Loading...
ΓΕΡΜΑΝΙΑ – ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΛΕΟΝ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ Ε.Ε.! ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΠΥΡΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ & ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΘΕΣΜΟΥ!!!
Κλίκ για μεγέθυνση

     Φίλες, φίλοι και πολίτες της Ε.Ε. Οι συνθήκες δυστυχώς, μας επιβάλουν και αυτή τη φορά μετά τα αποτελέσματα της τελευταίας Σ. Κορυφής να παραμείνουμε στο ίδιο θέμα.          
     Δυστυχώς, για άλλη μια φορά δικαιωθήκαμε. Δεν πρόλαβε να λήξει η Σ.Κ. και ο Ερντογάν τους γελοιοποίησε όλους επαναφέροντας τις απειλές πολέμου, παραβιάζοντας τα σύνορα της Ε.Ε. και των μελών της, κάνοντας ότι θέλει στο Αιγαίο και στη Μεσόγειο δίχως κανείς να αντιδρά! Επιτέλους, ποιοι κοροϊδεύουν ποιους και πότε θα πάψει αυτός ο αστείρευτος, ακραίος και πομπώδης χλευασμός της ηγέτιδας δύναμης απέναντι στους συμμάχους της; 
     Πότε θα σεβαστεί τον θεσμό που προΐσταται και τα κράτη-μέλη του; Η απάντηση φυσικά είναι μια και μη αμφισβητήσιμη, αυτό δεν θα συμβεί ποτέ!

     Είχε όλον τον χρόνο να το κάνει και δεν το έκανε. Αντιθέτως ενεργοποίησε όλες τις δυνάμεις της για να τον ακυρώσει μεταβάλλοντας τον σε έναν ασθενή κλινικά νεκρό!            
     Ωστόσο, για μας αυτό δεν αποτελεί είδηση. Τα τελευταία χρόνια έχουμε αναφερθεί επανειλημμένως στους λόγους που η Γερμανία  πρέπει να αποπεμφθεί απ’ τον θεσμό, αν όντως θέλουμε να διαφυλάξουμε αυτόν, τους λαούς μας και τις χώρες μας!                    
     Παρακαλούμε δείτε σχετικά άρθρα στην κεντρική μας σελίδα πατώντας εδώ.

     Ταυτόχρονα, δεν πρέπει να ξεχνάμε ως ευρωπαίοι πολίτες, ότι ο θεσμός της Ε.Ε. ιδρύθηκε πάνω σε κάποιους πυλώνες ακολουθώντας τις βουλές των οραματιστών του κι ότι ένας εξ αυτών εκπροσωπείται από την ρήση ‘’ Η ισχύς εν τη ενώσει’’!                                             
     Ωστόσο, είχαμε προειδοποιήσει ότι ο θεσμός αυτός για τους Γερμανούς αποτελεί τον πρώτο εν δυνάμει κίνδυνο καθώς όσο υφίσταται δυναμιτίζει τα σχέδια τους, γι αυτό άλλωστε έως και σήμερα  αντιμάχονται λυσσαλέα στην ισχυροποίηση του και στην εφαρμογή των όρων του καταστατικού του, όπως π.χ. στη δημιουργία Ένοπλων Δυνάμεων κατορθώνοντας τελικά να τον απενεργοποιήσουν ως θεσμό και οντότητα! 
     Είναι πραγματικά αδιανόητο επί 70 χρόνια τώρα όλοι οι ηγέτες της Ευρώπης, να έχουν αφήσει αυτή τη χώρα των αμετανόητων Ναζί που έβαψε στο αίμα όλη την Ευρώπη -και όχι μόνο- με τα φρικαλέα εγκλήματα της στέλνοντας στον θάνατο 120.000.000 ανθρώπους, να  ξαναθέσει υπό την κατοχή της όλους τους λαούς της Ευρώπης, έχοντας κτίσει μεθοδικά το 4ο ΡΑΙΧ καθιδρύοντας την νέα αυτοκρατορία της!

