Loading...
ΥΠΟΤΕΛΕΙΣ, ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΣ & ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ!!!
Κλίκ για μεγέθυνση

     
      Φίλες & φίλοι, χρόνια τώρα ζητάμε από τις εκάστοτε κυβερνήσεις να αντιδρούν δυναμικά στην επιθετικότητα των Τούρκων για να μη φτάσει η χώρα στα σημερινά αδιέξοδα, ωστόσο αυτοί εκεί, Ραγιάδες!!! 
     
      Δυστυχώς τίποτα δεν έκαναν και δεν κάνουν σωστά τις τελευταίες δεκαετίες αφήνοντας τους Τούρκους να κτίζουν μεθοδικά τα σχέδια τους, με εξαίρεση εκείνη την ιστορική και πατριωτική στάση του Ανδρέα, όταν έδωσε την εντολή να "ΒΥΘΙΣΟΥΝ ΤΟ ΧΩΡΑ", κάνοντας τους να υποχωρήσουν ντροπιασμένοι να κλειστούν στο καβούκι τους, ζώντας μέσα στην ντροπή τους για πολλά χρόνια!
            
      Έκτοτε συμπεριλαμβανομένης και της περιόδου Σημίτη, το μόνο που κάνουμε σε κάθε πρόκληση τους ως χώρα είναι να βάζουμε την ουρά κάτω από τα σκέλια μας, γιατί δεν υπήρξαν έως σήμερα πραγματικοί ηγέτες να σηκώσουν το παράστημα τους να υπερασπιστούν τη πατρίδα τους. Αντιθέτως, όλοι πετούσαν τη μπάλα στις κερκίδες για να την βρουν οι επόμενοι εκθέτοντας τη χώρα σε τεράστιους κινδύνους, ενισχύοντας τις θέσεις και τις διεκδικήσεις των Τούρκων, μια πολιτική που δυστυχώς ακολούθησαν όλοι οι πολιτικοί μας έως σήμερα!

      Μετά τα ως άνω, θεωρούμε πως πρέπει όλα αυτά να μείνουν πλέον πίσω μας πιστεύοντας ότι δεν είναι η κατάληλη στιγμή να εμπλακούμε πάλι με αναλύσεις, τις οποίες εκατοντάδες φορές έχουμε αναφέρει στα άρθρα μας, καθώς αυτές βρίθουν καθημερινά σε όλα τα Μ.Μ.Ε. της χώρας από ειδικούς διεθνολόγους και εν αποστρατεία στρατηγούς!
      Ωστόσο, θα ήταν ουτοπία να μη δεχτούμε ότι η Τουρκία μας έχει δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα και ότι αυτό οφείλεται στον απαράδεκτο ραγιαδισμό και ενδοτισμό των πολιτικών μας, φτάνοντας να βλέπουμε σήμερα τη χώρα να κινδυνεύει να βρεθεί προ μιας "Φινλανδοποίησης" ή ακόμα και προ ενός ακρωτηριασμού των βαμμένων με το αίμα του λαού εδαφών της, παρακολουθώντας τους Τούρκους μέσα από τα αλυτρωτικά και μαξιμαλιστικά τους σχέδια να προσπαθούν να ξαναγράψουν την ιστορία ακυρώνοντας τις συνθήκες της Λωζάννης και των Παρισίων, που έστω και αν αυτό φαντάζει ουτοπικό σίγουρα ενέχει κάποιων κινδύνων!

     
Κύριε πρωθυπουργέ, αφήστε πίσω σας ότι κακό έχει συμβεί έως σήμερα στην πατρίδα μας κτυπώντας κόκκινο συναγερμό, ενεργοποιώντας άμεσα κάθε ζωντανό κύτταρο της αξιοποιώντας το σε όλα τα επίπεδα!
      Είναι φυσικό οι γνώσεις των υπουργών να μην επαρκούν για να χειριστούν τα εθνικά μας θέματα και ακόμα πιο δύσκολο είναι να εκπροσωπήσουν τη χώρα και να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων στα Διεθνή Φόρουμ, μια διαδικασία και πράξη ευθύνης που βαραίνει εσάς προσωπικά να την οργανώσετε!   
 
      Παρακαλούμε, καλέστε επειγόντως κάθε άξιο διεθνολόγο επιστήμονα αξιολογώντας τον αξιοκρατικά και όχι με κομματικά κριτήρια, αρχίζοντας από τους κ.κ. Ι. Μάζη – Κ. Φίλη - Γ. Φίλη και όποιους άλλους κρίνετε ικανούς εσείς και το επιτελείο σας, προσθέτοντας και κάποιους ε. α. στρατηγούς εκμεταλλευόμενος την εμπειρία τους!
      Είναι όλοι αυτοί που βλέπουμε καθημερινά στα κανάλια να αναλύουν κάθε πτυχή της ακραίας όσο και μαξιμαλιστικής πολιτικής της Τουρκίας, προκειμένου να σας βοηθήσουν να οργανώσετε την άμυνα μας, δημιουργώντας μια ‘’Εθνική ομάδα κρούσης και άμυνας’’ που θα μελετά τις εξελίξεις
και θα συσκέπτεται μαζί σας, ικανή πλέον να μας εκπροσωπεί στα παγκόσμια Φόρουμ αντιμετωπίζοντας κάθε σχέδιο των Τούρκων και την προπαγάνδα τους, γιατί το "παιχνίδι" τείνει πλέον να χαθεί κι αυτή τη φορά αν υπάρξει οποιαδήποτε εθνική τραγωδία αυτός που θα την χρεωθεί θα είστε εσείς!  
                  

      Κύριε Μητσοτάκη, είστε ο Πρωθυπουργός της χώρας και οτιδήποτε συμβεί είστε αποκλειστικά υπέυθυνος!
      Ουαί κι αλίμονο για το Έθνος, τη χώρα μας και τον λαό μας, αν φτάσουμε να ξαναζήσουμε πάλι τις αποφράδες μέρες του 1922, κι αυτός δυστυχώς ο κίνδυνος
είναι υπαρκτός, γιατί κανείς δεν μπορεί πλέον να εφησυχάζει καθώς ο πλανήτης απ' άκρη σ' άκρη φλέγεται!!!

      ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ, Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ!!!

 
Β. Αναγνώστου   Συγγραφέας - Αρθρογράφος

www.manifesto.com.gr    
     

Copyright © 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!