Loading...
ΤΡ. ΠΕΙΡΑΙΩΣ - ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΕΟΝ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ!!!
Κλίκ για μεγέθυνση

Ο Τ. ΠΟΛΣΟΝ ΤΩΡΑ ΜΕ 265 ΕΚ. €, ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΠΛΕΟΝ ΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΜΕ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟ 71 ΔΙΣ!!! ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ, ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΩΣ ΛΑΟΣ;

     Δεν υπάρχουν πλέον λόγια να περιγράψουμε τους πολιτικούς μας και τις  κυβερνήσεις μας για όλα αυτά που κάνουν στον λαό και στην πατρίδα τους!   
     Επιτέλους, ποιος θα τους σταματήσει; Ποιοι θα σταματήσουν αυτή την επαίσχυντη και προκλητική κρυψίνοα συνεργασία μεταξύ των τραπεζών-ζιτών και της πολιτείας; Για 4η συνεχή φορά δια της γνωστής μεθόδου της ΑΜΚ εξαπατούν και καταχρώνται τα χρήματα των μικρομετόχων Ελλήνων, αυτών που δυστυχούν  ανήμποροι να αντιδράσουν, στιγμές που χάνουν τις περιουσίες και τα σπίτια τους!!!  Μιλάμε για στυγνή γενοκτονία πλέον, καθώς πλησιάζει η απευκταία στιγμή που θα τους πάρουν και το τελευταίο περιουσιακό στοιχείο ακίνητης και κινητής περιουσίας κλέβοντας τους τη ζωή, την αξιοπρέπεια και το βιός τους!!!

     Επιτέλους, ποιοι θα σώσουν αυτόν τον δόλιο τόπο απ΄ αυτή τη γάγγραινα των πολιτικών που κυβερνά τη χώρα τις τελευταίες δεκαετίες; Από αυτή την κάστα των αδίστακτων νεοελλήνων που ως Γενίτσαροι και εχθροί του Έθνους δεν παύουν να λεηλατούν τον τόπο ως όργανα και υπηρέτες των ισχυρών προδίδοντας τον λαό και τη πατρίδα τους;
     Φίλες και φίλοι το ‘χουμε ξαναπεί, πέρα και πάνω από κόμματα αυτοί δεν μπορεί να είναι Έλληνες, είναι η ντροπή της πατρίδας μας! Άνθρωποι αδίστακτοι έτοιμοι να υπηρετήσουν έως και τον διάβολο για να φτιάξουν τη ζωή τους ξεπουλώντας την ψυχή τους και τις όποιες αρχές τους -αν είχαν ποτέ-, φερόμενοι μονίμως  ως ανηλεή σαρκοβόρα τετράποδα ακολουθώντας τα ένστικτα τους, ορμώντας κάθε φορά να κατασπαράξουν τα δόλια κι ανήμπορα θύματα τους. Πως είναι δυνατόν να μην αντιδρούμε και να δεχόμαστε αυτά που μας κάνουν, όταν ιδιοποιούνται μαζί με τις τράπεζες και τους μέντορες τους τα πάντα;                                          

     Τώρα βλέπουμε και πάλι τον Τσίπρα με τους μπράβους του Πολλάκη και Τζανακόπουλο, να προσπαθούν να ξαναμπούν στο παιχνίδι της εξουσίας ως δήθεν ‘’σωτήρες του λαού’’, όπως και τον έναν και μοναδικό Γιάνη των "capital controls", τον πάντα κομπάζοντα υπεύθυνο ασίκη και πάνσοφο Τσάρο ‘’του πάλαι ποτέ’’ καθεστώτος της Μονοκρατορίας του Σύριζα ψευτοσυντρόφι του  μεγάλου ηγέτη των τεκέδων, ως αρχηγός πλέον κόμματος και επαναστάτης να καταγγέλλει τον πρώην σύντροφο του, αυτόν που  μαζί έπαιρναν τις αποφάσεις της ντροπής στερώντας από τον λαό τις μικροπεριουσίες του, κατηγορώντας και τη Ν.Δ, θεωρώντας όλους τους άλλους υπεύθυνους για την κατάντια της χώρας, αποποιούμενοι οι ίδιοι τις ευθύνες τους για το ξεπούλημα των τραπεζών και των κόκκινων δανείων στα funds αντί πινακίου φακής, αρνούμενοι να προσφέρουν αυτά πρωτίστως στους συμπατριώτες τους!!!  
     Κι αυτό τολμούν και το κάνουν για άλλη μια φορά, όταν θα ΄πρεπε ήδη να έχουν φύγει όλοι για τα βάθη του Αμαζονίου νύχτα να σωθούν, περνώντας τα υπόλοιπα χρόνια της ντροπής τους μαζί με τους Παπούα! 

