Loading...
ΑΝΟΗΤΟΙ ΗΓΕΤΙΣΚΟΙ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ, ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΣΑΣ ΗΓΕΤΕΣ & ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΕΣ;
Κλίκ για μεγέθυνση

     
      Δεν πρόλαβε να στεγνώσει καν το μελάνι του προηγούμενου άρθρου μας, αποδείξατε για άλλη μια φορά πως είστε η ντροπή των λαών σας!        
      Αυτή η ήττα για σας και τις χώρες σας, θα καταγραφεί στην παγκόσμια Ιστορία με τα πιο μελανά γράμματα ως μια ήττα των ισχυρών της γης, συνοδεύοντας εσάς και τους λαούς σας για πάντα ως την μεγαλύτερη ντροπή των λαών της Δύσης και όλου του πολιτισμένου κόσμου! Μια ήττα από μια μερίδα λαού πεινασμένου που δεν είχε όχι μόνο τα όπλα να σας αντιμετωπίσει, αλλά ούτε καν την δυνατότατα να σιτιστεί έχοντας ως μόνο όπλο τα όποια αρρωστημένα πιστεύω του αλλά και ψυχικά του αποθέματα!
      Ντροπή σας, αν έχετε ίχνος αξιοπρέπειας αλλάξτε στρατηγική ή παραιτηθείτε όλοι!

      Πλέον του διασυρμού που υποστήκατε ως ηγέτες, καταφέρατε να αλλάξετε τις όποιες ισορροπίες υπήρχαν πάνω στον πλανήτη αυξάνοντας τον κίνδυνο για όλους τους λαούς της γης και δη της Δύσης, θέτοντας κάθε χώρα για πάντα σε κόκκινο συναγερμό! 
      Με τους Ταλιμπάν στην εξουσία έχοντας τραπεί πλέον όλοι σας σε φυγή, αφήνοντας τους εξοπλισμένους ως αστακούς και ως επίσημο κράτος του μεγέθους αυτού κι αυτής της γεωστρατηγικής και γεωπολιτικής σημασίας, οι κίνδυνοι που εγκυμονούν μετά από αυτή την απίστευτη και περίοπτη νίκη τους εναντίον όλων των μεγάλων δυνάμεων του πλανήτη είναι τεράστιοι και δεδομένοι.                                   
      Ωστόσο, ο φανατισμός αυτού του άτακτου στρατού των βαρβάρων που μας θυμίζουν άλλες εποχές όπως και η επιθετικότητα τους μετά την επιτυχία τους -που κανείς από εσάς τους ανόητους πολιτικάντηδες δεν μπόρεσε να προβλέψει- είναι σίγουρο ότι δεν θα τους σταματήσει από τα επόμενα σχέδια τους, καθώς κατάφεραν όντως να σας τιθασεύσουν όλους μετά από τέσσερις  δεκαετίες μαζί και τις μεγάλες δυνάμεις του πλανήτη κατά σειρά, Μ. Βρετανία – Ρωσία και τώρα USA πετυχαίνοντας τον τελικό τους στόχο, κάτι που είναι βέβαιο πως θα τους οδηγήσει στο να γίνουν ανελέητοι πλέον και ο μόνιμος εφιάλτης της ανθρωπότητας!                                                                                                                                                                                                                                       
      Ανόητοι ηγετίσκοι, δεν είναι ότι χάσατε μόνο έναν πόλεμο, προδώσατε και τον λαό αυτής της χώρας αφήνοντας τον έρμαιο στους επελαύνοντες σφαγείς του, ντροπή σας. Που είστε όλοι εσείς οι επίδοξοι δήθεν αυριανοί πλανητάρχες, Ρώσοι και Κινέζοι, όταν θα τους βρείτε μπροστά σας αύριο έχοντας υποστεί ήδη οι μεν πρώτοι προ δυο δεκαετιών την πλέον ντροπιαστική ήττα σας και εσείς οι δεύτεροι που σπεύσατε να συμμαχήσετε μαζί τους αναγνωρίζοντας τους πριν καν καταλάβουν την εξουσία; Δεν πρόλαβαν να μπουν στο προεδρικό μέγαρο της Καμπούλ, ξεχάσατε όλοι τις σφαγές τους σε όλον τον πλανήτη και την 11η Σεπτέμβρη, σπεύδοντας να τους προσκυνήσετε σαν φοβισμένα σκυλιά συμμαχώντας μαζί τους μαζί με την Τουρκία, θέτοντας τους ως μόνο όρο -αν είναι δυνατόν- να σας εγγυηθούν σχέσεις καλής γειτονίας!!!

      Κύριοι, αλλάξτε πάνες και πάρτε κι άλλες να ‘χετε μαζί σας πάντα για κάθε  ενδεχόμενο όταν θα σας απευθύνουν τον λόγο στις κατ’ ιδίαν διαπραγματεύσεις σας!                                                                      
      Είναι ντροπή να τολμάτε να θεωρείτε ηγέτες τους εαυτούς σας εκπροσωπώντας τους λαούς και τις χώρες σας. Αυτό που πραγματικά είστε είναι
οι σκατοσφουγκάδες αυτού του τρομοκρατικού μορφώματος του Ισλάμ αποτελώντας την ντροπή των λαών σας, δεν υπάρχουν λόγια να σας χαρακτηρίσει κανείς!                           
      Κατάφερε ένας λαός εξαθλιωμένος να σας γονατίσει όλους ντροπιάζοντας μαζί με εσάς και όλον τον πλανήτη και το χειρότερο όλων είναι αυτό που πέτυχαν.  Να αποτελέσουν τον προπομπό και το πρότυπο – παράδειγμα για κάθε τρομοκρατική οντότητα ανά τη γη -
για το πώς μπορούν να νικούν χώρες και κυβερνήσεις ισχυρών και μεγάλων δυνάμεων πετυχαίνοντας τους στόχους τους!                                                                                                                                                                                                        
      Καταλάβατε τι έχετε κάνει ανόητα, ανεπαρκή και ιδιοτελή ανθρωπάκια; Αλλάξτε τακτική απέναντι σ’ αυτούς και στην Τουρκία άμεσα, όσο είναι ακόμα καιρός, γιατί οδηγείτε την παγκόσμια κοινότητα  σε όλεθρο!!!
 

Β. Αναγνώστου   Συγγραφέας – αρθρογράφος
            
www.manifesto.com.gr       

ΥΓ - Το παρόν άρθρο, θα μεταφρασθεί και θα σταλεί προς κάθε θεσμό και φορέα Ευρωπαϊκό και παγκόσμιο, όπως και προς τα Μ.Μ.Ε. Επίσης προσωπικά και προς κάθε αρχηγό κράτους!

 

Copyright © 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!