Loading...
Αλέξης Τσίπρας: Τελικά ποιων τα συμφέροντα υπηρετεί; Της πατρίδας του ή των Τούρκων και των άλλων εχθρών μας;
Κλίκ για μεγέθυνση

     
      Επιτέλους, τι θα γίνει με αυτόν τον άπατρι τύπο; Ενώ θα ‘πρεπε ήδη να έχει καθίσει στο σκαμνί με την κατηγορία της Εσχάτης προδοσίας για το ‘’Μακεδονικό’’ και όχι μόνο γι αυτό, παραμένει πρόεδρος του κόμματος του προσπαθώντας και πάλι ο αμετανόητος αυτή τη φορά να κάνει μεγαλύτερο και ανεπανόρθωτο κακό στη πατρίδα του!  
      Ως πότε θα πρέπει να τον ανεχόμαστε να λέει και να κάνει πράγματα  που μόνο καταστροφικά είναι για την χώρα και τον λαό μας; Πως είναι δυνατόν να υπάρχουν ακόμα Έλληνες να τον ακολουθούν και ακόμα χειρότερα να τον πιστεύουν, έναν αδίστακτο τύπο των τεκέδων, έναν τύπο που έχει ως κολλητό και στρατηγικό του συμβουλάτορα τον Καρανίκα; 
      Ειλικρινά ως Έλληνας νοιώθω ντροπή, πέρα από κόμματα και ιδεολογίες!                                

      Είναι απίστευτο μετά και από την χθεσινή του στάση αυτές τις κρίσιμες για το Έθνος μας στιγμές, να θέτει τη πατρίδα του σε κίνδυνο για να κερδίσει –όπως πιστεύει ο ανόητος- κάποια κομματικά οφέλη! 
      Αυτό που κάνει ξεπερνά πλέον κάθε όριο, αυτός ο τύπος δεν μπορεί να κυκλοφορεί ελεύθερος επαναδιεκδικώντας την εξουσία, δεν είναι δυνατόν καν να αποκαλείται Έλληνας πλέον του ότι αποτελεί για τη χώρα εθνικό κίνδυνο!   
      Ας ελπίσουμε ότι αυτή η επαίσχυντη και ανθελληνική του συμπεριφορά θα αποτελέσει γι αυτόν το προσωπικό του Βατερλώ να τελειώνουμε πλέον με δαύτον!
     
Δηλαδή, τι άλλο θα πρέπει να μας πουν και να κάνουν οι Τουρκαλάδες για να καταλάβουν κάποιοι που οδηγείται η χώρα και πως είναι δυνατόν να θυσιάζουν ως Ιφιγένεια τη πατρίδα τους στοχεύοντας σε κάποια κομματικά οφέλη;                            
      Ντροπή, ντροπή και όνειδος για κάθε πολιτικό οιασδήποτε απόχρωσης που τολμά και το κάνει. Δεν είναι δυνατόν αυτά τα άτομα να βρίσκονται εντός της βουλής εκπροσωπώντας τον λαό μας κι αυτό είναι ευθύνη δική μας!
      Στιγμές που ο Σουλτάνος παραβιάζει καθημερινά τα εναέρια και θαλάσσια σύνορα μας οπλισμένος σαν αστακός, δημιουργώντας τετελεσμένα, απειλώντας με πόλεμο Ελλάδα και Κύπρο αν τολμήσουμε να αντιδράσουμε υπερασπιζόμενοι την εθνική κυριαρχία των χωρών μας, αν είναι δυνατόν, με την Ε.Ε. ΑΠΟΥΣΑ λες και τα σύνορα μας βρίσκονται στον Ειρηνικό και όχι στο Αιγαίο, ο Τσίπρας εκεί στον χαβά του, να πολεμά λυσσαλέα για την ακύρωση του Ελληνογαλλικού αμυντικού συμφώνου. Αυτή κι αν δεν είναι ντροπή και δη για έναν Έλληνα ηγέτη!


      Πατριώτες και πατριώτισσες, πέρα και πάνω από κόμματα, πολιτικοί που θυσιάζουν στον βωμό των προσωπικών τους σκοπιμοτήτων τα Εθνικά συμφέροντα της πατρίδας τους, όχι μόνο δεν έχουν θέση στη βουλή των Ελλήνων, αλλά πρέπει να αποπέμπονται από την πολιτική κι αυτό είναι καθήκον όλων μας!   
      Δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάμε τι είχε πάθει η πατρίδα μας πριν 200 χρόνια, επίσης δεν πρέπει να ξεχνάμε τι πάθαμε πριν 100 χρόνια όπως και τι έπαθε η Κύπρος μας το 1974! Ο εχθρός είναι εκεί έξω από τα σύνορα μας και έτοιμος να μπει!
      Ουαί κι αλλοίμονο μας αν ολιγωρήσουμε και σκεφτούμε όλοι σαν κι αυτούς τους ανόητους και πολλά άλλα… που μπήκαν στη βουλή να ακυρώσουν το Ε/Γ Σύμφωνο, καθώς θα ήταν το στερνό και μοιραίο λάθος μας, όπως και μια πράξη προδοσίας απέναντι στη πατρίδα μας!!!          


Β. Αναγνώστου   Συγγραφέας - αρθρογράφος

www.manifesto.com.gr    
   

Copyright © 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!