Loading...
ΚΑΝΕΙΣ, ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑΣ & ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ; ΝΤΡΟΠΗ, ΝΤΡΟΠΗ & ΟΝΕΙΔΟΣ!!!
Κλίκ για μεγέθυνση

      Κύριε Μητσοτάκη, είναι ηλίου φαεινότερον πλέον ότι και εσείς λόγω των προσωπικών σας δεσμεύσεων απέναντι στους τραπεζίτες και στους μέντορες σας, υπηρετώντας τα συμφέροντα τους για να παραμείνετε στην εξουσία, επιλέξατε για άλλη μια φορά να οδηγήσετε τους δύστυχους δανειολήπτες συμπατριώτες σας, επαγγελματίες και οικογενειάρχες στην καταστροφή και κάποιες χιλιάδες  από αυτούς στον θάνατο!

      Αυτό που εξακολουθείτε να κάνετε έχει πολλές ονομασίες και δεν σας τιμά  φυσικά ως άτομο και πολιτικό, κι αν τα προσωπικά σας συμφέροντα, η αλαζονεία σας και ο ναρκισσισμός σας δεν σας αφήνουν να αφουγκραστείτε τα υπαρξιακά προβλήματα του λαού μας και δη το μεγαλύτερο εξ αυτών, παραδίδοντας εκατομμύρια Έλληνες με τις οικογένειες τους στο έλεος των τραπεζών και των μεντορών σας, να είστε σίγουρος ότι θα έρθει και για σας η στιγμή που αν δεν κριθείτε από την δικαιοσύνη γιατί μπορείτε ως κυβερνήσεις να επηρεάζετε τις αποφάσεις της, θα απολογηθείτε τελικά στον ίδιο τον λαό πληρώνοντας και εσείς το τίμημα που σας αξίζει! 
      Επιτέλους, σταματήστε να προσβάλετε την νοημοσύνη του λαού μας ΝΤΡΟΠΗ!!!

      Φτάσατε στο σημείο χθες στην ΔΕΘ να πείτε στον Ελληνικό λαό ότι τα κόκκινα δάνεια μειώθηκαν και εξυπηρετούνται, όταν έως και 1 στα 3 από τα νεορυθμιζόμενα δάνεια ξανακοκκινίζουν, με τις επίσημες προβλέψεις σ’ αυτό το Αρμαγεδδωνικό περιβάλλον που βιώνουμε και θα βιώσουμε τα επόμενα χρόνια θα κοκκινίσουν πλέον όλα, φτάνοντας ως πολίτες να χάσουμε τα πάντα,  σπίτια και κάθε κινητό και ακίνητο περιουσιακό στοιχείο με αυτόν τον δήθεν σωτήριο εξωδικαστικό συμβιβασμό, που μόνο σε ηλιθίους και τριτοκοσμικούς πολίτες μπορεί να απευθύνεται, όταν δίνεται τα δάνεια στα Funds να τα απαιτούν στο 100% της αξίας τους συν τους τόκους! Τι είναι αυτά που λέτε και κάνετε; Επιτέλους αλλάξτε ρότα! Καταλαβαίνετε πόσους Έλληνες θα οδηγήσετε ακόμα στον θάνατο;
      Κάθε μέρα δεν σταματούν οι κατασχέσεις και οι πλειστηριασμοί και με το νέο κύμα που θα 'ρθει θα πολλαπλασιαστούν μαζί με αυτούς και οι θάνατοι αθώων ανθρώπων που εσείς ως πολιτικοί τους οδηγήσατε και τους οδηγείτε σε οικονομικό αδιέξοδο, μεταλλάσσοντας τους από αξιοπρεπείς πολίτες σε ανέντιμους και παρίες! 

      Κύριε Μητσοτάκη, σας θέτω υπ’ όψη σας την φρικαλέα αποκάλυψη μιας απονενοημένης πράξης μιας φίλης της ιστοσελίδας μας της κ. Νατάσσας Βουτσαρά, η οποία μας ανακοίνωσε μόλις χθες ότι, "δεν θα αντέξει να ζήσει θέτοντας τέλος στη ζωή της πριν της 23-11, όταν θα της πλειστηριάσουν το σπίτι της"!
      Καταλαβαίνετε πως εσείς προσωπικά θα είστε ο υπεύθυνος του θανάτου της, γιατί μεταξύ όλων των άλλων ατοπημάτων σας  σε σχέση με τις τράπεζες, δεν τους έχετε επιβάλει να προηγούνται οι δανειολήπτες της εξαγοράς των δανείων τους –ότι πιο λογικό και ανθρώπινο- με τους ίδιους όρους που τα δίνουν στα Funds και στις Εταιρίες Διαχείρισης, σ’ αυτά τα δυσώδη και ανεξέλεγκτα αρπακτικά, για να προσπαθήσουν εκ των ενόντων να βρουν τρόπους να γλυτώσουν τις περιουσίες τους και τη ζωή τους!
      Αυτό που κάνετε είναι αδιανόητο, να διαπράττετε ως ένας ανθέλληνας ένα εθνικό έγκλημα κατά του λαού μας, κάτι που φυσικά δεν μπορεί παρά να οδηγήσει κάθε ηθικό αυτουργό τελικά στο εδώλιο!!!

      Κουραστήκαμε πλέον να σας υπενθυμίζουμε το καθήκον σας, κάντε ότι θέλετε, αλλά μη ξεχνάτε ότι θα πληρώσετε και εσείς το τίμημα που σας αξίζει αν δεν αλλάξετε έστω και τώρα τις ισχύουσες συνθήκες που επικρατούν στην ομερτά των τραπεζιτών, αποδεικνύοντας ότι δεν είστε το φερέφωνο των τραπεζών και αυτών που βρίσκονται πίσω τους!


Β. Αναγνώστου   Συγγραφέας – Αρθρογράφος

www.manifesto.com.gr    

Copyright © 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!