Loading...
Υπάρχει άραγε δεύτερη λύση;
Κλίκ για μεγέθυνση

      Φυσικά όχι, κι αυτό δεν αφορά μόνο την Ε.Ε. αλλά ισχύει και για την Ελλάδα!!!                    
      Φίλες και φίλοι, επιτρέψτε μου αυτές τις ημέρες να νοιώθω ως άτομο και υπεύθυνος της ιστοσελίδας μας δικαιωμένος, καθώς οι διακρατικές συμφωνίες με την Γαλλία δικαίωσαν πλέον τις θέσεις μας και τους αγώνες μας. Θέσεις που γι αυτές δεν πάψαμε στιγμή να αγωνιζόμαστε τα τελευταία χρόνια στέλνοντας μετά παρρησίας τα άρθρα μας και τις επιστολές μας σε διεθνή φόρουμ, κυβερνήσεις κρατών και ηγέτες της παγκόσμιας κοινότητας λέγοντας τα πράγματα πάντα με το ‘’όνομα τους’’, καταγγέλλοντας ή επιβραβεύοντας τις όποιες αποφάσεις τους!  

      Ωστόσο, δεν μπορούμε σήμερα μετά από τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν πρωτίστως τη χώρα μας να μη χαιρετήσουμε αυτή την σημαντική και τεράστιας σημασίας στρατηγική συμφωνία που υπεγράφη με την μεγαλύτερη στρατιωτική και πυρηνική δύναμη της Ευρώπης και της Μεσογείου, μια συμφωνία που έρχεται να καλύψει πολλά κενά και προβλήματα  σε μια δύσκολη στιγμή για τη πατρίδα μας, με έναν Ερντογάν έτοιμο να υπερβεί τα όρια ανά πάσα στιγμή, σύροντας τη χώρα μας σε πόλεμο!   
      Είναι αφελής και ανόητος όποιος προσπαθεί να υποτιμήσει  κι ακόμα χειρότερα να διαβάλει με ποταπά επιχειρήματα όπως κάνει τώρα η αντιπολίτευση αυτές τις κρίσιμες στιγμές της πατρίδα μας θυσιάζοντας στον βωμό των κομματικών τους σκοπιμοτήτων αυτή την τεράστια επιτυχία της χώρας, μια στάση καθ’ όλα ανθελληνική που μόνο ντροπή επιφέρει γι αυτούς και τις παρατάξεις τους!
      Ωστόσο παρακαλώ, πριν κατηγορηθώ από κάποιους κομματικούς και αφελείς Έλληνες, επιτρέψτε μου να αναφέρω – κι αυτό το ξέρουν καλά οι δεκάδες χιλιάδες αναγνώστες μας και φίλοι που μας διαβάζουν όλα αυτά τα χρόνια - ότι είμαι ο τελευταίος Έλληνας που θα μπορούσε να σκεφτεί κομματικά αποδίδοντας τα εύσημα σε οποιοδήποτε κυβέρνηση για κάποια απόφαση της,  αν αυτή δεν το άξιζε!

     
Κάνω έκκληση προς κάθε πολίτη να σκεφτεί ως Έλληνας πλέον και όχι ως κομματικός κλώνος, να μην κάνει το ίδιο λάθος που κάνουμε πάντα ως Έλληνες να γκρεμίζουμε κάθε καλό που πάει να γίνει σ’ αυτή τη δόλια Πατρίδα μας, γιατί αυτή η συμπεριφορά είναι που μας οδήγησε έως σήμερα σ΄αυτή την τραγική κατάσταση.  Δεν χρειάζεται, αλλά και δεν μπορώ επίσης λόγω της ευρύτητας των συγκεκριμένων γεγονότων να αναπτύξω όλες τις θετικές εξελίξεις που προκύπτουν από τις διμερείς συμφωνίες μας με την Γαλλία και για το πόσο σημαντικές είναι αυτές για μας και την Ε.Ε., ωστόσο καθημερινά αναφέρονται όλα τα κανάλια σ’ αυτές και μπορεί οποιοσδήποτε να ακούσει και αυτοβούλως να κρίνει.  
      Ωστόσο και πάλι, αυτό που πρέπει να υπερτονίσω για να καταλάβουμε όλοι είναι ένα, ότι αυτές οι συμφωνίες των εξοπλιστικών προγραμμάτων όσο και να μας στοιχίσουν σε συνδυασμό με την υπογραφή του ελληνογαλλικού αμυντικού συμφώνου, είναι ότι καλύτερο μας έχει συμβεί τα τελευταία 100 χρόνια!
   
