή που σας προτείνει να διαβάσετε το κεφάλαιο του βιβλίου μου,  

η  Ε.Ε και το  4ο  Ράιχ! (σελ. 99-122).                                                                        

Αναφέρεται στην χώρα σας και στο κατηγορώ των λαών της Ευρώπης, για την ακραία συμπεριφορά και  πολιτική που εφαρμόζουν οι δυο κεφαλές της κυβέρνησής σας  κ. Α. Μέρκελ και Β. Σόιμπλε και η οποία οδηγεί κατ’ ευθεία στην διάλυση της Ε.Ε., στην ενίσχυση των ακραίων κομμάτων, αλλά και στην διάρρηξη των σχέσεων της χώρας σας, με όλους τους άλλους λαούς της Ευρώπης, με ότι κινδύνους αυτό  συνεπάγεται για την χώρα σας και τον λαό της, φέρνοντας στην μνήμη όλων τους πρόσφατους παγκόσμιους πολέμους, τα αίτια και τους υπεύθυνους που τους προκάλεσαν, αλλά και τις συνέπειες που υπέστησαν οι λαοί από αυτούς!                

Λυπάμαι που δεν είναι ευχάριστη η επιστολή μου, αλλά πως είναι δυνατόν να συμβεί αυτό με όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας.                                                  

Ελπίζω να  βρείτε τελικά τον τρόπο να σας μεταφράσει κάποιος και αυτές τις  σελίδες, ούτως ώστε να σταθεί δυνατόν να πάρετε τις όποιες αποφάσεις σας!                                                          

Με τις καλύτερες προθέσεις

Ο συγγραφέας

Βασίλης  Αναγνώστου

…………………………………………………………………………………….

 

4/2/2014 ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ Κ. ΣΟΥΛΤΣ

 

Αξιότιμε κ. Αναγνώστου,

 

Ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (ΕΚ) κος. Martin Schulz, έλαβε το από 27 Ιανουαρίου 2014 μήνυμά σας με θέμα το νέο σας βιβλίο.

 

Ο Πρόεδρος ανέθεσε στην Μονάδα Ενημέρωσης του Πολίτη του ΕΚ να σας απαντήσει.

 

Θα επιθυμούσαμε να σας επισημάνουμε ότι, λόγω των διατάξεων των Ιδρυτικών Συνθηκών , το ΕΚ και ο Πρόεδρός του δεν σχολιάζουν  πολιτικά θέματα  που αφορούν τα κράτη μέλη ή τους πολιτικούς των.

 

 Σας ευχαριστούμε για τις επισημάνσεις και τις παρατηρήσεις σας και ευχόμαστε καλή επιτυχία στο βιβλίο σας.

 

 Με τιμή, 

 

Μονάδα Ενημέρωσης του Πολίτη

www.europarl.europa.eu/cites

Copyright © 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!