Loading...


Πατριώτες και πατριώτισες, επειδή αυτά τα ανελέητα ανθρωποειδή με τον Εωσφόρο τερατόμορφο ηγέτη τους Σόιμπλε, αποφάσισαν ως “καλοί σύμμαχοι και προστάτες μας” να μας αποδείξουν την "αλληλεγγύη" τους φτάνοντας έως και στην ολοκλήρωση της αποπομπής μας από την Ε.Ε. και στη μετάλλαξη μας σε αποικία, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τη χώρα, τον λαό μας και το μέλλον των επόμενων γενιών, πράξεις ασύμβατες και εχθρικές πέραν κάθε λογικής και απέναντι σε έναν λαό που τους πρόσφερε και τους δίδαξε μύρια τόσα πράγματα, ας φροντίσουμε λοιπόν αυτή τη φορά ενωμένοι ως έθνος να τους δώσουμε να καταλάβουν, ότι, προ της πραγματοποίησης των όποιων σχεδίων τους, προέχει να παραιτηθούν της χρήσης τουλάχιστον όλων των ως άνω, γιατί είναι αυτονόητο και σαφές ότι δεν έχουν κανένα δικαίωμα επί αυτών!


     Ταυτόχρονα προ της όποιας απόφασης τους ας μετρήσουν πόσες φορές στην καθημερινότητα τους και στους λόγους τους ως πολιτικοί, αναφέρουν τη λέξη Δημοκρατία και τα παράγωγα της, όπως επίσης και πόσες ελληνικές λέξεις  αποτελούν τον πυλώνα της μητρικής τους γλώσσας. Κι αν όντως αγνοούν τα ως άνω στοιχεία, ας προσφύγουν στις γνώσεις και στην άποψη των ειδικών. Τότε μόνο θα καταλάβουν τι χρωστούν στην Ελλάδα και στον λαό της!

     Και φυσικά επειδή ως Έλληνες πιστεύουμε σε αξίες, στην ελεύθερη βούληση των λαών και στον θεσμό της Δημοκρατίας, είναι ελεύθεροι να δημιουργήσουν μια άλλη ένωση κρατών, ονομάζοντας την όπως θέλουν, πρωτίστως όμως, θα πρέπει να σκεφτούν τις συνέπειες και τι θα τους στοιχίσει!
    
     Ας σεβαστούν και ας τηρήσουν λοιπόν και αυτοί με τη σειρά τους τις βασικές αρχές και αξίες του ιερού αυτού πολιτεύματος της Δημοκρατίας των Ελλήνων, που μονίμως δεν παύουν να το επικαλούνται έχοντας το στα καθημερινά τους λογύδρια τάχα ως κορωνίδα των αξιών τους, έως να αποφασίσουν τα διεθνή Δικαστήρια αλλά και εμείς ως αποκλειστικοί κάτοχοι και διαχειριστές όλων αυτών των δικαιωμάτων,
αν θα τους επιτρέψουμε στο μέλλον τη χρήση τους και με ποιους όρους!


     Επίσης, αν θα τους διεκδικήσουμε ως κράτος και Έθνος ανάλογο τίμημα της έως σήμερα χρήσης τους και τέλος αν θα τους δώσουμε το δικαίωμα στο μέλλον να αποκαλούνται Ευρωπαίοι, καθώς μπορούν να αποφασίσουν βάση της όποιας δικής τους ιστορίας και προέλευσης, θες είναι Ούνοι, Γαλάτες ή οτιδήποτε άλλο τους συνδέει με το παρελθόν τους ακόμα και με την μυθολογία τους, να αυτοχρισθούν όπως θέλουν!

     Κι αν επιμείνουν στην αποπομπή μας από την Ε.Ε. και στην εφαρμογή των έως σήμερα δόλιων και εγκληματικών τους μνημονίων κατά της χώρας μας, και δεν διαγράψουν το χρέος μας ως ελάχιστη προσφορά του αέναου δικού τους χρέους απέναντι μας, ας ονομάσουν την γη που κατοικούν όπως αλλιώς θέλουν, πάντως όχι Ευρώπη! 

    
     Και επειδή βεβαίως ζούμε και συμμετέχουμε και εμείς, έστω ως μια μικρή και ανήμπορη πλέον χώρα σ’ αυτό το θέατρο του παραλόγου, όπου τα σενάρια και οι πράξεις που εξελίσσονται λαμβάνουν χώρα όχι μόνο στην Ευρώπη αλλά σε όλα τα σημεία της γης, θα πρότεινα για μια πληρέστερη εικόνα επί των ως άνω θεμάτων, να διαβάσετε το βιβλίο μου, όπου εκτός της ανάλυσης και μεθόδευσης των διεκδικήσεων αυτής της πρότασης και της αναφοράς περί των κυρίαρχων δικαιωμάτων μας επί του ύψιστου αυτού πολιτεύματος, της Δημοκρατίας των Αθηναίων, αναφέρεται επίσης ως σύγγραμμα και σε κάποιες άλλες νέες εναλλακτικές κοινωνικές, οικονομικές και πολιτικές θέσεις και προτάσεις, που θα μπορούσαν να χαρακτηρισθούν ίσως, ως μοναδικές και ελπιδοφόρες για τις κοινωνίες των λαών, προσδίδοντας σε
αξίες και θεσμούς μια άλλη παγκόσμια κοινωνική διάσταση, ικανή να αλλάξει τα έως σήμερα κοινωνικά δεδομένα σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης!    


     Ωστόσο, ας θυμόμαστε ως παγκόσμιοι πολίτες ότι, αν κάποιοι οφείλουν, αυτοί δεν είναι οι λαοί
. Είναι οι μονίμως αχυράνθρωποι των οικονομικά ισχυρών της γης που  κυβερνούν τους λαούς, κρυμμένοι πίσω από τα προσωπεία τους και που θα χρωστούν πάντα στους πολίτες τους, την ανέλιξη τους έως και την ύπαρξη τους!


     Τέλος, για τα της πατρίδας μας, είθε η ως άνω πρόταση να υιοθετηθεί άμεσα από τους όποιους κυβερνώντες τη χώρα και να είναι αυτή που θα αποτελέσει τη νέα αφετηρία και βάση των εθνικών αγώνων μας για τη σωτηρία του τόπου!


     Με σεβασμό απέναντι στον λαό μας στην ιστορία μας και στην πολιτισμική μας κληρονομιά!!!
 


Βασίλης  Αναγνώστου                                                                                     
www.manifesto.com.gr

Το παρόν άρθρο μεταφράσθηκε και εστάλη επιλεκτικά προς τα Μ.Μ.Ε. όλων των χωρών της Ε.Ε. και των Η.Π.Α. Επίσης μετά από κάποιες μικρές αλλαγές επί του κειμένου του εστάλη προς τις αντίστοιχες κυβερνήσεις και προς όλους τους Ευρωπαϊκούς θεσμούς!


READ THE ARTICLE IN ENGLISH© Copyright 2013 - 2023 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!