Loading...
ΥΠΕΡΕΠΕΙΓΟΥΣΑ  3η επιστολή προς τον Πρωθυπουργό και προς τους Υπουργούς του οικονομικού επιτελείου της χώρας.   Θέμα: Πτωχευτικός Κώδικας.
Κλίκ για μεγέθυνση

Κύριε Πρωθυπουργέ, κ.κ. Υπουργοί

     Όπως αποδεικνύεται εκ των εξελίξεων, οδηγούμεθα αναπόφευκτα πλέον στην εφαρμογή  αυτού του εκτρωματικού νομοθετήματος που θα ικανοποιήσει τελικά μόνο τις τράπεζες και τους ιδιοκτήτες τους και κάθε ημέτερο διαπλεκόμενο και φορέα που δεν θα πληρώσει τελικά τα δάνεια του ή στη καλύτερη των περιπτώσεων θα καταβάλει άνευ τόκων  και στην επόμενη ζωή -μόνο στα χαρτιά- το 7% της αξίας της οφειλής του, ‘’μεταφέροντας’’ το υπόλοιπο του δανείου του να το πληρώσει ο λαός μας σ’ αυτές τις νέες ληστρικές εταιρίες διαχείρισης των τραπεζών –μύριες ήδη οι καταγγελίες εις βάρος τους- παρέχοντας τους πλέον το απόλυτο όπλο των άμεσων κατασχέσεων και πλειστηριασμών, εκβιάζοντας τους ζητώντας έως και εις το ακέραιο τα δάνεια τους!!!

     Κύριοι, δυστυχώς παραχωρήσατε ενσυνείδητα ως κυβέρνηση στους έχοντες πλέον τα δάνεια του λαού το δικαίωμα, με συνοπτικές διαδικασίες να πτωχεύσουν αρχικά τον μισό πληθυσμό της πατρίδας σας (γιατί θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι σε δεύτερη φάση) κλέβοντας τους κυριολεκτικά τη ζωή και την αξιοπρέπεια τους, στερώντας τους το αυτονόητο και στοιχειώδες, να ζήσουν ως άνθρωποι και όχι ως στιγματισμένα και περιθωριακά άτομα, ως παρίες βουτηγμένοι στη ντροπή τους!
     Αναρωτιέται πλέον κανείς πραγματικά -και δεν είναι θεωρητικό το ερώτημα- πως είναι δυνατόν να το επιτρέπει αυτό η συνείδηση σας. Μιλάμε για ένα κοινωνικό ολοκαύτωμα που για πάντα θα σας ακολουθεί εν ζωή και μετά θάνατο, τόσο εσάς όσο και τους απογόνους σας!!!

    
Πως μπορείτε να πιστεύετε ότι ολοκληρώνοντας χθες τις ομιλίες σας, μετά από αυτά τα αίολα και αήθη ευφυολογήματα σας, τους δήθεν στρ/κούς κακοπληρωτές και άλλα.. που μονίμως αναφέρεστε, ότι θα μπορούσατε να κτίσετε πάνω σ’ αυτά την απαλλαγή σας, προσπαθώντας να δικαιολογήσετε το επαχθέστερο των εθνικών εγκλημάτων σας εναντίον του λαού και της πατρίδας σας!
     Είναι τουλάχιστον ουτοπία να πιστεύετε κάτι τέτοιο, γιατί  τα αποτελέσματα που θα παράξει αυτό το Ν/Σ, είναι από αυτά που θα στιγματίσουν για πάντα τις ζωές εκατομμυρίων συμπατριωτών μας και που ποτέ δεν θα ξεχάσουν τις τραγικές και μη αναστρέψιμες συνέπειες που θα επιφέρουν σ’ αυτούς και τις οικογένειες τους!

