Loading...
ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ – 2: ΚΑΙ Η ΝΥΧΤΑ ΤΩΝ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!!!
Κλίκ για μεγέθυνση

      Ελληνίδες -Έλληνες, δεξιοί, αριστεροί και ότι άλλο αυτοπροσδιορίζεστε ως ελεύθεροι πολίτες μη ξεχνάτε, πέρα και πάνω από κόμματα είμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ & ΑΝΘΡΩΠΟΙ! 
      Αναρωτηθείτε, μήπως ήρθε η στιγμή να αφήσουμε πίσω μας όλοι τις κομματικές ίντριγκες αντιμετωπίζοντας από κοινού τράπεζες και κυβέρνηση αναγκάζοντας την ηγεσία της χώρας να οδηγηθεί στα αυτονόητα, αυτά που θα 'πρεπε να έχουν κάνει όλες οι τελευταίες κυβερνήσεις σώζοντας χιλιάδες ζωές και περιουσίες εκατοντάδων χιλιάδων συνανθρώπων μας!       
      Πως είναι δυνατόν να πιστεύει κανείς ότι θα αλλάξει κάτι αν δεν δραστηριοποιηθούμε όλοι ως πολίτες; Θαύματα δεν γίνονται, ούτε το Άγιο Πνεύμα θα κατέβει ξαφνικά να φωτίσει τους πολιτικούς και τους τραπεζίτες να τους μεταλλάξει σε ανθρώπους, αυτός ο αγώνας είναι δικός μας και πρέπει να είναι όλων μας.
      Αν επιζητούμε την στοιχειώδη εφαρμογή των νόμων ενός κράτους δικαίου, οι υπεύθυνοι αυτού του Εθνικού εγκλήματος, πρέπει να νοιώσουν την καυτή ανάσα της Δικαιοσύνης και τον κίνδυνο που διατρέχουν να δικαστούν για Εσχάτη προδοσία γιατί προκάλεσαν και τον θάνατο δεκάδων χιλιάδων Ελλήνων!

      Φίλες και φίλοι, είναι το μόνο που μπορεί να τους αναγκάσει να επιτελέσουν το καθήκον τους. Ταυτόχρονα θα πρέπει να συνειδητοποιήσoυν όλοι οι Έλληνες και αυτοί που εξυπηρετούν έως σήμερα τα δάνεια τους, ότι είναι τα επόμενα υποψήφια θύματα των τραπεζών και της κυβέρνησης.
      Είναι πλέον ανθρωπίνως αδύνατον σ’ αυτό το Αρμαγεδδωνικό οικονομικό και γεωπολιτικό περιβάλλον που βιώνει η παγκόσμια κοινότητα μαζί και η χώρα μας, με τα χειρότερα να είναι μπροστά μας, να μη πληγούν τα εισοδήματα όλων των Ελλήνων.Τελικά όλα τα δάνεια δυστυχώς θα κοκκινίσουν, ας μην ζούμε με ψευδαισθήσεις. Όλοι οι παγκόσμιοι φορείς και οι οικονομολόγοι προειδοποιούν για τις εφιαλτικές στιγμές που θα ζήσει τα επόμενα χρόνια όλη η ανθρωπότητα!     
      Γι αυτό ας συνειδητοποιήσουμε ως Έλληνες ότι ο αγώνας πρέπει να είναι κοινός βάζοντας πλάτη ο ένας στον άλλον και ως μια γροθιά όλοι μαζί να δώσουμε τον υπέρ πάντων αγώνα εναντίον αυτών που δεν εννοούν να καταλάβουν ότι πάνω από οτιδήποτε άλλο προέχει ο λαός και η πατρίδα μας. Όσοι εκ των πολιτικών μας δεν το καταλαβαίνουν ή για οικονομικά και πολιτικά συμφέροντα για να βρεθούν στην εξουσία ξεπουλούν τις συνειδήσεις τους, πρέπει να πάνε σπίτι τους έως να έρθει η στιγμή να τους καθίσει ο λαός στο σκαμνί να πληρώσουν για τις πράξεις τους!!!
      Ωστόσο πατριώτες και πατριώτισσες θυμηθείτε, αν άρθρα σαν αυτό κάθε φορά δεν γίνονται VIRAL ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΕΛΕΗΤΗ ΣΦΑΓΗ, ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!

