Loading...
Γ΄ ΥΠΕΡΕΠΕΙΓΟΝ  μήνυμα προς τον Πρωθυπουργό της Ελλαδος και προς κάθε μέλος του Υπ. συμβουλίου!!!
Κλίκ για μεγέθυνση

    
     Κύριε Μητσοτάκη, είστε αρχηγός κόμματος και Πρωθυπουργός της χώρας. Αν θέλετε να σταματήσετε τις αήθεις επιθέσεις και τους λαϊκισμούς του προκάτοχου σας, να του βγάλετε τη μάσκα της υποκρισίας και του λαϊκισμού διασύροντας τον στα μάτια του λαού και στους εξαπατημένους υποστηρικτές του, κι αν θέλετε να χάσει έως και το τελευταίο ηθικό του έρεισμα αφαιρώντας του κάθε πιθανότητα επανόδου του στην εξουσία, έχετε την μοναδική ευκαιρία να το κάνετε Τώρα,  δια  μιας και μόνο κίνησης!
     Ταυτόχρονα θα επιτελέσετε και το καθήκον σας  ως ηγέτης της χώρας απέναντι στον λαό, αποδεικνύοντας εν τη πράξει το αληθές των λόγων σας και προθέσεων σας!!!

     Έχετε στα χέρια σας τον πιο ασφαλή τρόπο να τον διαγράψετε από την πολιτική ζωή του τόπου, στέλνοντας τον  με την μια στο σπίτι του να αποτελέσει πλέον παρελθόν,  να αναλάβει και η Δικαιοσύνη να επιτελέσει κι αυτή το έργο της καθίζοντας τον στο σκαμνί, να δικαιωθεί και ο λαός μας για τα τόσα ανομήματα του, Εθνικά και οικονομικά!
    
     Σας το έχουμε πει μύριες φορές και ελπίζουμε να είναι η τελευταία.
    
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΤΕ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ  ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΗ ΔΙΑΤΑΞΗ, ΝΑ ΠΡΟΗΓΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΤΩΝ FUNDS ΤΗΣ ΕΞΑΓΟΡΑΣ  ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΟΡΟΥΣ!!!
     Επιτέλους αποδείξτε στον Ελληνικό λαό ότι δεν είστε και εσείς ένα ακόμη όργανο των τραπεζών και φερέφωνο των νέων ιδιοκτητών τους!!!!!!
    
Κάντε το να διασφαλίσετε την κοινωνική συνοχή και ειρήνη στον τόπο, να σταθούμε και εμείς αρωγοί στο έργο σας. Ετσι θα διασφαλίσετε και την επικυριαρχία σας στην εξουσία! Όσο δεν το κάνετε επιβεβαιώνετε αυτά που σας κατηγορούν, αυτό θέλετε;

     Η παρούσα επιστολή είναι συνέχεια των δυο προηγούμενων μηνυμάτων, δεν είναι δυνατόν να επανερχόμεθα μονίμως στα ίδια, Έλεος!!!
     Δείτε παρακαλούμε τις κάτωθι έγκριτες αναφορές και στοιχεία κι αναρωτηθείτε, αν έχετε το δικαίωμα να διεκδικείτε τον σεβασμό και την εμπιστοσύνη του λαού!                 
                                                                                                

     Δευτέρα 9 -12-19 - Η Εθνική πούλησε στο 28%(!) της αξίας τους κόκκινα δάνεια καλυμμένα με υποθήκες εισπράξιμα που καλύπτονται με εμπράγματες διασφαλίσεις (υποθήκες και προσημειώσεις σε ακίνητα) εισπράττοντας μόνο 250 εκ. για απαιτήσεις 900 εκ.!!!
    
Αυτό είναι μία αρνητική έως ανησυχητική ένδειξη για το τί μπορούν να περιμένουν οι τράπεζες από τις επερχόμενες μαζικές πωλήσεις χαρτοφυλακίων κόκκινων δανείων, στο πλαίσιο του σχεδίου «Ηρακλής»!
     Το πωληθέν  χαρτοφυλάκιο περιλαμβάνει δάνεια που είχαν δοθεί σε ελεύθερους επαγγελματίες, μικρομεσαίες και μεσαίες επιχειρήσεις. Αγοράστρια η  Symbol Investment, εταιρεία συνδεδεμένη με επενδυτικά κεφάλαια διαχειριστής των οποίων είναι η βρετανική κοινοπραξία Centerbridge and Elliott Advisors...!!!
    
Μετά από αυτό κύριοι, πως είναι δυνατόν να μη ψηφίζετε το επίμαχο Ν/Σ; ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ, ΕΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!
     Και μια δεύτερη θέση- Bloomberg: Στους φορολογούμενους θα πάει ο λογαριασμός αν αποτύχει ο «Ηρακλής» ενώ θα ήταν λάθος να πιστέψει κάποιος ότι ο ‘’Ηρακλής’’ μπορεί να λύσει από μόνος του τα προβλήματα των τραπεζών!!!

     Μετά τα ως άνω ας μη συνεχίσουμε, δεν χρειάζεται καν να πούμε οτιδήποτε άλλο! Ωστόσο κλείνοντας κύριε Πρωθυπουργέ, μήπως ήρθε η χρονική στιγμή για σας και τη Ν.Δ. ΝΑ ΤΙΜΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ;                      


Β. Αναγνώστου                                   
Συγγραφέας- αρθρογράφος                  

www.manifesto.com.gr

 

 

Copyright © 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!