Loading...
Έλληνες και Ελληνίδες, δείτε τις συνέπειες που πληρώνει ο λαός μας από την ανυπαρξία και τα λάθη των πολιτικών μας και που οδηγείται η χώρα!
Κλίκ για μεγέθυνση

Αναδημοσίευση μηνύματος απόγνωσης συμπατριωτών μας, ανήμπορων να αντιδράσουν στην επέλαση αυτών των ανεξέλεγκτων ‘’εισβολέων’’ ζητώντας τη συμπαράσταση μας! Πως θα μπορούσε κάποιος να την αρνηθεί σε συνανθρώπους μας που χάνουν πλέον κάθε έλεγχο στη ζωή τους φτάνοντας στο απόγειο της απελπισίας τους!!!

"Μυρσίνη Σαχτούρη – ΕΚΚΛΗΣΗ… SOS, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ!!!
     ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ,  ΑΦΟΡΑ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ!!! ΑΔΕΛΦΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ & ΕΣΕΙΣ ΑΞΙΟΤΙΜΕ Κ. ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ, ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ!!! Είδη με αυτά κοιμόμαστε! Υπάρχουν φήμες πως ομάδα ντόπιων σχεδιάζει να ΑΝΑΤΙΝΑΞΕΙ τα hot-stop της ΜΟΡΙΑΣ! ...Θα γίνει ΠΟΛΕΜΟΣ!!!    
     ΔΕΝ είναι πλέον θέμα ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ!  Αν αυτό αληθεύει εμείς θα είμαστε μαζί τους! Χθες πήγαν να ανατινάξουν την ΔΕΗ! ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ!!! Είμαστε 25.000 κι αυτοί έχουν ξεπεράσει τις 30.000 χιλ. Όσοι λένε πως είναι 19.000 ...όνειρα γλυκά! Είναι περισσότεροι από μας κ πολλαπλασιάζονται σαν κουνέλια!!! [είναι που κρυώνουν να κατεβάσουν το βρακί τους!] Δεν σεβάστηκαν την φιλοξενία μας!!! Μας ΚΑΙΝΕ κ μας ΧΕΖΟΥΝ τις εκκλησίες μας καθημερινά! Μας βιάζουν τα κορίτσια μας! Το Θράσος τους είναι απίστευτο! Πριν λίγο καιρό άρπαξαν κοριτσάκι 9 ετών από το χέρι της μάνας του κ το έσυραν στο Πάρκινγκ να το βιάσουν μέρα μεσημέρι, 10 άτομα χρειάστηκαν να το γλιτώσουν!!!!!!!        
     Τις γυναίκες μας της χουφτώνουν στον δρόμο!!! Τώρα πια όλες κυκλοφορούν με sray πιπεριού! Μας καίνε τα σπίτια... και τα χωράφια μας τα κάψανε κ ΤΕΛΟΣ! Τώρα που φάγανε τα πρόβατα τρώνε σκύλους κ γάτες. Τα κατοικίδια τα πήραμε μέσα!!! Προχθές μπήκαν σε συγγενικό μας σπίτι ενώ η κοπέλα μαγείρευε! Ευτυχώς οι αστυνομία ήρθε αμέσως κ αυτό ΟΧΙ στην ΜΟΡΙΑ αλλά στην Καλλιθέα!!! 
     ΑΝ εμείς τα κάναμε όλα αυτά στις χώρες τους, θα μας σφάζανε στην πλατεία!!! Μούρες άγριες από 82 χώρες! Όσο ότι για τα νησιά μας έχουν συμφέροντα όπως λένε κάποιοι, για αυτά αναζητήστε τις τηλεφωνικές εταιρίες κ των Γερμανικών συμφερόντων τα καταστήματα!!! –Επί πλέον τους δώσατε κίνητρο 400 ευρώ!!!!!!
     Στο ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ έχουν πρόσβαση!!!  Εμείς που τα ακουμπήσαμε ΧΟΝΤΡΑ είμαστε σε λίστα αναμονής!!!  Αν ξεσπάσει ΕΠΙΔΗΜΙΑ  ΚΟΡΩΝΟΙΟΥ, ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΝΕΚΡΟΤΟΜΕΙΟ!!! 
                                                     ΣΩΣΤΕ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΣΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!!!!!!"

     Κύριε Πρωθυπουργέ, τι θα κάνετε γι αυτούς τους Ακρίτες - Έλληνες τα αδέρφια μας και για την ακεραιότητα των νησιών μας; Μη ξεχνάτε πως είναι Έλληνες πολίτες και το νησί τους είναι κομμάτι της Πατρίδας μας, ΝΤΡΟΠΗ!!!  
     ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ‘’ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΜΑΣ’’ ΚΑΙ ΔΩΣΤΕ ΛΥΣΗ! ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ, ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ  ΚΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

     Και ένα τελευταίο σχόλιο σχετικό με την εν γένει πολιτική σας! Βγήκατε στη Μαλακάσα χθες στοχεύοντας τον τοπικό πληθυσμό, χτυπώντας έως και τον Δήμαρχο! Πρέπει να ντρέπεστε, οι Έλληνες θα ‘πρεπε να είναι ο στόχος σας; Τι κάνετε, είστε καλά;
     Κύριοι, επιτιθέμενοι στους κατοίκους, τους οπλίζετε και τους αποθρασύνετε! Κάνετε το αντίθετο από αυτό που θα έπρεπε κι αυτό θα το πληρώσουμε ως λαός,  ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!


Β. Αναγνώστου     Συγγραφέας- αρθρογράφος                                              

www.manifesto.com.gr                       

Copyright © 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!