      Παρακαλώ δείτε ενδεικτικά - λόγω έλλειψης χώρου- κάποια αποσπάσματα άρθρων έγκριτων Μ.Μ.Ε που καταγγέλλουν τις έκνομες και αντιδεοντολογικές συμπεριφορές όλων των υπευθύνων, για να καταλάβουμε επιτέλους τι συμβαίνει σ΄ αυτή τη δόλια πατρίδα μας.
      Άρθρο του ‘’Σin": "Bullying σε οφειλέτες από τα funds των κόκκινων δανείων"… μια πράξη έκνομη  που έχει εξελιχθεί πλέον σε πανδημία εναντίον των κόκκινων δανειοληπτών"!  "Το ευρύτερο ωστόσο πρόβλημα των Ετ. Διαχείρισης δανείων είναι ότι, παρότι αγόρασαν τα δάνεια σε ένα μικρό κλάσμα της ονομαστικής τους αξίας, αντί να επιδιώξουν λύσεις ρυθμίσεων με βάση τον Κώδικα Δεοντολογίας της ΤτΕ, κινούνται με ακραία επιθετικότητα εναντίον των δανειοληπτών, προσπαθώντας να μεγιστοποιήσουν τις εισπράξεις τους έως και με πρακτικές εκφοβισμού"!
     
"Δυστυχώς, οι τιτλοποιήσεις αποδεικνύεται ότι έφεραν μαζί  και νέες πρακτικές στη διαχείριση των «κόκκινων» δανείων, που παραπέμπουν σε bullying κατά των οφειλετών, οι οποίοι καλούνται με πιεστικούς τρόπους να αρχίσουν καταβολές έναντι των οφειλών τους χωρίς καν να τους προτείνεται ένα πλάνο για τη βιώσιμη ρύθμισή τους"!

      "Όπως αποδεικνύεται πλέον, φαίνεται ότι προχώρησαν σε "νέα ήθη" είσπραξης των δανείων! Νόμος και κώδικας δεοντολογίας της Τράπεζας της Ελλάδος για τις ρυθμίσεις δανείων φαίνεται πως είναι άγνωστες λέξεις ακόμη και γι αυτές τις Ε .Δ. που προέρχονται από τα «σπλάχνα» των συστημικών τραπεζών με δραστηριότητα σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες. Όπως αναφέρουν δικηγόροι δανειοληπτών στο «Σin», υπάρχουν αναφορές και καταγγελίες περιπτώσεων ακραίας συμπεριφοράς των εκπροσώπων Ε.Δ. για δάνεια τα οποία αγόρασαν τα funds από τις τράπεζες σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές, ακόμη και κάτω του 10% ζητώντας τα στο 100% της ονομαστικής τους αξίας συν τόκους"!
      "
Χαρακτηριστική είναι και η περίπτωση "κόκκινου" δανειολήπτη καταναλωτικής πίστης, ο οποίος δέχθηκε τηλεφώνημα από δικηγόρο Ε.Δ. ενημερώνοντας τον ότι το δάνειο του έχει τιτλοποιηθεί και ότι «αυτό είναι καλό» για τον ίδιο, δεχόμενος μια πρόταση που παραπέμπει σε αποικιοκρατική αντίληψη της διαχείρισης δανείων".
      Δηλαδή, να αρχίσει τις καταβολές έναντι της οφειλής του για 4-5 μήνες και αργότερα η εταιρεία θα μπορούσε ίσως να εξετάσει αν θα του κάνει κάποια πρόταση για ρύθμιση! 
      Το δε ακραίο, επαίσχυντο και παραβατικό επίσης είναι, όταν αυτό το κάνουν οι Ε.Δ. σε δανειολήπτες που αφορούν δάνεια του Ελληνικού Δημοσίου οι οποίοι καλύπτονται από την ψήφιση του Ν. 4737/2020 άρθρο 293 που παραπέμπει στις ρυθμίσεις των δανείων τους, δεχόμενοι και αυτοί το ίδιο bullying ΑΓΝΟΩΝΤΑΣ ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΑ ΤΟΝ ΙΣΧΥΟΝΤΑ ΝΟΜΟ, κάτι που μπορούμε με στοιχεία ακράδαντα εις χείρας μας να το επιβεβαιώσουμε και εμείς σε σχέση με την doValue! 
      "Παραβλέποντας τον ισχύοντα νόμο, δεν σταματούν να τους απειλούν με δικηγόρους και στελέχη τους, ότι αν δεν καταβάλλουν ποσά έναντι των δανείων τους θα εκδώσουν Δ.Π. και ότι θα αυξηθεί περαιτέρω η οφειλή τους με προσθήκη νέων δικαστικών εξόδων.
      Δηλαδή, ο δανειολήπτης καλείτε να αρχίσει να πληρώνει οφειλές που είχε σταματήσει να εξυπηρετεί, χωρίς αυτές να ρυθμισθούν προηγουμένως με βιώσιμο τρόπο, με την ελπίδα ότι, κάποτε, σε άγνωστο μελλοντικό χρόνο, η…βασίλισσα εταιρεία διαχείρισης θα δεήσει να προτείνει μια ρύθμιση, που είναι εντελώς αβέβαιο και αδιευκρίνιστο αν θα συνάδει με την οικονομική κατάσταση και τις ανάγκες του οφειλέτη". Πρακτικά, η Ε.Δ. αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να ζητήσει την πληρωμή των οφειλών στο ακέραιο συν τοκους, παρότι η ίδια τις έχει αγοράσει στο 5-10% της αξίας τους, αγνοώντας το βασικότερο όλων, τους νόμους του κράτους και δη τον 4737/2020!  
      ΜΙΛΑΜΕ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΕΝ ΚΡΑΤΗ, ΜΕ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΟΝΙΜΩΣ ΑΠΟΥΣΑ, ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ!!

