Loading...

Ότι καλύτερο θα μπορούσε να συμβεί αυτή την περίοδο στην χώρα μας!

   Μετά και από την τελευταία  συγκλονιστική  του ομιλία στην βουλή, γύρω από την δυσωδία των τραπεζών και τις εγκληματικές πράξεις των εκπροσώπων τους, τι άλλο θα μπορούσε να πει κάποιος σαν πολίτης, πέραν του ότι αποτελεί τιμή για το Δικαστικό σώμα να έχει στις τάξεις του Εισαγγελείς αυτού του επιπέδου;
     Και τι δεν είπε στην βουλή για την λειτουργία των τραπεζών, για τα ‘’στημένα κόκκινα δάνεια’’ και το μοντέλο των σύγχρονων εγκληματιών με σπουδές στο ξέπλυμα  χρήματος μέσω των τραπεζών και του χρηματιστηρίου, την φοροδιαφυγή αυτών και την κλοπή όλου του πλούτου των απλών ανθρώπων του τόπου μας!

    Αναφέρθηκε σ’ έναν ποταμό πληροφοριών που αποτελεί θησαυρό για το κράτος μας και που δεν έχει αξιοποιηθεί ακόμα γιατί δεν υπάρχει ο κατάλληλος μηχανισμός.
    Αν διαβάσει κάποιος τις δηλώσεις του θα πιστέψει ότι πράγματι, δεν μπορεί να υπάρξει πλέον καμία ελπίδα γι’ αυτή τη χώρα. Ωστόσο η λύση είναι να  παρατήσουμε την χώρα μας  στα χέρια αυτών των εγκληματιών και να φύγουμε ή να αγωνιστούμε για να βάλουμε στην φυλακή όλους τους υπεύθυνους; Η απάντηση προφανώς είναι να ακολουθήσουμε την δεύτερη διαδρομή όσο δύσκολη κι’ αν είναι.
   Επίσης τι άλλο πιο θετικό από την παρουσία αυτού του ανθρώπου  θα μπορούσε να περιμένει αυτός ο τόπος, αυτή την μαύρη περίοδο που διανύουμε σαν λαός και κράτος;
  Επιτέλους βρέθηκε ένας άντρας που σέβεται και τις δυο ιδιότητές του και που είναι προφανές ότι σε σχέση με την δεύτερη ιδιότητά του, είναι ικανός να τα βάλει με τις δυνάμεις που κινούνται στο σκοτάδι, τους διαπλεκόμενους, τις τράπεζες και τους τραπεζίτες, τα όποια βρώμικα ΜΜΕ και την οικονομική και πολιτική ελίτ του τόπου!
   Ας σπεύσει το κράτος άμεσα να διαφυλάξει αυτόν τον άνθρωπο  που αποτελεί Εθνικό κεφάλαιο για την χώρα, προσφέροντας του όλα τα εφόδια σε ανθρώπινο δυναμικό και επιστημονικό υλικό για να προχωρήσει τις χιλιάδες στο συρτάρι του υποθέσεις, που θα μπορούσαν να βοηθήσουν την χώρα σε οικονομικό επίπεδο, όπως επίσης και σε ηθικό και κοινωνικό επίπεδο, καθαρίζοντας την κόπρα του Αυγεία, καταδικάζοντας όλους αυτούς που έσυραν τον λαό στην δυστυχία και το κράτος στην ανυποληψία και στην καταστροφή.
   Αν το κράτος αδιαφορήσει ή έστω ολιγωρήσει για όλα τα ως άνω, αυτό θα θεωρηθεί σκόπιμο για να καλυφτούν οι υπεύθυνοι και θα είναι αυτό που δυστυχώς βιώνουμε σαν λαός όλα αυτά τα χρόνια της κλεψιάς και της ατιμωρησίας. Γι’ αυτό, ας φροντίσει η ηγεσία της χώρας τουλάχιστον αυτή την φορά να κάνει το χρέος της, γιατί  σε αντίθετη περίπτωση θα πρέπει όλοι οι υπεύθυνοι με πρώτον τον Πρωθυπουργό της χώρας να κάτσουν στο σκαμνί!
   Είναι όλα αυτά που έχουν συμβεί και που αναφέρονται στα άρθρα μου και στο βιβλίο μου και που οι αναφορές του σηματοδοτούν την σημερινή πραγματικότητα αλλά και τους λόγους που φτάσαμε έως εδώ στοχεύοντας τους υπεύθυνους.
   Είμαι σίγουρος ότι το αμέσως επόμενο διάστημα θα μας δοθεί η ευκαιρία, να επανέλθουμε πάλι στο έργο αυτού του σπουδαίου λειτουργού του Δικονομικού μας συστήματος.
   Ωστόσο όπως ήδη αναφέρεται και στο βιβλίο μου, άποψή μου είναι, ότι αποτελεί αναγκαιότητα για την χώρα μας να προσχωρήσουν στην πολιτική, προσωπικότητες προερχόμενες από τον Δικαστικό κλάδο, που έχουν ξεχωρίσει για το έργο τους και το ήθος τους, γιατί θα μπορούσαν να βοηθήσουν στην ανασυγκρότηση και στην ανάταση του κράτους.
   Αυτοί που πιστεύουν ότι μπορούν να το κάνουν, ας το σκεφτούν σοβαρά.Δεν θα πρέπει να διστάσουν στιγμή και είμαι σίγουρος ότι ο λαός θα τους τιμήσει, αλλά σ’ αυτό επιτρέψτε μου να επανέλθουμε στο αμέσως επόμενο διάστημα.

Βασίλης Αναγνώστου                                                        10-3-2014

© Copyright 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!