Loading...

Θέμα: Αίτημα παράτασης χρόνου στα σεισμοδάνεια. (ΚΥΑ υπ. αρ.2/38310/0025/14-5-2014)

Κύριοι,

      Φυσικά δεν μπορώ να γνωρίζω το μέγεθος της προσφοράς της ιστοσελίδα μας στην θετική κατάληξη του ως άνω αιτήματος μας μετά από τις πολύμηνες προσπάθειες μας. Ωστόσο ζώντας από κοντά το θέμα έχοντας συχνές επαφές με το αρμόδιο υπουργείο και μετά την προκλητική και αλαζονική συμπεριφορά σας, ένα είναι σίγουρο, ότι η προσφορά σας είναι ανεπαρκής έως μηδενική, πλέον του ότι δεν συμπεριφέρεστε στα μέλη σας όπως επιβάλει η θεσμική σας θέση!      
    Θεωρούμε απαράδεκτη την συμπεριφορά σας, που πλέον της κραυγαλέας αδράνεια σας ως εκπρόσωποι μας και φορέας, δια της σιωπής σας επιδείξατε επανειλημμένως πλήρη αρνητικότητα στην προτεινομένη εκ μέρους μας συνεργασία, λες και έχουμε αντίθετες επιδιώξεις.
     Η τακτική σας αγγίζει τα όρια της παραβατικότητας, αλλά όπως δείχνουν οι εξελίξεις, την ανεπάρκεια σας την διαπίστωσαν επίσης και αυτοί που αποφασίζουν για όλους μας, γιατί το επόμενο διάστημα θα σας κλείσουν τα μαγαζιά στέλνοντας σας στα σπίτια σας. Το δυστύχημα όμως δεν θα έχει εσάς θύματα, που έτσι και αλλιώς το αξίζετε, αλλά τους επαγγελματίες της χώρας, δυστυχώς ότι χειρότερο για αυτούς.
    Δεν φταίτε όμως εσείς  αλλά όλοι εμείς, που σας αφήσαμε να μετατρέψετε τα επιμελητήρια σε καφενεία και κέντρα ανάδειξης υποψηφίων των δημοτικών και βουλευτικών εκλογών όπως και σε κέντρα εξυπηρέτησης των προσωπικών σας στόχων και συμφερόντων!!!

    Η παρούσα μαζί με τις προηγούμενες επιστολές μας αυτή την φορά θα προωθηθούν στον αρμόδιο Υπουργό και αντίστοιχα στα Μ.Μ.Ε.


Σεβόμενοι τους θεσμούς

Β. Αναγνώστου και οι λοιποί ομοιοπαθούντες!

***********************************

24 Ιουλίου 2014

Υπ' όψιν των προέδρων και της γραμματείας των φορέων

 

Κύριοι,

Εμείς κάναμε αυτό ως ιδιώτες!

Μήπως πρέπει και εσείς σαν φορέας να ενεργοποιηθείτε άμεσα;;;

 

22/7/2014

Θέμα: Αίτηση υπαγωγής στην ΚΥΑ υπ. αρ.2/38310/0025/14-5-2014

Κύριε  Υπουργέ,

Παρακαλούμε πολύ απαντήσατε μας αν πρέπει να επιβαρυνθούν οι δανειολήπτες από τις τράπεζες με τόκους υπερημερίας και αν τούτο είναι παραβατικό ή όχι.

     Κατά την δική μας άποψη και των ειδικών επί αυτών των θεμάτων, επειδή η αναστολή της καταβολής των οφειλόμενων χρεολυσίων έχει δοθεί νομίμως και με εντολή της κυβέρνησης, αυτό τους αφαιρεί το δικαίωμα να προχωρήσουν σ’ αυτή την ενέργεια επιβαρύνοντας τους δανειολήπτες!
    Πιστεύοντας ότι έχουμε δίκιο, σας παρακαλούμε πολύ να παρέμβετε έγκαιρα και άμεσα προς τις τράπεζες διότι έως τις 31/7 πρέπει να έχουν κατατεθεί οι αιτήσεις. Πρέπει να αναγράψουν επί των αιτήσεων που δίνουν στους δανειολήπτες ότι δεν θα συμπεριληφθούν τόκοι υπερημερίας και όποιες άλλες επιβαρύνσεις τους έχουν χρεώσει, όπως τυχόν εξώδικες κοινοποιήσεις και άλλα διαβιβαστικά ποσά, αλλά ότι θα παραμείνουν αυστηρά στους συμβατικούς τόκους, διότι δεν διευκρινίζουν σε κανένα πελάτη τις προθέσεις τους οι οποίες είναι προφανείς,  νοσηρές και υποβολιμιαίες!!!
                                              
                                                                             

    Δυστυχώς αποδεικνύουν για άλλη μια φορά ότι δεν σέβονται τους πολίτες, όπως και τις αποφάσεις της κυβέρνησης. Επαφιέμεθα στην προσωπική σας παρέμβαση για να τακτοποιήσετε έγκαιρα το θέμα, διαφορετικά θα πρέπει να δοθεί παράταση χρόνου στην κατάθεση των αιτήσεων, έως να ταχτοποιήσετε το θέμα!

    Σας ευχαριστούμε πολύ εκ των προτέρων για την παρέμβαση σας.

