Loading...
ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ε.Ε., ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΣΜΟΣ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΥΡΩΠΑΙΟ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΤΗΣ!
Κλίκ για μεγέθυνση
     Το να χαρακτηρίσει κανείς λυπηρό ή αποκαρδιωτικό το αποτέλεσμα αυτής της παρωδίας-Συνόδου, θα ήταν ότι πιο ανόητο μπορούσε να κάνει ως νοήμων άτομο, καθώς όλα ήσαν προμελετημένα να φτάσουν σε αυτό το αποτέλεσμα! 
     Μιλάμε πλέον για σκευωρία, μια έσχατη ντροπή και όνειδος για κάθε ηγέτη της Ε.Ε. και τον ίδιο τον θεσμό, για μια οντότητα πλέον που δεν έχει λόγο ύπαρξης! 

    
Ωστόσο, θα ‘πρεπε να υπάρχει ένα ανώτερο όργανο να τους δικάσει όλους ρίχνοντας τους στα μπουντρούμια για το υπόλοιπο της ζωής τους, γιατί μόνο αυτό τους αξίζει  έχοντας προδώσει τις προσδοκίες των λαών τους και τις μνήμες των εκατομμυρίων νεκρών τους στους δυο Π.Π., ακυρώνοντας το όραμα αυτών των μεγάλων ηγετών που θα ‘πρεπε να το διαφυλάττουν ως κόρην οφθαλμού! Έναν θεσμό που θα μπορούσε να ενώσει όλους τους λαούς της Ευρώπης ως μια ενιαία δύναμη και οντότητα, διαφυλάσσοντας την μεταξύ τους ειρήνη, δημιουργώντας ταυτόχρονα και το απόλυτο άβατο απέναντι σε οποιονδήποτε εισβολέα θα σκεπτόταν να επιβουλευτεί την ακεραιότητα των συνόρων της αλλά και κάθε κράτους μέλους της!!! 

     Ωστόσο, όλοι ξέχασαν πως έχασαν τη χώρα τους οι Τρώες! Αυτή τη φορά ο Δούρειος Ίππος ήταν -και παραμένει- η Γερμανία, που όλα αυτά τα χρόνια φρόντισε να υποσκάψει τα θεμέλια του θεσμού και την συνοχή των μελών του παίρνοντας κεφάλι, που ως ηγέτιδα δύναμη πλέον μπορεί να καθορίζει τις εξελίξεις στα δικά της μέτρα επιβάλλοντας τις θέσεις της!
     Το μέγα ερώτημα είναι, τι έκαναν γι αυτό όλοι οι άλλοι ηγέτες του θεσμού. Προσωπική μας άποψη είναι, ότι τέτοιος συγχρονισμός μιας ταυτόχρονης παρουσίας τόσο ανίκανων πολιτικών σε όλη την Ευρώπη, όλοι κατώτεροι των περιστάσεων να μη μπορούν να διαφυλάξουν τους λαούς τους και τις χώρες τους, δεν υπήρξε ποτέ ξανά στη σύγχρονη ιστορία.  Αυτοί δεν είναι ηγέτες, είναι μια κάστα ανόητων πολιτικάντηδων καιροσκόπων, αμετροεπείς και μικρόψυχοι εθνικιστές, ανίκανοι να προβλέψουν καν έως και τις πλέον προφανείς εξελίξεις, αυτές που θα συμβούν στο αμέσως επόμενο διάστημα!
     Και εννοούμε τη νέα αυτή συμμαχία που δημιουργείται πλέον μεταξύ της Ρωσίας, της Τουρκίας και της απερχόμενης από την Ε.Ε. Αγγλίας, στην οποία είναι σίγουρο ότι θα προσχωρήσουν και άλλες περιφερειακές δυνάμεις, όπως το Ιράν και χώρες της Ε.Ε., οι οποίες έχουν και αυτές πλέον πειστεί ότι αυτή δεν λειτουργεί για τα συμφέροντα των λαών τους, αλλά ως υποκατάστατο της Γερμανίας των νεο-Ναζί του 4ου ΡΑΙΧ!!!
     ΚΙ ΑΥΤΟ κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΗΚΑΤΕ ΟΥΤΕ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΕΤΕ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΝΙΣΧΥΟΝΤΑΣ & ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ! 