     Πολίτες όλων των χωρών της Ευρώπης. Πρέπει όλοι να συνειδητοποιήσουμε επιτέλους ως Ευρωπαίοι πολίτες, ότι με τους Γερμανούς στο τιμόνι της Ε.Ε. και με την Τουρκία να παραμένει σ’ αυτές τις γελοίες,  παρανοϊκές  και εκτός τόπου και χρόνου επικίνδυνες διεκδικήσεις της απέναντι στους λαούς μας αναπολώντας ‘’τις πάλαι ποτέ κατακτήσεις της’ είναι αναπόφευκτο πλέον να οδηγηθούμε στο χειρότερο και απευκταίο σενάριο, σ’ έναν 3ο Π.Π, σ’ έναν πόλεμο που και οι δυο χώρες προσβλέπουν σε μεγάλα οικονομικά και γεωπολιτικά οφέλη!!!    

     Τι άλλο πλέον να περιμένουμε από αυτές τις χώρες και τους ηγέτες τους, πέραν όλων αυτών που ήδη λένε και κάνουν τόσο καιρό απροκάλυπτα σε βάρος των κρατών-μελλών της Ε.Ε., μετερχόμενοι κρυψίνους και δόλιους τρόπους για να καταλάβουμε τους κοινούς τους στόχους και σχέδια;
     Πως είναι δυνατόν να δεχόμαστε ως μέλη του θεσμού αυτόν τον επαίσχυντο  διασυρμό και εμπαιγμό δίχως να αντιδρούμε ως χώρες; ΝΤΡΟΠΗ!
     Και ενώ συμβαίνουν ‘’σημεία και τέρατα’’, παραμένουμε όλοι απαθείς και θεατές σ’ αυτό το θέατρο του παραλόγου, να βλέπουμε τους νεο-Ναζί και την ηγέτιδα δύναμη του θεσμού σύσσωμη με την ηγεσία της να χαϊδεύει τους νεο-Οθωμανιστές επίδοξους κατακτητές της Ευρώπης και την καγκελάριο να δηλώνει εμφατικά δια της απουσίας της από τις εκδηλώσεις των 200 ετών της παλιγγενεσίας του Έθνους μας αυτό που ήθελε να πει!
     Μια κατάπτυστη στάση που αποδεικνύει τις πραγματικές προθέσεις της για άλλη μια φορά επιλέγοντας  να σταθεί ανοιχτά στο πλευρό της Τουρκίας ξεπερνώντας κάθε όριο προκλητικότητας, όταν αυτή απειλεί ευθέως με πόλεμο την Ευρώπη και τα κράτη-μέλη της!          
     ΝΤΡΟΠΗ, ΝΤΡΟΠΗ & ΟΝΕΙΔΟΣ! ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.Ε., ΕΙΝΑΙ ‘’Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ’’ ΤΩΝ ΘΕΡΜΟΠΥΛΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, Η ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΠΡΟΔΙΔΕΙ ΤΟΝ ΘΕΣΜΟ & ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΤΗΣ! ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΤΗΣ Ε.Ε., ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΟΝ ΘΕΣΜΟ ΣΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΟΥ & ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ!!!

     Ευρωπαίοι πολίτες απανταχού της γης, υπάρχει ακόμα χρόνος να διαφυλάξουμε την Ευρώπη και τους λαούς μας, πριν το καράβι πέσει στα βράχια και μαζί μ’ αυτό βουλιάξει κάθε ελπίδα  διάσωσης του θεσμού, αλλάζοντας έγκαιρα ρότα και Καπετάνιο!
     Δείτε την τελευταία συνέντευξη του Ε. Μακρόν στον Ν. Αλιάγα, τις αναφορές του και τους στόχους του. Οι θέσεις του μετά και από αυτή τη συνέντευξη έρχονται να τεκμηριώσουν τις απόψεις μας, ότι ο πρόεδρος της Γαλλίας αποτελεί μεγάλο κεφάλαιο για την Ευρώπη και τη μόνη ελπίδα για τη διάσωση του θεσμού!
              
