Loading...
ΟΤΑΝ ΧΑΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ & Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΛΠΙΔΑ!
Κλίκ για μεγέθυνση

     Ας μην είμαστε αφελείς. Τι άλλο θα μπορούσαμε να περιμένουμε από μια Ευρώπη που καταρρέει και μια Ε.Ε. τελούσα υπό διάλυση; Με τον Ερντογάν έτοιμο να μας οδηγήσει στο απευκταίο σενάριο και τον Πούτιν να οδηγεί σε επισιτιστική κρίση, λιμό και οικονομική εξαθλίωση τον μισό πλανήτη ως απόλυτος κυρίαρχος όλων των ενεργειακών πηγών απειλώντας και με πυρηνικό πόλεμο την ανθρωπότητα, τι καλό μπορούμε να περιμένουμε ως ευρωπαίοι πολίτες και χώρες της Ε.Ε.; 
      Ένα θα πούμε μόνο, ντροπή για την Γηραιά Ήπειρο και τους ανίκανους ηγέτες της που οδηγούν τους λαούς τους στην δυστυχία και στην παρακμή!

      Και φυσικά τίποτα δεν είναι τυχαίο, όλα ακολουθούν την προδιαγραμμένη καταστροφική πορεία της Ευρώπης με πρώτη υπεύθυνη την Γερμανία -δείτε άρθρα μας στην κεντρική μας σελίδα- που μετά τα τελευταία εκλογικά αποτελέσματα της Γαλλίας είναι πιθανό η Ε.Ε. να οδηγηθεί πλέον στο κύκνειο άσμα της με τους πολίτες της να παρακολουθούν τις εξελίξεις ανήμποροι να αντιδράσουν στον Αρμαγεδδώνα που έρχεται, ζώντας καθημερινά σε συνθήκες που θυμίζουν μεταπολεμική περίοδο, που κι αν ακόμα δεν φτάσαμε εκεί είναι θέμα χρόνου να συμβεί!  
      Ο πρόεδρος Μακρόν, που για πολλούς αλλά και για μας αποτελούσε την μοναδική ελπίδα σωτηρίας του θεσμού έχασε πλέον τη μάχη χάνοντας την αυτοδυναμία του, αποτέλεσμα δυστυχώς που του στερεί την δυναμική να οδηγήσει την Ε.Ε. ως ένας ισχυρός ηγέτης στην ολοκλήρωση των στόχων του, μεταμορφώνοντας την σε μια πολιτικοοικονομική και στρατιωτική αυτόνομη δύναμη, όπως την οραματίστηκαν οι μεγάλοι ηγέτες της Ευρώπης μετά τον 2ον Π.Π.! 
      Ωστόσο, πέρα από αυτό, δεν κατάλαβαν προφανώς οι φίλοι μας οι Γάλλοι, ότι μια Ε.Ε. κλινικά νεκρή θέτει σε κίνδυνο και την δική τους χώρα, όπως επίσης ότι πρόσφεραν το καλύτερο δώρο σ’ αυτό το τερατόμορφο δίδυμο των Πούτιν και Ερντογάν, στους  ψυχικά αυτούς διαταραγμένους δικτάτορες και νοσταλγούς των πάλαι ποτέ αυτοκρατοριών τους που θεωρούν ότι  μπορούν τον 21ον αιώνα να σφαγιάζουν αθώους πολίτες και λαούς επεκτείνοντας τα σύνορα τους!    

