Loading...
ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ, ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΤΥΧΕΤΕ ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ;
Κλίκ για μεγέθυνση

      Υπό τις παρούσες συνθήκες, αν υπάρξει συνάντηση με τον Ερντογάν, θα καταγραφεί ως το μεγαλύτερο λάθος της πολιτικής σας καριέρας αλλά και ως μια επιλογή που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί έως και πράξη Εθνικής μειοδοσίας!!!
     
Παρακαλούμε ως Έλληνες πολίτες, μην προβείτε σ’ αυτό το τραγικό λάθος αυτές τις κρίσιμες στιγμές για την πατρίδα μας!
      Πρέπει να θέσετε εκ των προτέρων τους όρους μας και το πλαίσιο των εθνικών μας θεμάτων που δεχόμαστε να συζητήσουμε μαζί τους! Αν τους δεχτούν έχει καλώς, σε αντίθετη περίπτωση αρνηθείτε την συνάντηση και στην ανάγκη ακυρώστε έως  και την επίσκεψη σας στο Πατριαρχείο επικαλούμενος οτιδήποτε!
       ΑΥΤΗ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ!!!!!!

      Πως είναι δυνατόν να καθίσετε απέναντι στον Ερντογάν μετά από αυτή την απίστευτη επιθετικότητα που επιδεικνύουν οι Τούρκοι όταν πρωτίστως έχουν δηλώσει ήδη επισήμως ότι δεν παραιτούνται των στόχων τους και δη αυτού της δήθεν ‘’Γαλάζιας πατρίδας’’ θέτοντας τη θέση αυτή ως βασικό πυλώνα και απαραίτητη προϋπόθεση για να πραγματοποιηθεί η συνάντηση σας, αμφισβητώντας ευθέως την κυριαρχία των νησιών μας διεκδικώντας τα, πλέον του ότι κατά την διάρκεια της συνάντηση σας η αεροπορία τους  θα παραβιάζει όπως κάνουν κάθε φορά τον εναέριο χώρο μας επικυρώνοντας έτσι δια της παρουσίας σας στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων τις κατάπτυστες και έκνομες διεκδικήσεις στους σε βάρος της Ελλάδος και της κατεχόμενης Β. Κύπρου διεκδικώντας από αυτήν μετά από 47 χρόνια έως και νέα εδάφη της!     
      Πότε θα καταλάβετε επιτέλους τους στόχους των μηνυμάτων που εξάγουν οι Τούρκοι προκλητικά κάθε φορά προς την παγκόσμια κοινότητα και όλους τους θεσμούς αποδυναμώνοντας δια της τακτικής τους τις εθνικές μας θέσεις, βάζοντας τα θεμέλια που θα στηρίξουν αύριο κάθε διεκδίκηση τους; Πως είναι δυνατόν να μην αντιλαμβάνεστε τι κάνουν;

      Κύριε Πρωθυπουργέ, έχετε την ευκαιρία να ακυρώσετε την συνάντηση περνώντας αυτή τη φορά τα μηνύματα της Ελλάδος, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΝΤΕ ΤΟ!!!     
     
Μη ξανακάνετε το ίδιο λάθος που έκαναν οι προκάτοχοι σας όπως επίσης και εσείς! Μη ξεχνάτε στιγμή πως έχουμε υπέρ μας τα πάντα, γραφές και Διεθνείς συμβάσεις, μην απεμπολείτε όλα αυτά δίνοντας τους δικαιώματα να στηριχτούν στα δικά μας λάθη επιτυγχάνοντας τους στόχους τους!
      Ήδη τα σημερινά τους Μ.Μ.Ε θριαμβολογούν προπαγανδίζοντας διεθνώς αυτή τη συνάντηση σε βάρος της Ελλάδος ανακοινώνοντας με πρωτοσέλιδα ότι η Ελλάδα δια του πρωθυπουργού της ‘’ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ’’! ΑΥΤΟ ΠΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ; ΕΛΕΟΣ!
      Μετά απ’ αυτό είναι δυνατόν να καθίσετε στο ίδιο τραπέζι με τον Ερντογάν;

      Επίσης, "ήγγικεν η ώρα της κρίσης"! Φυλαχθείτε από τον νεοδικτάτορα και εισβολέα Πούτιν οργανώνοντας την άμυνα μας με τους συμμάχους μας μετά την κατάπτυστη επίθεση του εναντίον μας, που δεν είναι τυχαία αυτές τις στιγμές καθώς ’’χρωστά’’ στον Ερντογάν!

      Τέλος κάνουμε έκκληση, να λάβετε σοβαρά υπ’ όψη σας τις αναφορές μας γιατί  ‘’οι λύκοι  στην αναμπουμπούλα χαίρονται’’ γιατί μη ξεχνάτε δεν είναι μόνο ένας αλλά δύο. Δύο αδίστακτοι διαπιστευμένοι πλέον εισβολείς καταχραστές της εμπιστοσύνης και των οικονομικών πόρων των λαών τους έχοντας εξασφαλίσει για 100 γενεές το μέλλον τους, ακραίοι Δικτάτορες με την ψυχή τους και τα χέρια τους βαμμένα στο αίμα αθώων πολιτών, απόλυτα συνειδητοποιημένοι για το τι κάνουν στους λαούς τους και στους άλλους λαούς, μη διστάζοντας για να γλυτώσουν το τομάρι τους να θυσιάσουν τους πολίτες τους και όλη την ανθρωπότητα!!!

      ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΛΑΘΗ!

Β. Αναγνώστου   Συγγραφέας - Αρθρογράφος
                            
www.manifesto.com.gr         

Υ.Γ. Αν κάποιος εκ των συνεργατών σας αποφασίσει να δει προηγούμενα άρθρα μας θα διαπιστώσει για μείζονα θέματα της πατρίδας μας που άπτονται των οικονομικών και πολιτικών αποφάσεων της κυβέρνησης, ακόμα και επί της διαχείρισης του θέματος του Covind -19  που γκρέμισε τη χώρα οικονομικά και όχι μόνο, ότι θα ‘πρεπε να είχαν εισακουστεί όλες οι  προτάσεις μας! Λυπάμαι, αλλά τίποτα από όλα αυτά δεν κάνατε παρ’ όλες τις προσπάθειες μας!
      Παρακαλούμε, μη κάνετε και τώρα το ίδιο λάθος!!!

(Το παρόν άρθρο θα αποσταλεί προσωπικά προς τον Πρωθυπουργό της Ελλάδος & προς τον πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων!)

Copyright © 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!