Loading...
Μάριο Ντράγκι, όντως μια τεράστια εμβληματική προσωπικότητα και ηγετική μορφή!
Κλίκ για μεγέθυνση
     Όπως φαίνεται ο σουπερ-Μάριος επανήλθε! Αυτή τη φορά όχι ως κεντρικός τραπεζίτης αλλά ως ηγέτης του λαού του καταγγέλλοντας έναν ψυχοπαθή ως Δικτάτορα, ενώ φαίνεται πως η Ιταλία βρήκε επιτέλους τον ηγέτη της.          
     Ωστόσο, το ερώτημα είναι εμείς τι κάνουμε σ’ αυτόν τον δόλιο τόπο, που τις τελευταίες δεκαετίες η χώρα μας καταρρέει αδυνατώντας να βρει τον δικό της ηγέτη!  

     Φίλες και φίλοι, ας αφήσουμε πίσω μας την όντως δυναμική παρουσία του υπουργού μας στην Τουρκία, γιατί αυτή δεν είναι ικανή να αλλάξει τίποτα, ας είμαστε προσγειωμένοι. Για να αλλάξουν τα δεδομένα και να δοθεί ένα τέλος στο πρόβλημα με την Τουρκία, πρέπει να υπάρξει επέμβαση των συμμαχικών δυνάμεων για τους λόγους που ήδη έχουμε αναφερθεί και αναφερόμεθα κάθε φορά στα άρθρα  μας.                                
     Γι αυτό, ας δούμε ένα άλλο αισιόδοξο σενάριο που αρχίζει να διαφαίνεται και που θα μπορούσε να μετουσιαστεί σε πραγματικότητα, καθώς αφορά τη σωτηρία της Ε.Ε. που μέσα από την δύναμη των 27 μελών της θα μπορούσαν να αλλάξουν πολλά!    

     Μάριο Ντράγκι: Επιτέλους ένας ευφυής ευρωπαίος με ηγετικά προσόντα, ένα άτομο δοκιμασμένο για την δυναμικότητα του σοβαρό, που σέβεται την ιδιότητα του και τον λαό του, τις αρχές, τις αξίες και τα ιδεώδη που θα ‘πρεπε να διέπουν κάθε πολιτικό και ηγέτη, αν θέλει ως προσωπικότητα και κυρίως ως αρχηγός κράτους να έχει τον σεβασμό του λαού του, των ομολόγων του και κυρίως τον σεβασμό της παγκόσμιας κοινότητας! 
     Ας ελπίσουμε ότι η παρουσία του στα πολιτικά δρώμενα της Ευρώπης έρχεται την κατάλληλη στιγμή! Κατά όπως δείχνουν οι εξελίξεις είναι προφανές, ότι δημιουργείται ένας νέος άξονας που θα έχει ως ηγέτες της Ε.Ε. το δίδυμο Μακρόν – Ντράγκι, θέτοντας πλέον την Γερμανία στο περιθώριο! 
     Αν δεν γίνει τώρα αυτή η προσπάθεια κι αν δεν ολοκληρωθεί έγκαιρα, όπως έχουμε ξαναπεί, δυστυχώς ο θεσμός θα οδηγηθεί προς στο τέλος του με την Γερμανία να κερδίζει την τελευταία μάχη και τον πόλεμο, παραμένουσα πλέον ως επικυρίαρχη της Ευρώπης!!!  

     Πρέπει να καταλάβουμε ως ευρωπαίοι πολίτες ότι ο χρόνος μας τελειώνει και ότι με τις επερχόμενες γεωπολιτικές εξελίξεις, που μόνο ως Αρμαγεδδωνικές θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν και δη τώρα που το παιχνίδι ‘’χοντραίνει’’ μεταξύ ΗΠΑ-ΡΩΣΙΑΣ,  η Ευρώπη και οι λαοί της θα κληθούν να πληρώσουν το πρώτο βαρύ τίμημα τους μετά τον Β Π.Π.!  
     Δυστυχώς, βρεθήκαμε τελείως απροστάτευτοι ως πολίτες σε μια Ήπειρο που είμαστε ταγμένοι να ζούμε υπό τη σκέπη ενός απαξιωμένου θεσμού, μιας οντότητας που μας κάνει να ντρεπόμαστε ως μέλη της, ανίκανης να διαχειριστεί οτιδήποτε και που θα μπορούσε μόνο να χαρακτηριστεί ως ένας πύργος της Βαβέλ υπό κατάρρευση, λόγο ανικανότητας των ηγετών της!

     Έλληνες και εσείς αδέλφια μας πολίτες της Ευρώπης, η Ε.Ε. πρέπει να αλλάξει άμεσα δομή, να αλλάξουν οι ισορροπίες δυνάμεων και η Γερμανία να τεθεί υπό καθεστώς πολιτικοοικονομικής επιτήρησης. Πρέπει  να υποστεί ως χώρα τις συνέπειες ενός αυστηρού  Παγκόσμιου Εμπάργκο που θα της στερήσει τη δυνατότητα να εξάγει οτιδήποτε στην Ευρώπη όπως και στον υπόλοιπο κόσμο προκειμένου να οδηγηθεί στην οικονομική της καταστροφή! Να σταματήσει επιτέλους να είναι η κραταιά χώρα της Ευρώπης, ένας λαός που δεν θα διστάσει ποτέ για να ολοκληρώσει τα αρρωστημένα κατακτητικά του οράματα -ίδια με αυτά των Τούρκων- να οδηγήσει την Ευρώπη σε μια νέα παγκόσμια σύρραξη,  εξοπλίζοντας ακόμα και χώρες που απειλούν τα κράτη-μέλη της με πόλεμο, όπως κάνουν τώρα με τα πρωτοξάδερφα τους!!!
     Πρέπει να υποστούν τις βαρύτερες των συνεπειών που μπορούν να υπάρξουν, αυτές που επιβάλλει  ένας εμπορικός αποκλεισμός από την παγκόσμια αγορά, συμπεριλαμβάνοντας και κάθε άλλη παραγωγική και εμπορική τους δραστηριότητα σε όλον τον πλανήτη!
    