     
Φίλες και φίλοι, όσοι δεν έχουν καταλάβει την βαρύτητα του εκλογικού αυτού αποτελέσματος και τα καταστροφικά αποτελέσματα του για την Ευρώπη, σύντομα θα καταλάβουν το λάθος τους και δη κάποιοι "Ελληνάρες" που  κατηγορούσαν τον πρόεδρο Μακρόν ως ανεπαρκή και πολλά άλλα, επιτιθέμενοι και σ’ εμάς που τον στηρίξαμε τον τελευταίο καιρό με τα άρθρα μας εντός και εκτός των συνόρων μας, λες και υπήρχε εναλλακτική ή κάποιος καλύτερος να ηγηθεί της Ε.Ε.! 
      Ένας θεσμός που σε όποια κατάσταση κι αν βρίσκεται, είτε το θέλουμε είτε όχι, αποτελεί μια δεύτερη ασπίδα για την άμυνα της χώρας μας, κάτι που σε συνδυασμό με το στρατιωτικό σύμφωνο της Γαλλίας, αποτελούσε έως χθες το δυνατότερο χαρτί της άμυνας μας έναντι των προκλήσεων της Τουρκίας! 
      Ωστόσο, τώρα θα πρέπει να καταλάβουμε όλοι ότι δυστυχώς συγκυβερνώντας ο πρόεδρος Μακρόν με μια οποιαδήποτε άλλη πολιτική παράταξη όλα μπορεί να αλλάξουν δυναμιτίζοντας αυτή τη συμφωνία, κάτι που είναι ότι χειρότερο για τη χώρα μας και ότι καλύτερο για την Τουρκία!

      Σε όλο αυτό προσθέστε, έναν προβληματικό όσο και επικίνδυνο επιτήδειο ουδέτερο και μόνιμα ισαποστάκια τον γ.γ. του ΝΑΤΟ, ο οποίος χαρακτηρίζει τις τουρκικές προκλήσεις και απειλές πολέμου, «Διαφωνίες» μεταξύ χωρών!  
      Ένας απερίγραπτος τύπος, που τι και αν η Τουρκία μας απειλεί, προκαλεί και κλιμακώνει την κατάσταση καθημερινά   δηλώνοντας έτοιμη να επιτεθεί εναντίον της Ελλάδος, γι αυτόν ότι κάνει δεν αποτελούν απειλές κατά των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων και της εδαφικής μας ακεραιότητας, αλλά απλές διαφωνίες μεταξύ Αθήνας και Άγκυρας. Γαντζωμένος στην πολιτική των ίσων αποστάσεων μη παρεκκλίνοντας εκατοστό ο ανεκδιήγητος αυτός τύπος, καλεί κάθε τόσο την Ελλάδα να έρθει σε διάλογο με την Τουρκία για να αποφευχθούν τα δήθεν όποια "ατυχήματα"!  
      Φυσικά, τον μόνο ρόλο που δεν παίζει είναι αυτός του γ.γ. του ΝΑΤΟ, καθώς όπως φαίνεται με τον ποιο απροκάλυπτο τρόπο εκφράζει ευθέως και με θρασύτητα ως πρόξενος τους τις θέσεις τους, μη διστάζοντας ακόμα να βρεθεί αντιμέτωπος με όλα τα μέλη της Συμμαχίας αψηφώντας έως και τις  μεγάλες δυνάμεις, 
συντασσόμενος με όλες τις θέσεις του Ερντογάν και εναντίον της Ελλάδος, φτάνοντας ακόμα να δεχτεί την ύπαρξη τρομοκρατικών δυνάμεων στις προτεινόμενες χώρες προς ένταξη στο ΝΑΤΟ, Σουηδίας και Φινλανδίας!
      Αναρωτιέται πλέον κάθε νοήμων παγκόσμιος πολίτης, πως είναι δυνατόν ένας υπάλληλος της διεθνούς κοινότητας να καθορίζει και να αποφασίζει μόνος του την πολιτική του ΝΑΤΟ! Τι κάνετε κύριοι και γιατί δεν τον στέλνετε σπίτι του;   