     Κύριε πρωθυπουργέ, ο Αλέξης το ‘’παιδί του λαού’’, πήρε την εξουσία εξαπατώντας τον Ελληνικό λαό με το ‘’κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη’’  υποσχόμενος και ‘’Σεισάχθεια’’! 
     Εσείς αντίστοιχα υποσχεθήκατε στον λαό ότι θα βοηθήσετε και θα στηρίξετε την Μεσαία τάξη -μετά από το κυνηγητό που είχε υποστεί από το Σύριζα- και  βρεθήκατε την επόμενη μέρα στην εξουσία! Αυτό πως θα το κάνετε; Παίρνοντας τα σπίτια και τις μικροπεριουσίες τους χρεοκοπώντας μαζί και τις  επιχειρήσεις τους;
     Είναι αυτοί που έχουν τα δάνεια και  οι εγγυητές τους, κυρίως συγγενικά πρόσωπα, διανοείστε τι πάτε να κάνετε; Χειρότεροι του Τσίπρα γίνεστε, ΝΤΡΟΠΗ!!!      
Και όλα αυτά τα κάνετε όταν οι τραπεζίτες στους ημετέρους τους που χρωστούν εκατομμύρια κάνουν κουρέματα της τάξεως έως και 93%!
    
     Πως είναι δυνατόν να σας συγχωρήσουν τα παιδιά μας και ο λαός γι αυτά που κάνετε και που πρόκειται να συμβούν και δη το επόμενο διάστημα όταν θα τους ζητήσετε να πάνε στο μέτωπο να πολεμήσουν για την πατρίδα τους;
     Ποια πατρίδα κύριοι, αυτή που τους παίρνει τα πάντα δίνοντας τα στους λεηλάτες της, πτωχεύοντας και στέλνοντας έως και στον θάνατο τους γονείς τους; ΤΙ ΘΑ ΠΕΙΤΕ Σ’ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ;

     Γι αυτό, ως ανώτατος άρχων φέροντας την ευθύνη των αποφάσεων, έστω κι αυτή την έσχατη στιγμή, παρακαλούμε στο όνομα όλων των δανειοληπτών και των εγγυητών τους -δικαίωμα που το αποκτήσαμε ως ιστοσελίδα με τους αγώνες μας 10 χρόνια τώρα- όλων αυτών των Ελλήνων που εσείς και οι προκάτοχοι σας ως πολιτικοί χρεοκοπήσατε κλέβοντας τους τη ζωή μαζί με τις περιουσίες τους, στερώντας τους το αναφαίρετο δικαίωμα να πάρουν τα δάνεια τους στις ίδιες αξίες που τα προσφέρατε μαζί με τους τραπεζίτες στα funds  και στα αφεντικά τους, σ’ αυτά τα ανελέητα κι αχόρταγα βαμπίρ της παγκόσμιας οικονομίας που δεν σταματούν να πίνουν το αίμα των λαών!
     Κύριοι, επιτέλους βάλτε ένα τέλος έστω και τώρα σ’ αυτό το αέναο μαρτύριο του λαού μας, εξασφαλίζοντας για όλους τους δανειολήπτες τουλάχιστον τις δυο κάτωθι επισημάνσεις και προτάσεις μας!

     Α) Κουρέψτε  τόκους και κεφάλαιο σε όλα τα δάνεια του λαού, ακόμα και σ’ αυτά του Ελληνικού Δημοσίου, γιατί πρόκειται για πληγέντες Νομούς, καθώς αυτές τις εποχές είναι αδύνατον να προχωρήσουν σε ρυθμίσεις αν αυτά δεν κουρευτούν, γιατί θα χάσουν τελικά τα πάντα μαζί με τους εγγυητές τους και τις όποιες διασωθείσες έως σήμερα επιχειρήσεις τους!!! 
     Β) Ότι είναι να κάνετε σ’ αυτά, δεν πρέπει να μπουν αστερίσκοι και όρια που θα αποκλείουν κάποιους δανειολήπτες και εγγυητές που μπορεί να έχουν κάποια περιουσιακά στοιχεία για τα παιδιά τους, έστω και απαξιωμένα πλέον σήμερα, καθώς λόγω κουλτούρας του λαού μας αυτό συμβαίνει σε όλη τη Μεσαία τάξη της χώρας μας.
     Αν αυτό συμβεί, οι όποιες ενέργειες σας θα είναι κενό γράμμα κι αυτό το λάθος δεν θα ‘ναι η πρώτη φορά που θα το κάνετε!

     Κύριε Πρωθυπουργέ, αποδείξτε στον Ελληνικό λαό ότι είστε όντως στο πλευρό του και όχι μέντορας και προστάτης των τραπεζών!  Ενώστε τον λαό! Οι στιγμές για τη χώρα μας είναι κρίσιμες, όχι άλλα λάθη!!!


Β. Αναγνώστου   Συγγραφέας - αρθρογράφος                                                           
www.manifesto.com.gr                                                               
Copyright © 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!