Loading...
Η ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙΓΕΤΑΙ, Ο Γ΄ Π.Π. ΕΙΝΑΙ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ & ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΑΛΓΗΤΟΙ & ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ….
Κλίκ για μεγέθυνση
… ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ, ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΟΤΙ "Η ΑΜΥΝΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣΚΟΠΟΣ"!!!

      Δηλώσεις οικογενείας Τσίπρα, Αλέξη και Γιώργου, εκπροσώπων της ηγεσίας της Α.Α. της βουλής των Ελλήνων! Ναι, το ακούσαμε κι αυτό!   
      Ειλικρινά, αναρωτιέται πλέον κανείς ως νοήμων πολίτης. Είναι δυνατόν αυτά τα άτομα να θεωρούνται Έλληνες και να διεκδικούν την ηγεσία της χώρας; Τελικά ποιων τα συμφέροντα υπηρετούν;

      Όταν η Ρωσία είναι έτοιμη να συγκρουστεί με την Ευρώπη και όλη τη Δύση, όταν οι Τούρκοι απειλούν καθημερινά την Ελλάδα και την Κύπρο με καταλήψεις των εδαφών τους, με casus belli, γαλάζια πατρίδα, Τούρκο- Λιβυκό ψευτομνημόνιο και με αποστρατικοποιήσεις των νησιών μας δηλώνοντας έτοιμοι να τα καταλάβουν, αυξάνοντας καθημερινά τις παραβιάσεις τους, απαιτώντας να παίρνουμε έως και την άδεια τους για να πάμε στα νησιά απειλώντας υπουργούς, την Πρόεδρο και τον Πρωθυπουργό της χώρας παρενοχλώντας έως και τις πτήσεις τους, μια πράξη που αποτελεί αιτία κήρυξης πολέμου, βλέπουμε το Σύριζα να ενεργεί αντίθετα μ’ αυτό που επιβάλει η κοινή λογική και το ιερό καθήκον προς τη Πατρίδα!

      Δυστυχώς παρακολουθούμε μια δήθεν "ομάδα κρούσης πρωτοπαλίκαρων" της Α.Α., των Πολάκη-Καρτερού και Γ. Τσίπρα, υπό την καθοδήγηση του Μέγα αρχηγού τους Αλέξη να ξεσαλώνουν μονίμως σε όλα τα επίπεδα, δηλώνοντας τώρα και επισήμως ως κόμμα, ότι "Η άμυνα της χώρας δεν είναι αυτοσκοπός"!               
      Θα μας τρελάνουν οι άνθρωποι, επιτέλους, ας ψάξουν οι αρμόδιοι να βρουν τις ρίζες τους! Τι άλλο να πει κανείς γι αυτούς τους δήθεν πατριώτες και " Έλληνες";      
      Αυτή δεν είναι μόνο μια πράξη όνειδος, είναι η πλέον ανεύθυνη, κατάπτυστη και ανθελληνική θέση που μπορεί να πάρει ένα οποιοδήποτε κόμμα, πόσο μάλλον η Α.Α. της χώρας, σε μια περίοδο που δεχόμεθα αυτή την απίστευτη επιθετικότητα της Τουρκίας, ευρισκόμενοι στα πρόθυρα μιας σύρραξης!
      Ωστόσο, αν εκλάβουμε σοβαρά τη δήλωση της και σήμερα ήταν κυβέρνηση, μετά και από τη στάση που επέδειξε στο ‘’Μακεδονικό’’, αντιλαμβανόμαστε όλοι ότι δια της πολιτικής της θα οδηγούσε και πάλι τη χώρα σε μια δεύτερη Εθνική τραγωδία!!!

