Loading...

    Ωστόσο η συγκεκριμένη δίωξη που του ασκείται αυτή την φορά δεν αφορά τους ιδιώτες αλλά έρχεται να εξυπηρετήσει τα οικονομικά συμφέροντα των συναδέλφων του τραπεζιτών, οι οποίοι του διεκδικούν 500.000.000€ που πήρε ως δάνειο σε μια από τις εταιρίες του την ''ΝΕΟΧΗΜΙΚΗ''.
    Φυσικά τίθενται πολλά ερωτήματα όπως, για το πώς δεν ενδιαφέρθηκε κανείς έως σήμερα (παρόλες τις καταγγελίες που έχουν γίνει εις βάρος του και είναι εις γνώση της πολιτείας και των Δικαστικών αρχών), να του ασκηθεί ποινική δίωξη για κακουργηματική απάτη που αποδεδειγμένα διέπραξε εις βάρος όλων των μικρομετόχων της ως άνω εταιρίας του!
    Επίσης είναι εξωπραγματικό πως του επετράπη από τις χρηματιστηριακές αρχές (και εδώ πρέπει να επέμβει ο Εισαγγελέας γιατί είναι προφανές τι έχει συμβεί), να διαπράξει την ίδια απάτη και στην δεύτερη εταιρία του ''ALAPIS'' Α.Ε.Β.Ε  όταν με τον ίδιο τρόπο εξαπάτησε δεκάδες χιλιάδες άλλους ανυποψίαστους πολίτες κλέβοντας τις περιουσίες τους, με τον πλέον ειδεχθή και παραβατικό αλλά και ταυτόχρονα έντεχνο τρόπο, μηδενίζοντας κυριολεκτικά την αξία των μετοχών τους, οδηγώντας τους όλους σε τεράστιες οικονομικές ζημιές και κοινωνικά αδιέξοδα καταστρέφοντας την ζωή τους! Θα αρκεστούμε μόνο σε μια περίπτωση μικρομετόχου ο οποίος επένδυσε στις ως άνω δυο εταιρίες του 200.000€ και βρέθηκε με αξία μετοχών 490€, και πιστέψτε ότι υπάρχουν χιλιάδες από αυτούς τους πολίτες!
    Παρόλα αυτά αυτός ο ευρηματικός εγκληματίας δεν έχει δικαστεί και δεν έχει κληθεί καν έως αυτή την στιγμή να απολογηθεί για κανένα από αυτά τα ομαδικά εγκλήματα του απέναντι στον Ελληνικό Λαό, γιατί αν είχε καταδικαστεί με τις καταθέσεις που διατηρεί στο εξωτερικό, θα είχε ήδη επιστρέψει τα κλεμμένα!
   Ωστόσο δυστυχώς αυτό που βλέπουμε είναι, να καλείται να απολογηθεί για την συγκεκριμένη πράξη του απέναντι στις τράπεζες και για τις οποίες γνωρίζουμε όλοι με ποιον τρόπο κινούνται στο σκοτάδι, πως συμπεριφέρονται στον Λαό και τι κάνουν με τα χρήματα των Ελλήνων πολιτών!
   
Μετά από όλα αυτά και επειδή το πολιτικό προσωπικό της χώρας, για χίλιους δυο λόγους που αντιλαμβανόμαστε όλοι αδιαφορεί και οι πολίτες είναι ανήμποροι να αντιδράσουν μπροστά σ’ αυτή την δυσωδία, πρέπει να επέμβει η Δικαιοσύνη έστω και τώρα προκειμένου να ερευνήσουν οι Εισαγγελείς τα ως άνω, για να αποδώσουν ''τα του Καίσαρος τω Καίσαρι''.
   Πως είναι δυνατόν να δεχτούμε οι κόποι μιας ολόκληρης ζωής των εξαπατημένων μικρομετόχων να πάνε στις τράπεζες και όχι να γυρίσουν σε αυτούς τους πολίτες που τους τα έκλεψαν; Δεν τους φτάνουν τα τελευταία 50 δις που πήραν από τον εξαθλιωμένο Ελληνικό λαό και όλα αυτά που τους απομυζούν καθημερινά;
   Πότε επιτέλους οι πολίτες θα μπορέσουν να νοιώσουν ότι ζουν υπό την σκέπη ενός κράτους Δικαίου;
    Ολοκληρώνοντας το άρθρο μου και εκπροσωπώντας όλους αυτούς που καταστράφηκαν όλα αυτά τα χρόνια από τους υπεύθυνους των γεγονότων της μεθοδευμένης κατάρρευσης του χρηματιστηρίου, θα πω ότι είναι ηθική υποχρέωση του Δικαστικού κλάδου απέναντι στον Ελληνικό Λαό, για πολλούς λόγους, ταυτόχρονα με την ως άνω υπόθεση των τραπεζών να ερευνηθούν εις βάθος και οι ως άνω κακουργηματικές πράξεις  αυτού του εγκληματία!

    Αν δεν συμβεί αυτό λυπάμαι πολύ, αλλά θα πρέπει να δεχτούμε πλέον σαν Λαός ότι δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ τίποτα σ’ αυτή την χώρα!!!                                                                                                   

Με εκτίμηση

Β. Αναγνώστου                                 

www.manifesto.com.gr

© Copyright 2013 - 2023 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!