      Πλέον αυτού, μετά τις τελευταίες εξελίξεις, μπήκαν επιτέλους οι βάσεις για την δημιουργία του Ευρωστρατού, για να υλοποιηθεί και ο δεύτερος πυλώνας  του θεσμού που αφορά πραγματικά την ίδια την ύπαρξη του!
      Είναι αυτός που αναφέρεται στο καταστατικό του ως απαράβατος όρος από τους εμπνευστές και οραματιστές του, αυτούς τους μεγάλους ηγέτες που θέλησαν μετά τον Β΄Π.Π. να εξασφαλίσουν την ειρήνη στην Γηραιά Ήπειρο για πάντα
διαγράφοντας από τις σκέψεις των Γερμανών τα όποια κατακτητικά τους σχέδια να ξαναπνίξουν με ένα 4ο ΡΑΙΧ στο αίμα την Ευρώπη και όλη τη Δύση, κάτι που δυστυχώς και πάλι το πέτυχαν  ‘’πίνοντας’’ αυτή την φορά το αίμα των λαών μας!
      Όλος ο πλανήτης γνωρίζει πλέον ότι αν η Ευρώπη δεν έχει Ένοπλες δυνάμεις, αυτό οφείλεται στην Γερμανία που όλα αυτά τα χρόνια αρνείται την δημιουργία τους καταστρατηγώντας το καταστατικό για να πετύχει τα ανομολόγητα σχέδια τους, κάτι που δυστυχώς έως και σήμερα έχει πετύχει σε βάρος όλων των λαών της ΕΕ!

      Πατριώτες, φίλες και φίλοι, ας μην είμαστε μεμψίμοιροι, καθώς τα όσα συμβαίνουν με την Γαλλία είναι ο προπομπός καλύτερων εξελίξεων και ευρύτερων συνεργασιών σε επίπεδο κρατών και διασφάλισης των Εθνικών μας συμφερόντων. Αυτή την συνεργασία πρέπει να την διευρύνουμε και να σταθούμε στο πλευρό του προέδρου της Γαλλίας, καθώς είναι η μόνη χώρα και δύναμη της Ευρώπης που μπορεί να ηγηθεί των χωρών της Ε.Ε. βάζοντας στο περιθώριο τη Γερμανία!  
      Είναι χρέος μας και συμφέρον για την Ελλάδα να διαφυλάξουμε τις σχέσεις μας με τη Γαλλία και κυρίως την ακεραιότητα του προέδρου Μακρόν από τους κινδύνους που τον περιστοιχίζουν εντός και εκτός της χώρας του, γιατί τεράστια συμφέροντα επιδιώκουν τον διασυρμό του και την αποπομπή του από το πολιτικό προσκήνιο της Γαλλίας και της Ευρώπης, όπως διαπιστώνεται καθημερινά από τις επιθέσεις που δέχεται, γιατί είναι ο μόνος πολιτικός που μπορεί να σηκώσει το παράστημα του να εκπροσωπήσει  τους λαούς μας και τον θεσμό!
      Πρέπει να καταλάβουμε πλέον όλοι, ότι είναι ο μόνος ηγέτης με όραμα και αυτός που μπορεί να σώσει την Ε.Ε.!!!

     
Τέλος, αν η Ευρώπη φιλοδοξεί να είναι όχι μόνο μια οικονομική αλλά και μια γεωπολιτική υπερδύναμη, δεν υπάρχει στον ορίζοντα άλλη λύση!!!


Β. Αναγνώστου   Συγγραφέας - αρθρογράφος

www.manifesto.com.gr    
     

                                   

Copyright © 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!