Loading...

ΕΠΕΙΓΟΝ

Κύριε    Πρόεδρε   γεια σας

    Παρακαλώ επιτρέψτε μας να σας στείλουμε το κάτωθι κείμενο, ευελπιστώντας ότι αυτό θα φτάσει στο γραφείο σας και ότι θα έχουμε σύντομα την απάντησή σας.  Επίσης θέλουμε  να πιστεύουμε ότι θα συμπλεύσετε με τις συγκεκριμένες θέσεις και προτάσεις του και ότι θα αγωνιστείτε και εσείς μαζί μας για την εφαρμογή αυτών των μέτρων που θα μπορούσαν να ανακουφίσουν έστω και μερικώς τον λαό μας.

    Δυστυχώς φαίνεται ότι δεν φτάνουν μόνο οι μειώσεις των μισθών, των συντάξεων, η  ανεργία, η ακρίβεια και ένας σωρός άλλων προβλημάτων, η κυβέρνηση συνεχίζει να ζητά από έναν λαό που  πραγματικά δεν έχει,  να καταβάλει φόρους πολλαπλάσιους των προηγούμενων ετών, φόρους ανήκουστους και αμφισβητούμενους ως προς την νομιμότητά τους, απαιτώντας μάλιστα να εξοφληθούν, σε μικρό χρονικό διάστημα. Ταυτόχρονα αυξάνει τους ρυθμούς των κατασχέσεων   των περιουσιακών τους στοιχείων, κινητών, ακινήτων και των όποιων ελάχιστων για τον βιοπορισμό τους καταθέσεων, όπως βεβαίως το ίδιο κάνουν και οι τράπεζες!

     Επιτρέψτε μου εδώ να  πω ότι αν θέλει να επιμείνει σ’ αυτή την τακτική τότε σαν κυβέρνηση δεν έχει άλλη επιλογή, από το να κτίσει άμεσα  φυλακές τουλάχιστον για τον μισό πληθυσμό της χώρας και ταυτόχρονα θα πρέπει να είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει την οργή του λαού !                       

   Ωστόσο αν θέλει να καθυστερήσει αυτή την εξέλιξη πρέπει να την πείσουν κάποιοι ότι πρέπει να κάνει άρση αυτών των μέτρων και ότι θα πρέπει ν’ αλλάξει κάποια μέτρα άμεσα που θα βοηθήσουν τους πολίτες αλλά και το ίδιο το κράτος για να αποφύγουμε τις όποιες καταστροφικές συνέπειες σε πολιτικό,  οικονομικό  και κοινωνικό επίπεδο!

  Κάποια από τα μέτρα αυτά είναι τα κάτωθι:                                                               

Αρχικά θα προτείναμε να αλλάξει ο χρόνος εξόφλησης του διακανονισμού όλων των ληξιπρόθεσμων οφειλών των πολιτών, προτείνοντας τις 48 έως 100 δόσεις δίχως εξαιρέσεις, επιβαρύνσεις και αποκλεισμούς κάποιων κατηγοριών που έχουν χάσει την ρύθμιση, όντας ανήμποροι να ανταποκριθούν στις αυξημένες υποχρεώσεις τους, όπως επίσης να προχωρήσουν στην διαγραφή των όποιων παλαιών προστίμων, γιατί το νόημα είναι η μείωση της οφειλής του πολίτη και όχι η αύξηση μέσω τοκογλυφικών τόκων. Να είστε σίγουρος ότι με αυτή την κίνηση το κράτος θα μαζέψει πολλαπλάσια χρήματα από αυτά που εισπράττει σήμερα και θα διαφυλαχθεί η χώρα από μύρια κακά!                                                                                                                       Ταυτόχρονα θα πρέπει η κυβέρνηση να ξεχάσει τις όποιες νέες επιβαρύνσεις και νέα μέτρα και να προχωρήσει στην κατάργηση των αχαρακτήριστων και πέρα από κάθε λογική νέων προστίμων του 2014. Αυτό που εξαγγέλθη από τα Μ.Μ.Ε τις προηγούμενες ημέρες ήταν, ότι, ο Πρωθυπουργός θα διέγραφε όλα τα νέα  πρόστιμα που θα ίσχυαν για το 2014 και ότι ταυτόχρονα θα μείωνε αυτά που ίσχυαν έως το τέλος του  2013  μαζί με  τα ισχύοντα τοκογλυφικά  επιτόκια των τελευταίων ετών!                                                        