     Και φυσικά, εκείνο που δεν μας λέει ο επιλήσμων και πολλά άλλα... Γιάνης είναι, ότι ως ΥΠΟΙΚ συμμετείχε από τους πρώτους σ’ αυτή τη λεηλασία και βαμμένη με το αίμα του λαού πράξη, έχοντας οδηγήσει από κοινού με τον πρώην αρχηγό του εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες στην απελπισία και κάποιες χιλιάδες από αυτούς στον θάνατο και ότι έχασε πλέον το δικαίωμα να καταγγέλλει τους πρώην συνεργάτες του και ομοίους του, καθώς πρέπει κι αυτός να καθίσει μαζί τους στο σκαμνί, ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!!!

     Πατριώτες και πατριώτισσες, δυστυχώς ίχνος ντροπής και μεταμέλειας από κανέναν εξακολουθώντας όλοι έως και σήμερα να κάνουν τα ίδια, όταν ως Έλληνες και εκπρόσωποι του λαού θα ‘πρεπε τα δάνεια αυτά να τα είχαν προσφέρει στους συμπατριώτες τους με τις ίδιες τιμές των funds για να σώσουν τις επιχειρήσεις τους, τις ζωές τους και τις περιουσίες τους, να σωθεί μαζί και η οικονομία της χώρας, κάτι που φυσικά δεν το έκαναν και δεν θα το κάνουν, γιατί δεν εξυπηρετεί τα δυσώδη σχέδια των μέντορων τους και δικά τους!
    
Αντί αυτού επέλεξαν ΟΛΟΙ ως πολιτικοί να βρεθούν στην Βουλή των Ελλήνων εναλλάξ, είτε ως κυβέρνηση είτε ως Α.Α. υπηρετώντας τους δισεκατομμυριουχους μέντορες τους, αυτούς που τους εναλλάσσουν ως κούκλες στον θώκο της εξουσίας ψηφίζοντας από το 2012 επί κυβέρνησης Βενιζέλου έως και σήμερα νόμους, που απαλλάσσουν τους εαυτούς τους και τους τραπεζίτες από κάθε πράξη που θα τους έστελνε στο εδώλιο να δικαστούν για Εσχάτη προδοσία!!! 
     Δυστυχώς αυτή είναι η πραγματικότητα όσο τραγική κι αν είναι, να βλέπουμε τους ίδιους πολιτικούς σήμερα να κυβερνούν ή να διεκδικούν την εξουσία κυβερνώντας τον λαό μας, μια αλήθεια που μας ντροπιάζει όλους ως Έλληνες!