      Κύριε πρωθυπουργέ, τις επόμενες ημέρες θα παραβρεθείτε στην Σύνοδο Κορυφής της Ε.Ε. και μετά από λίγες ημέρες στην Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ!  Μη ξεχνάτε, ο Ερντογάν παίζει πάντα το ίδιο παιχνίδι, είτε μας απειλεί λίγες ημέρες πριν της εκάστοτε Συνόδου είτε χαμηλώνει δήθεν τους τόνους επιδεικνύοντας φιλικές τάχα διαθέσεις και τάσεις κατευνασμού, όπως έκανε και προ της επισκέψεως σας στις ΗΠΑ προσκαλώντας σας σε γεύμα φιλίας, προσπαθώντας να σας αποσπάσει τη σιωπή.
      Ένα  λάθος που δεν κάνατε ευτυχώς την τελευταία φορά, αν και θα μπορούσατε πιο δυναμικά να αναδείξετε την αγανάκτηση μας στο Κογκρέσο, καταγγέλλοντας ευθέως τον ίδιο και την Τουρκία ως μια χώρα που προσπαθεί να μας σύρει σε πόλεμο!
      ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΙΩΣ ΘΑ ΕΜΠΛΑΚΕΙ Η ΕΥΡΩΠΗ & ΟΧΙ ΜΟΝΟ, ΚΑΘΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ & Η ΑΠΑΡΧΗ ΕΝΟΣ Γ΄ Π.Π.!
 
      Αυτή τη φορά δεν πρέπει να κάνετε το ίδιο λάθος! Πρέπει πάση θυσία να ανεβάσετε τους τόνους να καταλάβει κάθε ηγέτης και όλος ο πλανήτης ποια είναι τα σχέδια της Τουρκίας αναδεικνύοντας το πρόβλημα μας και πως αν χρειαστεί με οποιοδήποτε τίμημα δεν θα παραχωρήσουμε εκατοστό των εδαφών μας!!! 
      ΔΗΛΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΟΛΟΙ!

      Και κλείνοντας: Να είστε σίγουρος ότι ο Ερντογαν θα σηκώσει τους τόνους, προετοιμαστείτε, τουλάχιστον κάντε το και εσείς, μην τον αφήσετε να κερδίσει τις εντυπώσεις!   
      Και κάτι τελευταίο, ίσως το σημαντικότερο όλων που θα μπορούσε να σας κάνει να φύγετε ως νικητής της Συνόδου. Μια κίνηση που δεν κάνατε στις ΗΠΑ παρόλες τις εκκλήσεις μας για να ακυρώσετε τελείως όλες τις θέσεις της Τουρκίας!

      Παρακαλούμε αυτή τη φορά απευθυνόμενος στο ακροατήριο σας μεταξύ των άλλων θέστε το εξής ερώτημα: Αν μια όμορη χώρα της δικής τους πατρίδας, ξαφνικά τους ζητούσε προκειμένου να επισκεφτούν τις ακριτικές τους περιοχές στα δικά τους πάτρια εδάφη και εντός των συνόρων τους πρωτίστως να ζητούν  από αυτούς την άδεια τους, απειλώντας τους με κήρυξη πολέμου στην περίπτωση που θα τολμούσαν να μη το κάνουν, πως θα αντιδρούσαν οι ίδιοι σ’ αυτή την γελοία και παρανοϊκή απαίτηση των γειτόνων τους;                  
      Κύριε Μητσοτάκη, είναι μια απλή ερώτηση μόνο, ωστόσο τα λέει ΟΛΑ εξηγώντας εις το ακέραιο την ακραία προκλητικότητα και παράνοια της Τουρκίας αποκαλύπτοντας τις πραγματικές τους προθέσεις!     

      ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ, ΜΗ ΚΑΝΕΤΕ ΠΑΛΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ  ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΕΥΣΤΟΧΗ ΚΑΙ ΚΡΙΣΙΜΗ ΕΡΩΤΗΣΗ! ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΣΥΡΕΙ & ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΕΙ ΩΣ ΧΩΡΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ!!!

Β. Αναγνώστου   Συγγραφέας – Αρθρογράφος     

www.manifesto.com.gr    

Copyright © 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!