Παρόλα αυτά δυστυχώς βλέπουμε ότι δεν έγινε τίποτε εκ των ως άνω, αντιθέτως προχώρησαν μόνο στην μείωση αυτών των εξαγγελθέντων παρανοϊκών προστίμων του 2014, κάτι που σαν μέτρα, μόνο ένας νοσηρός νους και κάτοικος μιας άλλης χώρας ή ενός άλλου πλανήτη θα μπορούσε να σκεφθεί να τα εφαρμόσει, πλέον του ότι ο συγκεκριμένος τρόπος διαχείρισης του θέματος (εφαρμόζοντας την θεωρία του Χότζα) αποτελεί κοροϊδία απέναντι στους πολίτες και αυτό κάποια στιγμή πρέπει να πάψει να συμβαίνει!                                                                                               

Επίσης θα πρέπει να προχωρήσουν στην κατάργηση του .ΕΝ.Φ.Ι.Α, ενός νομοθετήματος που καταδεικνύει την πλήρη παράνοια και παραβατικότητα του κράτους. Δείτε αποφάσεις των συν/κών δικ/ρίων της Γερμανίας και της Γαλλίας που αφορούν το θέμα. για να καταλάβετε τι εννοώ.                                                           

Επίσης  πρέπει να δοθεί μια παράταση δυο ετών στα σεισμοδάνεια της Αχαΐας και των όμορων νομών ή έστω να δοθούν από αυτούς μόνο οι τόκοι, αν και αυτό δεν αποτελεί την ενδεδειγμένη λύση γιατί θα προστεθούν χιλιάδες άλλα λουκέτα.                                                                                              

Αν γίνουν αυτά βάζοντας ταυτόχρονα σε αναμονή την Τρόικα έως τον Μάιο (κάτι που μπορεί να γίνει τώρα από την κυβέρνηση), τα θετικά οικονομικά αποτελέσματα που θα υπάρξουν τότε, θα τους βγάλουν εκτός παιχνιδιού ως ρυθμιστές, αποδεικνύοντας τις λανθασμένες τακτικές τους  και  θα αποτελέσουν την δική τους ταφόπλακα και την αρχή του τέλους των μνημονίων, όπως και το τέλος της καταδυνάστευσης της κυβέρνησης και του λαού μας.                                                                                                                                                

Παρακαλούμε πολύ ως ένα σωστό και δημοκρατικό κόμμα της βουλής των Ελλήνων σκεφτείτε τις όποιες ευθύνες έχετε  απέναντι στον λαό και ενεργήστε έστω αυτή την φορά  για το καλό του τόπου πέρα από άλλες σκέψεις.                                                                           

Αφήστε στην άκρη τα κομματικά οφέλη και ακούστε  τις κραυγές  των πολιτών της χώρας σας, που πέρα από πολιτικές τοποθετήσεις και σκοπιμότητες, αυτό που ζητούν από εσάς τους πολιτικούς  είναι ένα κράτος Δικαίου.                           

Την ευθύνη δεν την έχουν μόνο αυτοί που κυβερνούν, ο λαός δεν είναι τυφλός, βλέπει και παρακολουθεί  και την δεδομένη στιγμή θα τιμήσει αυτούς που το αξίζουν. Αυτό ας το θυμούνται  τα κόμματα που κυβερνούν ,αλλά και τα κόμματα της αντιπολίτευσης!                                                                                               

Επιτρέψτε μου προσωπικά να πιστεύω, βγάζοντας το συμπέρασμα από το ευρύτερο περιβάλλον μου, που αποτελείται από μια πλατφόρμα πολιτών με διαφορετικές ιδεολογίες ότι, οι ως άνω θέσεις και προτάσεις, εκπροσωπούν την συντριπτική πλειοψηφία του λαού μας, γι’αυτό αν θέλετε ως κόμμα να διαφυλάξετε  την χώρα από σοβαρούς κινδύνους, ας το λάβετε αυτό σοβαρά υπ’ όψη, γιατί αν δεν αλλάξουν τουλάχιστον  τα ως άνω μέτρα, μη έχοντας άλλη επιλογή ο λαός  θα οδηγηθεί δυστυχώς σε  καταστροφικές για τον τόπο επιλογές και εξελίξεις!

Τέλος επειδή δεν είναι δυνατόν να επεκταθούμε περισσότερο, θα σας πρότεινα να διαβάσετε ένα νέο βιβλίο των εκδόσεων Λιβάνη που κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο με τον τίτλο,    21ος ΑΙΩΝΑΣ  Ο Διχασμός των λαών και η σύγχρονη Αναγέννηση !

                                                                                                                                   6-2-2014

Με   εκτίμηση

Β.  Αναγνώστου  και οι πέριξ αυτού πολίτες.                                                                                         

Copyright © 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!