Loading...


Θέμα: Σημερινή συνάντηση Κυβέρνησης- τραπεζιτών!

     Κύριοι, δείτε με ποιους θα καθίσετε τις επόμενες ώρες να διαπραγματευτείτε τις ζωές μας, τις ζωές των παιδιών μας και το μέλλον της χώρας μας!                                                          
     Παρακαλούμε πολύ, δείτε το δεύτερο άρθρο έγκριτου site που ακολουθεί και αποφασίστε αν χρειάζεται καν να συζητήσετε μαζί τους. Τι μπορούν να σας πουν αυτά τα μιάσματα, οι ποινικοί και οικονομικοί εγκληματίες, τα κοράκια και οι εξολοθρευτές ενός ολόκληρου λαού που απαιτούν να σεβαστείτε και να εφαρμόσετε κατά γράμμα τις εντολές τους και τι θα πείτε την επόμενη στιγμή στον λαό για τα εγκλήματα που θα σας βάλουν να διαπράξετε!    Ότι δεν καταλάβατε ή ότι δεν μπορούσατε να αντιδράσετε;
     Μη ξεχνάτε ποτέ ότι οι πολιτικοί και όχι ο λαός υπέγραψαν τα μνημόνια και οι τελευταίοι αυτών είστε εσείς! Ξεκαθαρίστε το τοπίο και τη κόπρο του Αυγεία!

     Καλέστε τους σήμερα τελευταία φορά, να δεχτούν όλες τις προτάσεις σας για να σώσετε κάθε πολίτη και τη χώρα! Αν δεν δεχτούν πετάξτε τους στο κεφάλι το 2ο άρθρο που ακολουθεί και ζητήστε τους να παραδώσουν πίσω τις τράπεζες μας μαζί με όλα τα δάνεια του λαού, κόκκινα και ‘’πράσινα’’, αποζημιώνοντας τους με τις ίδιες γελοίες αξίες που τους δόθηκαν! Αλλάξτε τραπεζίτες, αποκαλύψτε όλα τους τα σκάνδαλα, δημεύστε τις περιουσίες τους και στείλτε τους στα μπουντρούμια να γλυτώσετε και εσείς και ο ελληνικός λαός από τα χειρότερα, ΠΡΙΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΞΕΦΥΓΟΥΝ!!!   Κύριοι της κυβέρνησης απλά και λαϊκά, στείλτε τους στο διάολο!!!

     Κύριοι, η επόμενη κίνηση είναι η ίδρυση μιας νέας κρατικής τράπεζας και άδειες για  ίδρυση ιδιωτικών τραπεζών των Challenger Banks της νέας παγκόσμιας τραπεζικής τάσης! 
     Κανέναν Έλληνα δεν ενδιαφέρει αν θα σωθούν οι δικές τους πλέον τράπεζες κι αν θέλουν να τις ανακεφαλαιοποιήσουν να το κάνουν με τα δικά τους κεφάλαια και όχι των Ελλήνων, ας μπει επιτέλους ένα τέλος σ’ αυτή την φαρσοκωμωδία, ΩΣ ΕΔΩ!!!

ΤΕΛΟΣ, ΑΠΟΔΕΙΞΤΕ ΟΤΙ ΟΝΤΩΣ ΕΙΣΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ! Ή ΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ Ή ΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ!

     Παρακαλώ δείτε στη συνέχεια το επίμαχο άρθρο, αυτό που πρέπει να τους κολλήσετε στα μούτρα για να μάθουν τι τους περιμένει!!!

          Β. Αναγνώστου, Συγγραφέας- αρθρογράφος : www.manifesto.com.gr

 

Πολιτικό χρήμα: Τράπεζες «χορηγοί» βουλευτών!
Τα ευρήματα του ΔΝΤ στην Τρ. Πειραιώς, το precing από SSM/ΤΧΣ και η αφορμή που ψάχνει ο John Paulson για να προχωρήσει στην επόμενη ληστεία και οικονομικό πραξικόπημα!!!!!!

     Τα θαλασσοδάνεια σε κόμματα, τηλεοπτικά κανάλια και μεγάλα εκδοτικά συγκροτήματα που έχουν ήδη καταρρεύσει με πάταγο, είναι μία μόνο πλευρά του τριγώνου διαπλοκής τραπεζών-media-πολιτικής. Μια άλλη πτυχή αποκαλύπτεται  μέσα από τα στοιχεία διαφημιστικής δαπάνης τραπεζών, τα οποία δημοσιοποιούνται υποχρεωτικά βάσει νόμου που ψηφίσθηκε το 2016.