     Κύριε Πρωθυπουργέ, την πολιτική σας και την γενικότερη στάση σας απέναντι στην Ε.Ε. και τη Τουρκία δυστυχώς, μόνο ως πολιτική της “πάπιας” θα μπορούσαμε να τη χαρακτηρίσουμε. Αφήστε τους τακτικισμούς και τις γελοιότητες περί δήθεν επιτυχία σας, γιατί δια της παταγώδους αποτυχίας σας οδηγείτε πλέον τη χώρα σε πόλεμο!!!  
     Δυστυχώς, το μόνο που κάνετε είναι να επαφίεστε στους ‘’συμμάχους’’ να μας σώσουν, είτε αυτοί είναι οι ΗΠΑ είτε η Γαλλία όπου και με αυτή τα ‘χετε κάνει μπάχαλο όπως απεδείχθη και στη Σ. Κ., όπου την είδαμε να αποστασιοποιείται των κυρώσεων κατά της Τουρκίας αφήνοντας μας για δεύτερη φορά κάγκελο, μετά την μη υπογραφή της μεταξύ μας στρατιωτικής συμφωνίας, ένα επί πλέον ατόπημα σας που σε περίπτωση σύρραξης με την Τουρκία ελπίζουμε ως χώρα και λαός να μη το πληρώσουμε ακριβά!

     Θα έπρεπε να έχετε καταλάβει έγκαιρα ότι δεν ήταν δυνατόν να μην έχουμε αυτά τα τραγικά αποτελέσματα στη Σ. Κ. όταν η πολιτική σας ως μια χώρα μέλος της Ε.Ε. ήταν αυτή της καθυποταγμένης χώρας, μια στάση που μονίμως πλέον τηρείτε!
     Πως είναι δυνατόν δυο κράτη-μέλη του θεσμού να δέχονται επίθεση από μια τρίτη δύναμη, από ένα κράτος εκτός Ε.Ε. που διεκδικεί και καταπατά τα εδάφη τους απειλώντας και τις δικές τους χώρες, δηλώνοντας ότι στοχεύει στην επανίδρυση της πάλαι ποτέ Αυτοκρατορίας τους συμπεριλαμβάνοντας στους κατακτητικούς τους στόχους και την κατάληψη των  χωρών τους και εσείς να μην έχετε βγει στα κάγκελα εκμεταλλευόμενος αυτό το τεράστιο ολίσθημα του ‘’Σουλτάνου’’, να ζητήσετε την άμεση στρατιωτική επέμβαση των δυνάμεων όλων των κρατών-μελών και την εφαρμογή του άρθρου 42, να φτάσετε τους Τούρκους στα βάθη της Ανατολίας!!!
     Και μόνο η παθητική σας στάση ερμηνεύεται ως αποδοχή των ανομολόγητων διεκδικήσεων τους, πως είναι δυνατόν να μη το αντιλαμβάνεστε; Πρέπει να καταλάβετε ότι ο τρόπος που αντιμετωπίζετε τον Ερντογάν είναι ένα τεράστιο λάθος, διορθώστε το!!!
     Που είναι η αγανάκτηση, η φωτιά και λάβα που θα ‘πρεπε να βγάζετε από μέσα σας εντός και εκτός της χώρας σε κάθε φράση σας, κάθε στιγμή και μέρα, απαιτώντας από την Ε.Ε. να εκπληρώσει άμεσα το καθήκον της απέναντι στα κράτη-μέλη της σεβόμενη και τηρώντας το καταστατικό της; Επί πλέον, που είναι τα Μ.Μ.Ε της χώρας που θα ‘πρεπε με εντολή σας να κάνουν το ίδιο ολημερίς και όχι να μας βομβαρδίζουν μονίμως με τις καθημερινές τους δηλώσεις και διεκδικήσεις προβάλλοντας και τις όποιες σειρές τους ΝΤΡΟΠΗ! 
     Ο Τούρκος, όχι μόνο έχει κερδίσει τη μάχη των εντυπώσεων, αλλά τελικά θα πετύχει τους στόχους του. Δεν βλέπετε ότι οδηγείτε τη χώρα σε μια νέα εθνική τραγωδία;
     ΚΥΡΙΟΙ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΙ ΑΛΛΑΞΤΕ ΡΟΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΑΤΕ ΘΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΝ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ  ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ!!!  
    