 Με εκτίμηση

Β. Αναγνώστου

Εκ μέρους δανειοληπτών σεισμοδανείων

www.manifesto.com.gr

 

(Η παρούσα επιστολή εστάλη στον Υπουργό Οικονομικών και την Γενική Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων)

**********************

Απάντηση

από:  ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ <gge@ggk.gr>
προς:  Υπουργός Οικονομικών - Minister of Finance <Minister@minfin.gr>
κοιν.:  v anagnostou <v.anagnostou.manifesto@gmail.com>
ημερομηνία:  24 Ιουλίου 2014 - 10:06 π.μ.
θέμα:  Fwd: Θέμα:ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ & ΥΠΕΡΕΠΕΙΓΟΥΣΑ

  

 Αρ. Πρωτ.: 2320/23-7-2014

Σας προωθούμε το κατωθι e-mail, με Αρ. Πρωτ. 2320/23-7-2014, για πιθανες ενεργειες στα πλαισια των αρμοδιοτήτων σας.

*************************

 ***********************************

Πάτρα  7-2-2014

Κύριοι  γεια σας

    Όπως σας υποσχέθηκα εχθές σας στέλνω ενδεικτικά κάποιες επιστολές από αυτές που εστάλησαν σε κάποια πολιτικά πρόσωπα αλλά και φορείς της χώρας μας, προκειμένου να πάρετε μια εικόνα και της δικής μας προσφοράς, ελπίζοντας ότι αυτό θα  βοηθήσει τελικά και το δικό σας έργο. Υπενθυμίζω ότι αυτές οι επιστολές έχω φροντίσει να φύγουν και απο  άλλους πολίτες και επιχειρήσεις                                                                 
    Παρακαλώ επισπεύσατε το ραντεβού σας με τον Υφυπουργό γιατί θεωρώ ότι αυτό έχει καθυστερήσει πάρα πολύ και ο χρόνος πιέζει! Για όποια απορία σας είμαι στην διάθεσή σας.                                                                                                            
    Ωστόσο θα ήθελα να πληροφορηθώ τον λόγο που εχθές την ώρα που συζητούσαμε μου κλείσατε ξαφνικά το τηλέφωνο, ενώ αμέσως μετά, δεν ξαναπήρατε όπως προφανώς  θα’ πρεπε να κάνετε για να μου εξηγήσετε τον λόγο!

Υ.Γ. Σε σχέση με το βιβλίο μου αν το πάρετε και θέλετε να εστιάσετε σε κάποια σημεία που μας αφορούν όλους άμεσα, επικοινωνήστε μαζί μου να σας ενημερώσω.

Με   εκτίμηση

Β.  Αναγνώστου  …………………………………………………………

 

 

Προς πρόεδρο Επιμελητηρίου κ. Πλ. Μαρλαφέκα              19-2-2014

Κύριε πρόεδρε γεια σας

    Αποστέλλω την παρούσα προς ενημέρωση σας πιστεύοντας ότι σας ενδιαφέρει. Αν έχετε αντίθετη άποψη θα ήθελα να το πληροφορηθώ για να μην σας ενημερώνω στο μέλλον.

    Σε σχέση με τον συνεργάτη σας κ. Γκούστα, λυπάμαι πολύ γι' αυτόν και για την θέση που κατέχει (και είναι το λιγότερο που θα μπορούσα να πω).

  Ο λόγος της αναφοράς μου βρίσκεται στην προηγούμενη συνοδευτική μου επιστολή που αφορά κάποια κείμενα που σας εστάλησαν στις 13-2-2014.

 

Με εκτίμηση

Β. Αναγνώστου                                                                             

 

(εστάλη μαζί με την σημερινή επιστολή προς τον Πρωθυπουργό της 19-2-14)

……………………………………………………………………………………….

 

 

 

Προς Εμπορικό Επιμελητήριο νομού Αχαΐας             Πάτρα 21-2-2014

  

     Κύριε πρόεδρε, μήπως καθυστερήσατε πολύ να στείλετε το υπόμνημα σήμερα, τελευταία στιγμή και  προ της κατάθεσης του νομοσχεδίου που θα κατατεθεί τις αμέσως επόμενες ημέρες στη Βουλή;

   Επί πλέον που είναι η συνάντηση που θα κάνατε με τον Υπουργό, όπως μας έλεγε ο συνεργάτης σας κ. Γκούστας τόσους μήνες και γιατί ολιγωρήσατε;

   Εμείς ως ιδιώτες θα πρέπει να ενδιαφερθούμε και να εισακουστούμε ή εσείς ως επίσημος φορέας και εκπρόσωπός μας;

   Πλέον του ότι διεκδικείτε κατ’ ουσία 16 μήνες και όχι 24, αργήσατε πολύ και ελπίζω να μη αποδειχθεί ότι είστε η αιτία της αποτυχίας του αιτήματός μας!

   Θα περιμένουμε να δούμε το αποτέλεσμα  και μετά θα τα ξαναπούμε.

   Με τις καλύτερες προθέσεις

Β. Αναγνώστου και οι λοιποί ενδιαφερόμενοι.

Παρακαλώ γνωστοποιήστε την παρούσα και στους άλλους δυο νομούς!

**********************************************************


Copyright © 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!