     Αφορά τη συγκεκαλυμμένη χρηματοδότηση βουλευτών και πρώην υπουργών, από τράπεζες που έχουν επιδείξει διαχρονικά ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την απόκτηση προσβάσεων-επιρροής στα media, τη δημιουργία ομάδων lobbying  και τη  διατήρηση καλών σχέσεων με πολιτικούς.                                                
     Δεν πρόκειται για δάνεια – ούτε καν για «θαλασσοδάνεια» αμφίβολης εισπραξιμότητας.  Η χρηματοδότηση ήταν ουσιαστικά δωρεές-«χορηγίες», που δίνονταν υπό το πρόσχημα προβολής-διαφήμισης και εντάσσονταν στις σχετικές δαπάνες!

     Yπό τον φόβο των… Ιουδαίων Το 2017, όταν η Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής  έστελνε στη Δικαιοσύνη το πόρισμα για τα θαλασσοδάνεια σε κόμματα-ΜΜΕ, οι επιλεκτικές «χορηγίες» προς «ευνοοούμενους» βουλευτές όχι μόνο συνεχίσθηκαν, αλλά αυξήθηκαν. Προφανώς επειδή τα πράγματα είχαν αρχίσει να σφίγγουν, η εποπτεία γινόταν ασφυκτική και  δεν θα υπήρχε μελλοντικά η δυνατότητα τέτοιου είδους χρηματοδοτήσεων.                                                    
     Πράγματι, το 2018 περιορίστηκαν, υπό τον φόβο των… Ιουδαίων και λόγω των αλλαγών που επήλθαν στις τράπεζες.Οι «Ιουδαίοι» εν προκειμένω ήταν τα στελέχη Θεσμών των δανειστών και το ΤΧΣ, που πέρασαν από «κόσκινο» όλα τα σχετικά κονδύλια των τραπεζών και άρχισαν να παρακολουθούν τις διαφημιστικές δαπάνες τους.

     Τα πρώτα  «επιλήψιμα» στοιχεία είχαν εντοπισθεί από στελέχη του κλιμακίου του ΔΝΤ, που ζήτησαν από τους υπόλοιπους της τρόικας να διερευνήσουν περαιτέρω το θέμα και να εντείνουν τις πιέσεις προς την ελληνική πλευρά. Ενημέρωσαν μάλιστα ατύπως τους ξένους μεγαλομετόχους ελληνικών τραπεζών, επισημαίνοντας το ρόλο και τις ευθύνες των Ελλήνων τραπεζιτών – τους οποίους το ΔΝΤ, ο SSM και οι ευρωπαϊκοί Θεσμοί είχαν ήδη «στη μπούκα του κανονιού».

     Επιλεκτική υποστήριξη. Μερικές από τις πλέον κραυγαλέες περιπτώσεις χρηματοδοτικών «χορηγιών» σε βουλευτές και πολιτικά πρόσωπα εντοπίστηκαν στην Τράπεζα Πειραιώς, στη φάση της μετάβασης από την «βασιλεία Σάλλα» στο νέο σχήμα διοίκησης. Τότε δόθηκαν μεγάλα ποσά επιλεκτικά, κατά τρόπο που δεν υποδηλώνει κάποια στρατηγική της τράπεζας, αλλά πρόθεση ενίσχυσης  συγκεκριμένων βουλευτών. Τα στελέχη του ΔΝΤ ενημέρωσαν αυτούς που έπρεπε  και κράτησαν τα στοιχεία  στο συρτάρι τους. Για να τα αξιοποιήσουν όταν και όπως χρειασθεί!!!

    
     Ενδέχεται βέβαια να τα «αξιοποιήσουν» νωρίτερα οι εδώ συνεργάτες του μεγαλομετόχου της Πειραιώς John Paulson, ο οποίος δεν είναι καθόλου ικανοποιημένος από την πορεία της τράπεζας και δεν έχει εγαταλείψει την ιδέα αλλαγών στην κορυφή της διοικητικής της πυραμίδας...

 

Copyright © 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!