Loading...

   Επιτέλους! Βρέθηκε μια κοινωνική ομάδα αντάξια των περιστάσεων να σηκώσει το παράστημα της απέναντι στην δυσώδη παραβατικότητα των αποφάσεων των κυβερνώντων!                  

   Στις 23-4-14 αναρτήσαμε στην ιστοσελίδα μας το άρθρο ''Μια νέα βόμβα στα θεμέλια της Δημοκρατίας!'', ενώ ταυτόχρονα το κοινοποιήσαμε προς τον  Πρωθυπουργό και τον Υπουργό Δικαιοσύνης, όπως και προς την ένωση εισαγγελέων και την Εισαγγελέα Αρείου Πάγου κ. Ε. Κουτζαμάνη ζητώντας την παρέμβαση της Δικαιοσύνης για κάποιες ιδιοτελείς και παραβατικές προτάσεις που έχουν σχέση με την κατάργηση του νόμου που επιβάλει ισόβια στους καταχραστές του δημοσίου και για κάποιες άλλες νεοεισερχόμενες προς ψήφιση διατάξεις που επίσης εξαιρούν της ποινικής ευθύνης για πράξεις δωροδοκίας τους υπευθύνους Νομικών Προσώπων Ιδιωτικού Δικαίου που επιχορηγούνται από το κράτος και τις τράπεζες (πάλι μπροστά μας τα λαμόγια των τραπεζών) και που αφορούν εκατοντάδες ή χιλιάδες στελέχη των ως άνω φορέων που έχουν ήδη οδηγηθεί ή θα οδηγηθούν στη φυλακή.

    Ωστόσο επιτρέψτε μας να νοιώθουμε δικαιωμένοι για τις επιλογές μας όπως  και για τις προσπάθειες μας, που στάθηκαν ικανές να βοηθήσουν προς την κατεύθυνση εξεύρεσης λύσεων. Αν θέλετε διαβάστε το ως άνω άρθρο, για να πάρετε μια εικόνα της προσφοράς μας και του έργου μας, όπως επίσης  διαβάστε τα άρθρα που απαιτούσαμε επιμόνως και επί μεγάλο χρονικό διάστημα, την αποπομπή των κ.κ. Θεοχάρη, Στουρνάρα και Προβόπουλου, όπου η απομάκρυνση τους από τις θέσεις τους δικαιώνει τον αγώνα μας και επιβεβαιώνει την δυναμική της ιστοσελίδας μας!
   Φυσικά δεν είναι μόνο αυτά, θεωρούμε ότι έχουμε βοηθήσει αρκετά στην επιτυχία και άλλων αιτημάτων διαφόρων κλάδων, ίσως πιο πολύ από τους επίσημους υπεύθυνους φορείς που εκπροσωπούν τους πολίτες και μεταξύ αυτών, στο θέμα της παράτασης των δανείων των σεισμοπλήκτων και πυροπαθών!

   Επίσης παρακολουθούμε από κοντά τις εξελίξεις και αγωνιζόμαστε καθημερινά για να υπάρξουν θετικά αποτελέσματα στο αμέσως επόμενο διάστημα σε πολύ σοβαρά κοινωνικά θέματα, που αφορούν την ζωή και το μέλλον όλων μας. Όπως, στα θέματα της παραβατικότητας της έως σήμερα φορολογίας των ακινήτων, αλλά και του επερχομένου ΕΝΦΙΑ, των κατασχέσεων, στην αύξηση των δόσεων του δημοσίου στις 100 και σε θέματα που άπτονται της παραβατικής συμπεριφοράς των τραπεζών και των χρηματιστηριακών τους εταιριών εις βάρος των Πελατών τους.
   Μετά τα ως άνω επιτρέψτε μου να πω ότι οι αναφορές μας δεν στοχεύουν σε κάποια επιβράβευση, απλά μας δίνουν το κουράγιο να αγωνιζόμαστε για την ολοκλήρωση και των άλλων στόχων μας. Θέλω να πιστεύω ότι η έως σήμερα πορεία μας θα εκτιμηθεί τελικά και θα αποτελέσει την βάση για ένα θετικό πολλαπλασιαστικό αποτέλεσμα, ικανό να μας αυξήσει την επισκεψιμότητα και τα μέλη μας, ούτως ώστε να αποκτήσουμε ακόμα μεγαλύτερη δύναμη για να αγωνιστούμε  και εμείς από το δικό μας μετερίζι για τα δίκαια αιτήματα  του λαού μας. Αν θέλετε ακολουθείστε μας και βάλτε πλάτη και εσείς αναρτώντας στο διαδίκτυο κάθε άρθρο μας, γιατί εμείς είμαστε εσείς και όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε πολλά!

   Ας αφήσουμε όμως πίσω μας όλα αυτά και ας προχωρήσουμε μπροστά σκεπτόμενοι δημιουργικά, για το καλό και το μέλλον του τόπου.

   Ας αναρωτηθούμε αν πράγματι θα μπορούσε να προσφέρει στην χώρα μας ως μια νέα συμπαγή πολιτική οντότητα ο Δικαστικός κλάδος, σε συνεργασία με νέες πολιτικές δυνάμεις και πρόσωπα άφθαρτα στον πολιτικό στίβο, αλλά και στην κοινωνία!

   Ας σκεφτούμε σοβαρά επίσης, μήπως η συγκεκριμένη αυτή πρόταση αποτελεί την μοναδική διέξοδο της χώρας μας, ικανή να εξυγιάνει και να απαλλάξει τον τόπο από την παρουσία αυτών που μας κυβέρνησαν και που κατέστρεψαν την χώρα και τον λαό μας.                                                                

   Είναι κάτι που το είχα αναφέρει πρόσφατα στα ψιλά γράμματα των θέσεων μου, αλλά πιστεύω ότι ήρθε η στιγμή να το δούμε ως θέμα πολύ σοβαρά!
   Εδώ θα ήθελα να σταματήσω και να σας αφήσω με τους προβληματισμού σας λέγοντας σας μόνο, ότι ήδη έχουν αρχίσει κάποιες διεργασίες πάνω σε αυτή την πολιτική πρόταση και ελπίζω στο προσεχές διάστημα να έχουμε να σας ανακοινώσουμε νέα!                                                   

 

Με  εκτίμηση και πάντα για το καλό του τόπου

Β.  Αναγνώστου

 

(Το παρόν εστάλη προς τον Πρωθυπουργό και τους υπουργούς της κυβέρνησης, προς την Κ.Ε του ΠΑΣΟΚ και προς όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης εκτός Χ.Α, καθώς και σε κάποια κόμματα εκτός Βουλής, όπως και προς όλα τα Μ.Μ.Ε.
Επίσης εστάλη προς την Ένωση Δικαστών & Εισαγγελέων, την Ενωση Δικαστικών Λειτουργών Συμβουλίου Επικρατείας, την Ένωση Διοικητικών Δικαστών, την Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος, την Ένωση Δικαστικών Λειτουργών Ελεγκτικού συνεδρίου, την Ένωση μελών νομικού συμβουλίου του κράτους και την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου με προσωπική κοινοποίηση στην Εισαγγελέα κα Ε. Γκουτζαμάνη)

© Copyright 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!