Είναι αυτό το sock που επιβάλλεται να πάθουν ως χώρα και έθνος στην οικονομία τους, εισπράττοντας πραγματικά αυτό που τελικά τους αξίζει!                                  

     Επίσης επιβάλλεται έστω και μετά από τόσα χρόνια, να πληροφορηθούν όλοι οι λαοί της γης αυτά που ακούγονται και που δεν έχουν απαντηθεί ποτέ έως σήμερα στην παγκόσμια αγορά των καταναλωτών, για ιδιοκτήτες πολυεθνικών εταιριών οικογενειών πρώην αρχηγών των Ναζί και εγκληματιών πολέμου, που πρέπει να κατονομαστούν οι ιδιοκτήτες τους γιατί μπαίνουν κάθε μέρα στα σπίτια μας απομυζώντας τις οικονομίες των λαών μας, είτε ως παγκόσμιας εμβέλειας αλυσίδες τροφίμων είτε ως κορυφαίες κατασκευάστριες εταιρίες αυτοκινήτων και άλλων δραστηριοτήτων, οικογένειες που έχουν βάψει στο αίμα τις πατρίδες μας, όλη την Ευρώπη αλλά και άλλες χώρες και που το μόνο που δεν πρέπει να κάνουμε ως ευρωπαίοι και παγκόσμιοι πολίτες είναι να ξεχάσουμε τα εγκλήματα τους!!!  
     Αντιθέτως, πρέπει να στιγματιστούν, να απαξιωθούν και να καταστραφούν οικονομικά οι εταιρίες τους, να μη ξαναδούν cents από όλους τους λαούς, δικαιώνοντας τους νεκρούς τους, κάτι που είναι καθήκον όλων μας να πράξουμε, κι ακόμα πιο δίκαιο θα ήταν ο λαός τους να οδηγηθεί στο ίδιο καθεστώς επιτήρησης που  βρέθηκε την επόμενη μέρα της λήξης του Β΄ Π.Π. πληρώνοντας το τίμημα που τους άξιζε, κάτι που αν ήταν εφικτό θα ‘πρεπε να γίνει και τώρα με συνοπτικές διαδικασίες!          
                                                             

     ΗΓΕΤΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ & ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ. ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΦΥΛΑΞΕΤΕ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΣΑΣ, ΟΔΗΓΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΑΜΕΣΑ ΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΡΙΧΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΕ & ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΥΡΩΠΗ!
     ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΠΙΤΕΛΕΣΕΤΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΣΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΣΑΣ & ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΑΣ ΤΙΜΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΣΑΣ!!!

     Πρόκειται για έναν λαό αμετανόητων που δεν αξίζει οίκτο και λύπηση. Δείτε τι κάνουν και τις στενές σχέσεις αίματος που διατηρούν ως Ούννοι με τα πρωτοξάδερφα τους Μογγολοτουρκαλάδες. 
     ΗΤΑΝ & ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ! Είναι η μόνη χώρα που δεν καταδίκασε αυτό το απίστευτο σκάνδαλο των Τούρκων το ‘’sofagate’’, που υποτίθεται ως πρώτη τη τάξει και ηγέτιδα δύναμη της Ε.Ε., θα ‘πρεπε να το έχει κάνει από την πρώτη στιγμή επιβάλλοντας τους αυστηρές κυρώσεις, κάτι που φυσικά δεν έκανε ποτέ! 
     Αν είναι δυνατόν, όταν όλες οι προηγμένες χώρες του πλανήτη κατήγγειλαν  την κατάπτυστη αυτή πράξη που προσβάλει στο πρόσωπο της προέδρου της Ε.Ε. κάθε γυναίκα, δηλαδή τον μισό πληθυσμό του πλανήτη, κι όταν βλέπουμε ακόμα και τον Καναδά από την άλλη άκρη της γης, να προχωρά σε εμπάργκο όλων των εξοπλιστικών τους προγραμμάτων, υποδεικνύοντας προς όλα τα κράτη και δη προς τη Γερμανία, τον τρόπο αντιμετώπισης αυτού του βάρβαρου λαού και του αφηνιασμένου και πολλά άλλα… Δικτάτορα τους!   
     Μετά και από αυτή την κατάπτυστη και συνωμοτική συμπεριφορά της, τι θέση μπορεί να έχει  πλέον η Γερμανία και ο λαός της στην Ε. Ε. έστω και ως απλό μέλος; 
     Κύριοι, πως είναι δυνατόν να ανέχεστε ακόμα αυτή τη χώρα των Ναζί, που για άλλη μια φορά διασύρει τον θεσμό και τους εκπροσώπους του, προδίδοντας δια της συμπεριφοράς της τους συμμάχους της, εσάς ως ηγέτες και τους λαούς σας και τέλος τον ίδιο τον θεσμό της Ευρωπαικής Ένωσης;   
 

    ΝΤΡΟΠΗ! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΒΡΕΙΤΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ & ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΗΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ!!!

Β. Αναγνώστου   Συγγραφέας-αρθρογράφος                         

www.manifesto.com.gr                                        
                                         
Υ.Γ. Το παρόν άρθρο, θα μεταφρασθεί και θα σταλεί προς κάθε θεσμό και φορέα Ευρωπαϊκό και παγκόσμιο. Επίσης και προσωπικά προς κάθε αρχηγό κράτους !

Copyright © 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!