      "Όπως αναφέρει νομικός που μίλησε στο «Σin» επί του θέματος, πρόκειται όντως για μια τεράστια αλλαγή συμπεριφοράς των Ε.Δ. που προβαίνουν καθημερινά ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟΙ πλέον σε ένα διαρκές bullying προχωρώντας σε μη «ορθόδοξες» και έννομες πρακτικές προβλεπόμενες από το θεσμικό πλαίσιο, έχοντας ξεχάσει και τις όποιες προτάσεις κουρέματος, εκφοβίζοντας τους δανειολήπτες για να εισπράξουν όσα μπορούν, δείχνοντας πλήρη αδιαφορία στο πνεύμα και το γράμμα των νόμων"!!! 
      Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά σε ένα υποτίθεται "Κράτος Δικαίου", σε μια χώρα που με το δικό της πολίτευμα λειτουργούν όλα τα κράτη της γης, υπάρχουν ακόμα στη χωρα μας κυβερνήσεις και ηγέτες που προδίδουν τις προσδοκίες του λαού, θυσιάζοντας στο βωμό των προσωπικών τους φιλοδοξιών και συμφερόντων τον λαό τους και την πατρίδα τους!
      ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΟΛΩΝ: ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΤΕ ΩΣ ΗΓΕΤΕΣ ΕΙΤΕ ΩΣ ΑΡΧΗΓΟΙ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΕΠΑΝΑΔΙΕΚΔΙΚΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΙΔΕΡΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΟΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ & ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΤΟΥΣ!!!

      ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ & ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΣΕΣ ΕΚΚΛΗΣΗ! ΚΑΝΤΕ VIRAL ΚΑΘΕ ΑΡΘΡΟ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΑΣ & ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!!!

      Και εσείς κ. Πρωθυπουργέ, μην απεμπολείται την ευκαιρία που έχετε! Αν δεν εξαγγείλετε το τέλος της Δυναστείας των τραπεζών, των Funds και των Ε.Δ. στην Θεσσαλονίκη, μην ευελπιστείτε σε τίποτα, μαζί με τον λαό θα πληρώσετε και εσείς το δικό σας τίμημα!


Β. Αναγνώστου   Συγγραφέας – Αρθρογράφος
www.manifesto.com.gr 

ΥΓ. Φίλες και φίλοι, στο επόμενο άρθρο αν δεν έχουμε θετικά νέα, θα αναφερθούμε στο επίμαχο ερώτημα όλων, ποιοι και πως, αγόρασαν απαιτήσεις δισεκατομμυρίων με "κοπανιστό αέρα" βγάζοντας απίστευτα κέρδη με αμφιλεγόμενες και έκνομες εισπρακτικές μεθόδους φτάνοντας στις κατασχέσεις και πλειστηριασμούς, υπό την ανοχή και σκέπη της κυβέρνησης, που φυσικά δεν μπορεί επ’ ουδενί να δηλώνει άγνοια των τεκταινομένων!!!

Copyright © 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!