Loading...
Ε.Ε. – ΜΕΡΚΕΛ, ΝΑΤΟ  & ΣΤΟΛΤΕΝΜΠΕΡΓΚ : Ο απόλυτος συνδυασμός του  σκοταδισμού, της υποκρισίας και της διαπλοκής!!!
Κλίκ για μεγέθυνση
     Απαξιωμένοι πλέον Θεσμοί που πλέουν τα λοίσθια και που δεν υπάρχει λόγος ύπαρξης τους! Δεν είναι μόνο ότι ως θεσμοί είναι κλινικά νεκροί, το μείζον και άκρως επικίνδυνο για τη χώρα μας είναι, ότι αυτοί διοικούνται από ανεπαρκή, δόλια και ιδιοτελή άτομα προσκείμενα προς την Τουρκία, όλοι τους εντεταλμένα όργανα των οικονομικά ισχυρών της γης και της ολιγαρχίας, που το μόνο που δεν κάνουν είναι να υπηρετούν τους σκοπούς της Ε.Ε και του ΝΑΤΟ επιτελώντας το καθήκον τους!    

     ΣΤΟΛΤΕΝΜΠΕΡΓΚ :Τι είπε και τι έκανε ο άθλιος για άλλη μια φορά όπως και με τη Γαλλία, ούτε τα προσχήματα δεν προσπάθησε να κρατήσει επιλέγοντας έως και τον διασυρμό του, ευτελίζοντας ακόμα και τον ίδιο τον Θεσμό! Μαζί με τους άλλους όμοιους του, τον Πρόεδρο του Ε.Σ. Σάρλ Μισέλ, τον Ύπατο Εκπρόσωπο της Ε.Ε  Ζ. Μπορρέλ  και την ‘’ιδιαιτέρα’’ του -μόνιμο φερέφωνο κι αυτή των Τούρκων- για άλλη μια φορά όλοι μαζί ‘’εκπροσώπησαν επαξίως’’ τον νεοΣουλτάνο από το Βήμα της Ε.Ε. ως να ήταν πρεσβευτές του. Είναι πραγματικά απίστευτο να ζούμε αυτές τις στιγμές ως μια χώρα-μέλος της Ε.Ε!   
     ΑΥΤΗ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΝΤΡΟΠΗ & ΟΝΕΙΔΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΣΜΟ & ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥ!!!

     Αν υπήρχε μια ανώτατη αρχή κρίσης και αξιολόγησης όλων των εκπροσώπων και οργάνων του θεσμού –κάτι που θα ‘πρεπε ήδη να υπάρχει- πολλοί από αυτούς θα είχαν αποπεμθεί και άλλοι θα βρίσκονταν ήδη στις φυλακές!  
     Ωστόσο, επειδή αυτό δεν μπορεί να γίνει τώρα, γιατί  δυστυχώς είναι αυτοί που  κρατούν σήμερα στα χέρια τους την τύχη των λαών μας –και σ’ αυτό φυσικά έχουμε και εμείς μερίδιο ευθύνης - ας περιμένουμε τα χειρότερα, καθώς στην γεωπολιτική σκακιέρα με πολιτικούς και ηγέτες τύπου Τράμπ, Ερντογάν, Κίμ Γιόνγκ Ουν και πολλούς άλλους δικτάτορες και δικτατορίσκους ψεύτες και ηλιθίους προέδρους και πρωθυπουργούς διάσπαρτους ανά τον πλανήτη, να ορκίζονται όλοι δήθεν στο όνομα της Δημοκρατίας και με τους λαούς μας να μην αντιδρούν στα αίσχη τους, δυστυχώς ο λογαριασμός δεν θα βγει σε κανέναν και το τίμημα για όλους θα ‘ναι τελικά βαρύ!!!

     Κύριε Πρωθυπουργέ δραστηριοποιηθείτε άμεσα, τα πλοία των Τούρκων βρίσκονται ήδη εντός των χωρικών υδάτων της Κύπρου παραβιάζοντας τα και από στιγμή σε στιγμή πιάνουν Καστελόριζο και Ρόδο! Δυστυχώς η χώρα μας δεν μπορεί παρά να αντιδράσει στρατιωτικά, δεν έχει άλλη επιλογή! 
     Σε αντίθετη περίπτωση παραδίδετε  το Αιγαίο και την Ελλάδα στην Τουρκία! Αυτό θέλουμε ως λαός; Αν όχι, μοιραίως πλέον οδηγούμεθα σε πόλεμο! 
     Ωστόσο, πριν συμβεί αυτό ας μας απαντήσει η Ε.Ε.: Τα σύνορα της που είναι; Στα δικά μας σύνορα  ή σε κάποιες άλλες χώρες που βρίσκονται πίσω μας; 
     ΜΙΛΑΜΕ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ & ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ, ΚΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΕΤΕ ΕΥΘΕΩΣ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΣΠΕΥΣΟΥΝ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΣΤΟ ΠΛΑΙ ΜΑΣ ΕΔΩ & ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΙΣ  ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥΣ  & ΟΧΙ ΜΕ ΛΟΓΙΑ!!!  
     Δεν έχουν το δικαίωμα και καταστατικά με βάση το άρθρο 42 να το αρνηθούν, γιατί θα πρέπει να κατηγορηθούν εφόσον είναι κράτη- μέλη της Ε.Ε. για Προδοσία πλέον ως Εθνότητες, ενώ θα ‘ναι υπεύθυνοι γι αυτά που θα συμβούν στη χώρα μας και στην Κύπρο!

    
     Και επειδή όλα μπορεί να τα περιμένει κανείς απ’ αυτούς τους ‘’πιστούς συμμάχους’’ μας, ολοκληρώστε τουλάχιστον με τη Γαλλία και τον φίλο μας Μακρόν κατά την μεθαυριανή σας συνάντηση τις μεταξύ μας συμφωνίες και τις αγορές μας,
παραλαμβάνοντας και κάποιες από αυτές άμεσα, υπογράφοντας  ταυτόχρονα και το σύμφωνο της μεταξύ μας Στρατιωτικής Συμμαχίας, για να μη βρεθούμε τελικά μόνοι απέναντι στους Τούρκους!   
     Είναι αυτό που θα πρέπει να ολοκληρώσετε  χθες, που ίσως σταθεί  αιτία να αποτελέσει και την αποτροπή της επικείμενης Σύρραξης!!!                         


Β. Αναγνώστου        Συγγραφέας-  αρθρογράφος                                                     

www.manifesto.com.gr                                   
Copyright © 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!