Loading...

Αγαπητέ κύριε  Πρόεδρε

Διαβάζοντας το βιβλίο του κ. Γ. Χατζημαρκάκη επιβεβαίωσα την ύπαρξη του συνδέσμου σας, που επιτρέψτε μου  να σας πω ότι η πλειονότητα των Ελλήνων θεωρώ ότι την αγνοεί, ενώ πιστεύω ότι είναι κάτι που ίσως σαν θέμα θα πρέπει να σας απασχολήσει.

   Προσωπικά είχα ακούσει για τον σύνδεσμο σας πολλά χρόνια πριν, αλλά πίστευα ότι είχατε απενεργοποιηθεί ως φορέας και αυτό είναι κάτι που κατά την ταπεινή  μου άποψη δεν είναι καλό γιατί πιστεύω μεταξύ των άλλων ότι ως σύνδεσμος προσδίδει βαρύτητα στην χώρα μας. Εν πάσει περιπτώσει χαίρομαι πολύ  που μου δόθηκε η ευκαιρία έστω και τώρα να επικοινωνήσω μαζί σας.
   Έχω επικοινωνήσει και  με άλλους φορείς του εξωτερικού όπως θα δείτε στην ιστοσελίδα μου (www.manifesto.com.gr), ενώ θα ήθελα προσωπικά αν φυσικά το θέλατε και εσείς,  να διατηρήσουμε μια επαφή.
   Μπαίνοντας στην ιστοσελίδα μου θα πάρετε μια πρώτη εικόνα των πραγμάτων, ενώ θα έχετε μία ή δύο φορές την εβδομάδα την δυνατότητα να διαβάζετε κάποια άρθρα και ταυτόχρονα αν θα θέλατε θα μπορούσατε να αναφερθείτε και εσείς στις όποιες απόψεις σας.
   Επιθυμία μου και ταυτόχρονα ιδιαίτερη ευχαρίστηση για εμένα θα ήταν επίσης εσείς και τα άλλα επιφανή μέλη σας να διαβάσετε το βιβλίο μου, το οποίο όπως θα διαπιστώσετε, έχει ήδη καταχωρηθεί στην βιβλιοθήκη της Βουλής των Ελλήνων, όπως επίσης θα πρέπει να γνωρίζετε ότι ήδη βρίσκεται και στα χέρια κάποιων άλλων επιφανών πολιτών και επίσημων φορέων.

    Ένας από τους στόχους του είναι να αναδείξει υπαρξιακά θέματα και προβλήματα που άπτονται της σημερινής λειτουργίας και της κοινωνικής δομής του συστήματος του κράτους μας, να προτείνει λύσεις, αλλά και να προωθήσει κάποια εθνικά θέματα της χώρας μας που θα βοηθούσαν την πατρίδα μας αυτή την δύσκολη περίοδο, αλλά και στο μέλλον.
   Ωστόσο θεωρώ πως κάποιες συγκεκριμένες  προτάσεις του αποτελούν μέγιστη  αναγκαιότητα για το Έθνος μας να υλοποιηθούν, γι’ αυτό και πρέπει να υποστηριχθούν από τον ευρύτερο απόδημο Ελληνισμό σε όλες τις χώρες της γης για να υπάρξουν θετικά αποτελέσματα!

Τέλος πιστεύω ότι είναι καθήκον όλων μας να αγωνιστούμε για ένα καλύτερο αύριο που θα αφορά όχι μόνο εμάς, αλλά κυρίως τις επόμενες γενιές.

 Κλείνοντας την επιστολή μου θα ήθελα να σας πω ότι  στις προθέσεις μου είναι εφόσον το βιβλίο αυτό κυκλοφορήσει με την δική σας διαμεσολάβηση και σε κάποιες άλλες χώρες, είτε στα Ελληνικά είτε σε όποια άλλη γλώσσα, θα προσφέρεται ετησίως και για πάντα κάποιο σεβαστό ποσοστό επί των εισπράξεων σε κοινωφελείς σκοπούς ή προς  το κράτος μας, που  τιμής  ένεκεν θα  είστε  εσείς  σαν  φορέας  αυτός που  θα  αποφασίζει  κάθε φορά  γι’ αυτό.

 

Από την Ελλάδα με εκτίμηση και σεβασμό                                                                                                          28-3-2014

 

Ο  συγγραφέας

Βασίλης  Αναγνώστου

Copyright © 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!