Loading...
    Ξέρετε, εφ’ όσον δεν αλλάξατε πολιτική θα πρέπει να απαντήσετε σ’ αυτό το ερώτημα, γιατί το μυαλό μας είναι φυσικό να βρίσκει απαντήσεις που δεν σας τιμούν. Αν έχετε κάτι να πείτε διαψεύστε τις οποίες σκέψεις μας, εκτός αν τα επιχειρήματα σας είναι έωλα ή αναφέρονται στο μέλλον, γιατί αν ισχύει αυτό δεν χρειάζεται καν να αναφερθείτε σ’ αυτά!

    Αν επίσης έχετε πρόβλημα να διαχειριστείτε με την τρόικα τα οικονομικά θέματα που άπτονται της επιβίωσης του Ελληνικού λαού, είχατε όλο τον χρόνο και πολλές  ευκαιρίες  να βρείτε τις λύσεις. Ωστόσο δεν βρήκατε καμία λύση, ούτε καν λάβατε υπ’ όψη σας κάποιες προτάσεις μας σημαντικές κατά την άποψη μας, που θα έλυναν πολλά προβλήματα του λαού αλλά και της κυβέρνησης.  

    Δυστυχώς κύριε Σαμαρά, δεν πήρατε τα μηνύματα του λαού, που ομολογουμένως υπήρξε ιδιαίτερα ανεκτικός απέναντι σας. Δεν είναι δυνατόν να του λέτε μονίμως ότι θα του λύσετε τα προβλήματα στο μέλλον και ταυτόχρονα να προχωράτε καθημερινά σε 2.000 κατασχέσεις, με νέα προοπτική κατασχέσεων μιας εβδομάδας έως στο 16,5% της αντ/κής αξίας του ακινήτου ή να του προσθέτετε τον ΕΝΦΙΑ, ένα νομοθέτημα που έχει απορριφθεί προ πολλών ετών από τα Σ.Δ. της Γερμανίας και της Γαλλίας. Δεν είναι δυνατόν επίσης να του μειώνετε τους μισθούς και τις συντάξεις  κατά 50% , να του φορτώνετε πολλαπλάσιους παραβατικούς φόρους και να τον καλείτε μετά να εξοφλήσει αυτούς ως καθυστερημένους, εντόκως και με πρόστιμα, ποινικοποιώντας του την ζωή και να τον αναγκάζετε την ίδια στιγμή να κάνει ψευδή δήλωση προς το κράτος και την εφορία ότι θα έχει κατά  την τρέχουσα χρονιά κέρδη (όταν η αγορά διαλύεται), για να του δώσετε τελικά το δικαίωμα να προχωρήσει σε συμβιβασμό 12 δόσεων!!!  Φυσικά αν δεν υποκύψει στον εκβιασμό και την παραβατικότητα του επίσημου κράτους τελικά θα βρεθεί στη φυλακή,  όταν εσείς σαν κυβέρνηση ψηφίζετε νόμους απαλλακτικούς αποποινικοποιώντας τις όποιες εγκληματικές πράξεις πολιτικών προσώπων που κατέκλεψαν τον λαό οδηγώντας τον στην καταστροφή!

    Δεν ξέρουμε ποιος νοσηρός νους έχει σκεφτεί όλα αυτά, αλλά σε καμιά περίπτωση δεν μπορείτε να αποποιηθείτε τα ως άνω, είστε ο Πρωθυπουργός της χώρας και είστε ο αποκλειστικά υπεύθυνος όλων αυτών που συμβαίνουν, γι’ αυτό θα πρέπει μοιραίως να αναλάβετε τις ευθύνες σας φτάνοντας έως και την παραίτηση σας! Λυπάμαι γι’ αυτό διότι δεν είναι ίσως η κατάλληλη στιγμή για την χώρα, όπως επίσης δεν θα είναι ποτέ και για εσάς, αλλά δεν είναι δυνατόν σε μια  ευνομούμενη πολιτεία και ένα κράτος Δικαίου να συμβαίνουν αυτά τα πράγματα. Η τακτική σας δεν οδηγεί πουθενά και αν αγαπάτε την χώρα σας πρέπει να το κάνετε τώρα, κάτι που ίσως εκτιμηθεί στο μέλλον!
    Ειλικρινά είναι να αναρωτιέται κανείς, πως είναι δυνατόν να πιστεύετε ότι με την πολιτική που ακολουθείτε θα μπορέσετε να διεκδικήσετε τις επόμενες εκλογές. Δεν βλέπετε που οδηγείστε;  Αν όχι, γιατί δεν κοιτάτε τι έπαθε το ΠΑΣΟΚ;

    Επιτρέψτε μου επί πλέον να πω ότι δεν ανησυχώ καθόλου για την τύχη του νέου υπουργού οικονομικών, όπως βεβαίως δεν απορώ για το πως δέχτηκε αυτή την θέση διότι οι λόγοι είναι προφανείς που τον οδήγησαν σ’ αυτή την απόφαση, αρκεί να κοιτάξει κάποιος το βιογραφικό του για να καταλάβει τα κίνητρα του (σχετικά αναφέρομαι στο πρόσφατο άρθρο μου).  Για το πρόσωπο που ανησυχώ ότι θα καεί και θα καταστρέψει δυστυχώς την καριέρα του είναι αυτή η αξιόλογη κυρία που ανέλαβε την θέση του Γ.Γ.Δ.Ε. που όπως δείχνει η πορεία της υπό άλλες συνθήκες θα μπορούσε  να προσφέρει πολλά. Προφανώς δεν της είπατε όλη την αλήθεια, δηλαδή ότι θα είναι απλά ένα εκτελεστικό όργανο, γιατί δεν θα δεχόταν να συνεχίσει το έργο του προκατόχου της που έφτασε στο σημείο να γίνει το πιο μισητό πρόσωπο του τόπου και αυτό προφανώς θα κληθεί να το πληρώσει!
    Κύριε Πρωθυπουργέ, αντιλαμβάνομαι ότι οι αναφορές μας δεν είναι κάτι καινούργιο για εσάς γιατί αυτά και πολλά άλλα τα ακούτε από τα κόμματα της αντιπολίτευσης, ωστόσο μη σας περάσει ούτε για μια στιγμή από το μυαλό σας, ότι εξυπηρετούμε κομματικά συμφέροντα και πολιτικές σκοπιμότητες.
    Αυτό που κάνουμε σαν ιστοσελίδα είναι, να σας μεταφέρουμε τις κοινωνικές συνθήκες και τα συναισθήματα του λαού, που δυστυχώς για εσάς αυτή τη φορά είναι ότι χειρότερο θα μπορούσατε να ακούσετε σε σχέση με το πολιτικό σας μέλλον αλλά και το μέλλον της κυβέρνησης!        

    Καταλαβαίνω τα όποια συναισθήματα σας, αλλά από κάπου πρέπει να ακούσετε τις αλήθειες!!!

 

Με εκτίμηση

Β.  Αναγνώστου 

www.manifesto.com.gr


(Το παρόν εστάλη προς τον Πρωθυπουργό, τους υπουργούς της κυβέρνησης και την Γ.Γ.Δημοσίων Εσόδων. Επίσης προς όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης εκτός Χ.Α και σε κάποια κόμματα εκτός Βουλής, όπως και προς όλα τα Μ.Μ.Ε.
Εστάλη επίσης προς όλες τις Ενώσεις Δικαστών και Εισαγγελέων.)

Copyright © 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!