     Είναι ο πρεσβευτής των αξιών και των αρχών της, ο ηγέτης που πρέπει να στηριχτεί από τους ομολόγους του και που μπορεί να εγγυηθεί την εκ βάθρων μετάλλαξη της δημιουργώντας τον δεύτερο πυλώνα στήριξης της, αυτόν που επιτάσσει η λογική και το καταστατικό του θεσμού και που θα αποτελέσει την δικλείδα ασφαλείας για την διαφύλαξη των συνόρων μας και των λαών μας, αποτελώντας την αέναη εγγύηση για το μέλλον της Ευρώπης, δημιουργώντας Ένoπλες Δυνάμεις και έναν από τους ισχυρότερους στρατούς της υφηλίου, κάτι που μπορεί να το κάνει μέσα από τα ίδια τα σωθικά της και μέλη της!  

     Όσο για την Ελλάδα και τις σχέσεις της με την Γαλλία, τι να πρωτοπούμε γι αυτές! Μια φίλη και σύμμαχο χώρα που μας συνδέουν τόσα πολλά, ιδεώδη, αξίες και αρχές, μια φιλία πραγματική μεταξύ των λαών μας, που έχοντας τώρα και κοινά γεωπολιτικά συμφέροντα, είναι ευκαιρία για τις χώρες μας και καθήκον για μας μετά και από την τελευταία  στάση τους να σταθούν στο πλευρό μας, να τους σεβαστούμε και να τιμήσουμε τη σχέση μας συνεργαζόμενοι μαζί τους στα εξοπλιστικά μας προγράμματα, προχωρώντας ταυτόχρονα και στην υπογραφή ενός κοινού Συμφώνου αλληλέγγυας Στρατιωτικής Συνδρομής και διμερούς συμμαχίας, ενδυναμώνοντας τους δεσμούς μας για την από κοινού αντιμετώπιση των όποιων εχθρών μας!

     Τέλος, δεν πρέπει να παραλείψουμε να πούμε, ότι δυστυχώς, το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με τον θεσμό του ΝΑΤΟ, που τον κατήγγειλε και ο πρόεδρος Μακρόν ως κλινικά νεκρό. Ένας ακόμα θεσμός απαξιωμένος που σύρεται και αυτός προς την διάλυση του, όταν τον ακυρώνουν κατ’ ουσίαν δια της μη εφαρμογής του άρθρου 5 του καταστατικού του , που είναι η πεμπτουσία της ύπαρξης του και το οποίο ορίζει:
‘’Όποια απειλή και επίθεση προς κάθε χώρα-μέλλος του, είναι επίθεση εναντίον του θεσμού και προς όλα τα μέλη του και πρέπει να αντιμετωπιστεί συλλογικά από αυτόν διαφυλάσσοντας τη χώρα-μέλος του, προχωρώντας σε χρήση ένοπλης βίας’’!!!
     Αντί αυτού δυστυχώς, βλέπουμε το ΝΑΤΟ και τον εκπρόσωπο του Γ.Γ. Στόιλμπεργκ μαζί με την Μέρκελ να συνωμοτούν από κοινού υπέρ μιας χώρας που απειλεί ευθέως με πόλεμο τα μέλη του όπως και όλη την Ευρώπη, επιτρέποντας σ’ αυτήν να επιτίθεται και να καταπατά τα κυριαρχικά τους δικαιώματα αδιαφορώντας για αυτό, όπως επίσης και για την εφαρμογή του καταστατικού του!!!   
 
     Μετά τα ως άνω, τι μπορεί να περιμένει κανείς από αυτούς τους απαξιωμένους θεσμούς και τους εκπροσώπους τους Μέρκελ και Στόιμπεργκ;    
     Η απάντηση φυσικά είναι τίποτα. Μιλάμε για εμπαιγμό των λαών μας και για τον απόλυτο διασυρμό των δυο θεσμών που κατ’ ουσίαν πλέον δεν υφίστανται!!!


Β. Αναγνώστου   Συγγραφέας-αρθρογράφος                         

www.manifesto.com.gr                                                                                   

Υ.Γ. Το παρόν άρθρο, θα μεταφρασθεί και θα σταλεί προς κάθε θεσμό και φορέα Ευρωπαϊκό και παγκόσμιο. Επίσης προς κάθε διεθνές Μ.Μ.Ε. όπως και προσωπικά προς κάθε αρχηγό κράτους!


READ THE ARTICLE IN ENGLISH               

Copyright © 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!