     Πατριώτες και πατριώτισσες, ας είμαστε πλέον ειλικρινείς τουλάχιστον με τους εαυτούς μας, γιατί δεν φταίνε μόνο οι ‘’Σύμμαχοι’’, αυτοί που φταίνε είναι οι δικοί μας ‘’ηγέτες’’ που μόνο αυτό τελικά δεν είναι, γι αυτό και πάψτε να σκέπτεστε κομματικά!
     Τους λόγους τους έχουμε αναλύσει μύριες φορές. Μιλάμε για πολιτικούς ο ένας χειρότερος του άλλου, που ψάχνοντας να βρούμε ποιος διέπραξε τη μεγαλύτερη πράξη εθνικής μειοδοσίας απέναντι στον λαό και τη πατρίδα του, πραγματικά χανόμαστε μη ξέροντας πια τι να πρωτοκαταγγείλουμε!
     Ο προηγούμενος, ένας θαμώνας των τεκέδων των Εξαρχείων, μονίμως στα τέσσερα  μπροστά σε Τούρκους, Αμερικανούς και Γερμανούς, ενεργώντας ανθελληνικά και ως εχθρός της χώρας του, δεν δίστασε στιγμή να παραχωρήσει τη Μακεδονία μας στους Σλάβους και στους Βούλγαρους αμφισβητώντας την Ιστορία της πατρίδας του, ακυρώνοντας την Ελληνικότητα του Μ. Αλεξάνδρου και τις κατακτήσεις των Ελλήνων έως τα πέρατα της γης!
     Ο σημερινός ηγέτης μας (για να καταλάβουμε όλοι πως πρέπει να είμαστε αδέκαστοι κριτές πέρα και πάνω από κόμματα, γιατί αυτή η πράξη αφορά όλους τους ‘Ελληνες οιασδήποτε απόχρωσης) με το που βρέθηκε στην εξουσία, το πρώτο που ψήφισε ήταν η απαλλαγή του, όπως και των προκατόχων του, απαλλάσσοντας μαζί και τους τραπεζίτες από κάθε σκάνδαλο και κατάχρηση εις βάρος του Δημοσίου, για ότι έχουν κάνει αλλά και για αυτά που θα κάνουν στο μέλλον (αν είναι δυνατόν και δυστυχώς είναι!!!) για να μπορούν  να ξεπουλήσουν τα πάντα, ακόμα και την ίδια τη πατρίδα τους, μη μπορώντας κανείς να τους δικάσει ποτέ και για τίποτα!!!  
     Είναι το μόνο που μπόρεσαν να συμφωνήσουν ως ‘’ηγέτες’’
μεταξύ τους βουτηγμένοι στην αέναη ντροπή τους, πιστεύοντας ότι θα απαλλαχτούν από τα ατοπήματα τους και το κοινό τους έγκλημα σε επίπεδο Εσχάτης προδοσίας, ξεχνώντας ότι ο κυρίαρχος λαός θα αποφασίσει γι αυτούς και όχι οι ίδιοι που τον πρόδωσαν, όταν αποφάσισαν συνειδητά  και οι δυο εν τη πρωθυπουργία τους να καταστρέψουν εκατοντάδες χιλιάδες οικογένειες Ελλήνων δανειοληπτών, δίνοντας τις περιουσίες τους στις τράπεζες και στα funds αντί πινακίου φακής, όταν μπορούσαν να περάσουν ένα απλό Ν/Σ να προσφερθούν τα δάνεια πριν φτάσουν στα χέρια των funds στους ίδιους τους δανειολήπτες, έχοντας αυτή τη δυνατότητα (ως και η δήλωση των θεσμών και προσωπικά των κ.κ. Μοσχοβισί και  Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ)  κάτι που δεν  έκαναν ποτέ και οι δυο προδίδοντας τον λαό τους, οδηγώντας στον θάνατο χιλιάδες συμπατριώτες τους βλέποντας τους να αυτοκτονούν, ΟΤΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΩΣΟΥΝ!!!    

     Κύριοι, ο λαός μας δεν θα μπορέσει να ξεχάσει ποτέ αυτά που του κάνετε, όταν λεηλατείτε τα περιουσιακά του στοιχεία δίνοντας τα στους μέντορες σας και στέλνετε τα παιδιά του να ζήσουν στην ξενιτειά, γιατί εκτός από τα σπίτια τους, τους κλέψατε και τη ζωή τους!
     Το τίμημα των πράξεων σας θα το πληρώσετε ότι κι αν κάνετε, είναι θέμα χρόνου κι αυτό μη το ξεχνάτε!!!


Β. Αναγνώστου     Συγγραφέας- αρθρογράφος 

www.manifesto.com.gr

Copyright © 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!