Loading...

Υπ’ όψη Πρωθυπουργού κ. Α. Σαμαρά

Κοινοποίηση στους κάτωθι Υπουργούς κ.κ. Θεοχάρη, Στουρνάρα, Μαυραγάνη, Χατζηδάκη, Σκορδά.

 

Κύριοι

   Επιτρέψτε μου να θέσω το ερώτημα, τι θα γίνει επιτέλους με τις κομποφανείς τοποθετήσεις  και εξαγγελίες σας, ότι θα σώσετε για άλλη μια φορά την οικονομία της χώρας και τον λαό συμψηφίζοντας τον Φ.Π.Α.. Δηλαδή μας ανακοινώνετε ότι θα πάψετε σαν επίσημο κράτος να κινείστε πέρα από τα όρια της λογικής και της παραβατικότητας, επιστρέφοντας σ’ αυτούς που χρωστάτε κάτι που οφείλατε να έχετε κάνει προ πολλού καιρού και θα πρέπει γι’ αυτό εσείς να θριαμβολογείτε και οι πολίτες να βγουν στα μπαλκόνια να σας επευφημούν!                                                             
   Πότε επιτέλους θα πάψετε να προσβάλετε την νοημοσύνη του λαού και των επαγγελματιών της χώρας;

   Σε μια περίοδο όπου ο Ελληνικός λαός πεινάει, η ανεργία είναι στο 30% και στο 60% για τους νέους, κανείς επαγγελματίας ή οποιοσδήποτε άλλος πολίτης δεν μπορεί να πληρώσει τις ασφαλιστικές του εισφορές και τα ληξιπρόθεσμα χρέη του στην εφορία με τους υπέρογκους και τοκογλυφικούς τόκους σας και ενώ όλη η χώρα ζητάει διακανονισμούς των 48 και 100 δόσεων και κάποιοι Νομοί ζητούν την παράταση των σεισμοδανείων  και όλοι οι επαγγελματίες την εξάλειψη των προστίμων, όπως π.χ. το εξωπραγματικό πρόστιμο των 10500e της Επιθεώρησης Εργασίας σε μια προσωπική ή οικογενειακή επιχείρηση και όλων των άλλων εκτός λογικής προστίμων, που είπατε ότι τάχα με την θεωρεία του Χότζα τα μειώσατε, εσείς ως Μεσσίες και επίσημο κράτος παραβλέποντας τα ως άνω θριαμβολογείτε ότι σώσατε την χώρα και συμβαδίζετε με τις εντολές της Τρόικα, αψηφώντας το δράμα του Λαού, οδηγώντας τον στην ποινικοποίηση, στις κατασχέσεις και στις φυλακές!

    Πότε επιτέλους θα δείξετε ότι σέβεστε πράγματι τον λαό και παίρνετε μέτρα απλά και ουσιαστικά βοηθώντας τον σ’ αυτά τα καθημερινά ανυπέρβλητα προβλήματα που του δημιουργήσατε;

   Δυστυχώς δεν έχετε πειστεί ή αντιληφθεί ακόμα που μας οδηγείτε και ότι το αποτέλεσμα της πολιτικής σας στο αμέσως επόμενο διάστημα θα είναι μόνο καταστροφικό για την χώρα, από τις αρνητικές πολιτικές εξελίξεις που θα υπάρξουν.   Προφανώς θα πρέπει να δεχτούμε την άποψη αυτών που βρίσκονται στην αντίπερα όχθη και που  ισχυρίζονται ότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στην Κυβέρνηση να αντιληφθεί τα τεκταινόμενα και το σοβαρό δράμα που βιώνει ο λαός!

   Κύριε Πρωθυπουργέ, την Παρασκευή έρχεται η κ. Μέρκελ. Επιτρέψτε μου να σας πω ως ένας ταπεινός πολίτης της χώρας μας, ότι αν θέλετε να προσφέρετε πραγματικές υπηρεσίες στον λαό και όχι σ’ αυτούς που ανησυχούν ότι θα χάσουν τα χρήματά τους (γιατί μόνο περί αυτού πρόκειται), προσπαθήστε και φροντίστε την επόμενη ημέρα να είστε σε θέση να ανακοινώσετε την εφαρμογή των ως άνω  μέτρων!
   Αν δεν συμβεί αυτό λυπάμαι αλλά περιμένετε ν’ ανοίξουν οι κάλπες για να δείτε το μέγεθος του κακού που θα έχετε κάνει στην πατρίδα μας! Αυτά σας τα λέει ένας πολίτης που δεν  επιτρέπει σε κανέναν να σκεφθεί καν, ότι εξυπηρετεί οποιαδήποτε κομματικά ή πολιτικά συμφέροντα.
   Ωστόσο ως μια τελευταία παρατήρηση θα ήθελα να σας πω ότι, αν ήμουν στην θέση σας θα έδινα εντολή αυτού του ύφους τις επιστολές να σας τις παραδίδουν άμεσα, γιατί μόνο αυτές μπορούν να σας βοηθήσουν στο έργο σας και όχι αυτές που σας εκθειάζουν και σας εξυψώνουν, γι’ αυτές να ανησυχείτε και να τις ψάχνετε!

   Ελπίζοντας για το καλό όλων η παρούσα να φτάσει έγκαιρα στα χέρια σας και να διαβαστεί!

 

Βασίλης  Αναγνώστου

Copyright © 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!