      Πατριώτες και πατριώτισσες, πολιτικοί που δεν έχουν επίγνωση των πράξεων τους, δεν μπορεί να έχουν θέση στα πολιτικά δρώμενα της χώρας γιατί μόνο κακό μπορούν να κάνουν στην πατρίδα τους! Ωστόσο δεν θα ‘μαστε εμείς αυτοί που θα κρίνουμε το Σύριζα, αυτό θα το κάνει ο ελληνικός λαός μετά από αυτά που έχει υποστεί στέλνοντας τους εκεί όπου είναι και η θέση τους, στο 3,5%!     
      Μετά απ’ αυτό πιστεύουμε πλέον ότι θα 'ρθει το πλήρωμα του χρόνου που θα αναδείξει νέες προσωπικότητες και πολιτικές δυνάμεις στη χώρα, γιατί ο λαός κουράστηκε πλέον να τον προδίδουν οι πολιτικοί του υφαρπάζοντας κάθε φορά τους ψήφους του, εξαπατώντας τον με χίλια-δυο τεχνάσματα και ψεύτικες υποσχέσεις!
      Θα υπενθυμίσουμε μόνο μια απ’ αυτές που αφορά το κούρεμα των κόκκινων δανείων, όταν ενεργώντας όντως ως μισέλληνες καταπάτησαν τις δεσμεύσεις τους απέναντι στον λαό δίνοντας στους μέντορες τους και στα Funds τα δάνεια του στο 5 και 10% της αξίας τους για να τους πάρουν τα σπίτια και τις περιουσίες τους, στέλνοντας δεκάδες χιλιάδες συμπατριώτες μας στον θάνατο, απαξιώνοντας και γκρεμίζοντας επίσης την ζωή  και εκατοντάδων χιλιάδων άλλων Ελλήνων!!!
      Έντιμων πολιτών που τους μετάλλαξαν σε περιθωριακούς και παρίες, ακόμα και γερόντισσες όπως αυτή την τελευταία κυρία του γνωστού επεισοδίου στα lidl, που για να πληρώσει το δάνειο των παιδιών της κύριε ΑΛΕΞΗ ΑΝΕΥ ΤΣΙΠΑ, οδηγηθηκε στην ανέχεια αναγκαζόμενη πλέον να κλέψει για τη τροφή της και να συλληφθεί!  

      Και μια και αναφερθήκαμε πατριώτες σ’ αυτό, ας σταθούμε στην μετέπειτα συμπεριφορά της εταιρίας απέναντι σ’  αυτή την δύστυχη γυναίκα, για να μάθει, ο Ελληνικός λαός που δίνει τα χρήματα του. Σε μια εταιρία όχι ελληνική αλλά γερμανικών συμφερόντων ιδιοκτησίας της πλουσιότερης σήμερα οικογένειας της Γερμανίας, αυτής του Γιόζεφ Γκέμπελς, του πλέον αδίστακτου Ναζί και δεξί χέρι του Χίτλερ. Αυτού που υπήρξε ο πιο κοντινός συνεργάτης του οργανώνοντας όλη την προπαγάνδα του Γ΄ ΡΑΙΧ κατά τον Β΄ Π.Π., συνυπεύθυνος για τις γενοκτονίες εκατομμυρίων ανθρώπων και όχι μόνο Εβραίων αλλά και Ελλήνων, των Παππούδων μας, των Γιαγιάδων μας και εκατοντάδων χιλιάδων άλλων Συμπατριωτών μας!!!     
      Ήταν το τελευταίο άτομο που είδε ζωντανό τον Α. Χίτλερ αυτοκτονώντας και αυτός πριν εκτελέσει στυγνά τα 6 από τα 7 παιδιά του μαζί με την γυναίκα του, αφήνοντας στο 7ο, την ποτισμένη στο αίμα κλεμμένη αμύθητη περιουσία του από τα εκατομμύρια των αθώων θυμάτων τους, των εκτελεσθέντων και αποτεφρωμένων στα κρεματόρια της Ευρώπης για να βρεθούν τελικά σήμερα εκεί που είναι!
     
      Φίλες και φίλοι, για περισσότερα μπορείτε να δείτε την βιογραφία του στο Ιντερνέτ!  Ωστόσο, αναρωτιέται κανείς: Είναι δυνατόν ως Έλληνες να περνάμε τις πόρτες αυτής της εταιρίας; Η απόφαση είναι δική σας!

      Τέλος και εσύ Αλέξη Τσίπρα "παιδί του λαού",   μάθε πλέον να ζεις μαζί με την ντροπή σου! Φυσικά δεν είσαι ο μόνος, αλλά όπως έχουμε γράψει και αναλύσει εκατοντάδες φορές τα τελευταία χρόνια, είσαι ο κύριος υπεύθυνος και ηθικός αυτουργός αυτής της σύγχρονης Εθνικής τραγωδίας, μιας ακραίας συνωμοτικής και επονείδιστης πράξης, γιατί ξεγέλασες και εξαπάτησες έναν ολόκληρο λαό για να βρεθείς την επόμενη μέρα από το 3,5% στο 36,5% και στην εξουσία!           
      Αυτό δεν μπορεί να ξεχαστεί από κανέναν, θα ‘ρθει η στιγμή  που θα πληρώσεις το τίμημα των πράξεων σου, γιατί οι πληγές που άνοιξες είναι από αυτές που δεν κλείνουν ποτέ, ΚΙ ΑΥΤΟ ΜΗ ΤΟ ΞΕΧΝΑΣ!!!

Β. Αναγνώστου   Συγγραφέας – Αρθρογράφος                            

www.manifesto.com.gr  

Copyright © 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!