     Και όλα αυτά συμβαίνουν όταν οι τραπεζίτες προς τους ημετέρους τους, που χρωστούν δεκάδες εκατ. € κάνουν σκανδαλώδη κουρέματα της τάξεως του 93% όπως έγινε πρόσφατα από την Πειραιώς προς την κ. Λάτση και πολλούς άλλους… ή όταν ξεπουλούν στην Intrum κόκκινα δάνεια 1,7 δισ. στο 6,5% της αξίας τους και στα δάνεια του εφοπλιστή Λογοθέτη κάνουν κούρεμα 80% στις 13-4-21 καταγράφοντας δεκάδες εκατ. € λογιστικές ζημίες για την τράπεζα και για τους μικρομετόχους της, οδηγώντας αυτή στην χρεωκοπία και στα χέρια του Τ. ΠΟΛΣΟΝ! 
     Μιλάμε για σωρεία σκανδάλων με αναμεμειγμένα μεγαλοστελέχη της, έχοντας κάποιοι από αυτούς ιδιοποιηθεί ως κοινά λαμόγια τεράστια ποσά και θα αναφέρουμε ενδεικτικά τα δάνεια 30 εκατ. € -ένα ακόμα οργιώδες σκάνδαλο- που προκάλεσε έως και τη παραίτηση-αποχώρηση  δέκα ανώτερων στελεχών της τράπεζας μετά από παρέμβαση της εποπτεύουσας ΤτΕ, η οποία διενήργησε έρευνα και απέστειλε το πόρισμα στην Αρχή Καταπολέμησης  Εγκληματικών Δραστηριοτήτων, προς περαιτέρω διερεύνηση της εισαγγελίας περιμένοντας φυσικά ακόμα να δούμε την καταδίκη τους!!!      
                                                        

     Και ρωτάμε ως απλοί πολίτες αυτής της χώρας. Πόσα σκάνδαλα πρέπει να αποκαλυφθούν ακόμα για να βρεθούν επιτέλους ΟΛΟΙ οι υπεύθυνοι, τραπεζίτες και πολιτικοί πίσω από τα σίδερα της φυλακής και πως είναι δυνατόν να μην αντιδρούν οι δικαστές μας ως δεύτερη πολιτειακή εξουσία έχοντες το δικαίωμα να επέμβουν να σώσουν τη χώρα μας και τον λαό; Πως μπορούν να παραμένουν απλοί θεατές;            
     Και αυτά συμβαίνουν, όταν με επίσημα στοιχεία του κράτους
ο συνολικός αριθμός των οφειλετών στο τέλος του 2020 διαμορφώνεται στους 4.045.217 οφειλέτες. Δηλαδή με βάση τα ως άνω στοιχεία, το 90% των οικογενειών της χώρας -με Μ.Ο. 2 άτομα- αδυνατούν να πληρώσουν δάνεια και άλλες οφειλές! Τι θα κάνει λοιπόν η κυβέρνηση, θα τους πετάξει όλους στον Καιάδα;

     Κύριοι, προχωρήστε άμεσα σε κουρέματα και διαγραφές επί όλων των χρεών των Ελλήνων πολιτών, ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ & ΤΟΥ ΕΛ. ΔΗΜΟΣΙΟΥ, όπως και αυτών της περιόδου covid-19 και πάψτε επιτέλους να κοροϊδεύετε τους εαυτούς σας και τον λαο!
     Είναι η μόνη λύση να σωθεί η οικονομία, ο λαός και η πατρίδα μας!!!!!!

     Τέλος ας μη ξεχνάμε ποτέ ως λαός, ότι όλα αυτά συμβαίνουν στον τόπο που γεννήθηκε το ύψιστο πολίτευμα της Δημοκρατίας των Ελλήνων και ότι το βάρος της ευθύνης μας απέναντι στην παγκόσμια κοινότητα αλλά και προς τη πατρίδα μας είναι τεράστιο.  Δεν είναι δυνατόν με τις πράξεις τους οι εκάστοτε κυβερνήσεις να διασύρουν τη χώρα και να απαξιώνουν τον ιερό αυτό θεσμό και παγκόσμιο πυλώνα που τιμούν όλες οι χώρες του πλανήτη, ΝΤΡΟΠΗ!
     Κύριοι, ήρθε η στιγμή πλέον να καταλάβετε όλοι ως πολιτικοί την ευθύνη που φέρετε απέναντι στη πατρίδα σας!
     Πέρα και πάνω από κόμματα προχωρήστε σε ρηξικέλευθες πράξεις και κάντε το άμεσα, ο χρόνος τέλειωσε για όλους δεν πάει άλλο, ΞΕΠΕΡΑΣΑΤΕ ΠΛΕΟΝ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ ΑΝΟΧΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!!!

 

Β. Αναγνώστου    Συγγραφέας-αρθρογράφος                         

www.manifesto.com.gr                                                                                             

Copyright © 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!