Loading...
ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΑΛΛΑΖΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!
Κλίκ για μεγέθυνση
      Κύριοι της κυβέρνησης, αν θέλετε ως χώρα να μην φτάσουμε στο απευκταίο σενάριο, προλαμβάνοντας τις εξελίξεις βάζοντας ένα τέλος στις γελοίες εκφάνσεις των Τούρκων και στην ενορχηστρωμένη προπαγάνδα τους να κάνουν μονίμως το άσπρο-μαύρο μπερδεύοντας την διεθνή κοινότητα, ήρθε η στιγμή να τεθεί η μια και μοναδική ερώτηση στο ακροατήριο της Συνόδου, αυτή που θα μπορούσε να αλλάξει την ροή των εξελίξεων αφήνοντας έωλες τις θέσεις τους, κλείνοντας τους οριστικά την Κερκόπορτα αφαιρώντας τους κάθε δυνατότητα απόκρυψης των πραγματικών τους προθέσεων!

      Πέρα από τις όποιες άλλες αναφορές σας στην Σύνοδο, αυτή η κομβική κατά την άποψη μας ερώτηση που ακολουθεί θα μπορούσε να αποτελέσει την "λυδία λίθο" για τους Τούρκους αναδεικνύοντας τον παραλογισμό τους αποκαλύπτοντας τις προθέσεις τους, όπως και τον εκτός τόπου και χρόνου Μεσαιωνικό αναθεωρητισμό τους εν μέσω του 21ου αιώνα καταρρίπτοντας πλέον όλες τις θέσεις τους, για να βρεθούν τελικά αίολοι και γελοιοποιημένοι στα μάτια της παγκόσμιας κοινότητας!
      Είναι αυτό το μήνυμα που σε ζωντανή μετάδοση θα περάσει  όχι μόνο στους παρευρισκομένους αλλά και σε κάθε ηγέτη και λαό της γης, αναγκάζοντας πλέον όλους να θέσουν "τον δάκτυλον επί τον τύπον των ήλων" αναγνωρίζοντας τα δίκαια της χώρας μας, αισθανόμενοι τον κίνδυνο που μπορεί να διατρέξουν και οι ίδιοι να βρεθούν κάποια στιγμή στην δική μας θέση, έχοντας να αντιμετωπίσουν τον αναθεωρητισμό κάποιων γειτόνων τους τύπου Πούτιν και Ερντογάν.
      Είναι αυτός ο κίνδυνος που θα τους κάνει τελικά να σταθούν αρωγοί στο πλευρό μας και απέναντι στην Τουρκία διαθέτοντας ακόμα και τις ένοπλες δυνάμεις τους, προκειμένου να διαφυλάξουν και αυτοί στο μέλλον τα σύνορα των χωρών τους έχοντας την βοήθεια των συμμάχων τους! 


      Μετά τα ως άνω πιστεύουμε απόλυτα ότι αποτελεί άμεση προτεραιότητα για τη χώρα μας να τεθεί εκ του βήματος της Συνόδου προς το ακροατήριο η κάτωθι ερώτηση:
      "Κύριοι, αν εσείς είχατε μια γείτονα χώρα που θα σας απειλούσε με εισβολή και κατάληψη των εδαφών σας αν ‘’τολμούσατε’’ να μην ζητήσετε την άδεια της για να επισκεφτείτε τα εντός των συνόρων σας εδάφη, τα δικά σας εδάφη, αντιμετωπίζοντας σας ως αποικία και ως χώρα υπό την κατοχή της, τι θα κάνατε;  Αν ως ηγέτες για να μετακινηθείτε εντός της επικράτειας σας θα 'πρεπε να ζητάτε την άδεια του γείτονα σας, πως θα αντιμετωπίζατε αυτή τη χώρα;

      Αυτή ακριβώς την παράνοια αντιμετωπίζουμε καθημερινά από την Τουρκία μια γείτονα χώρα και σύμμαχο του ΝΑΤΟ!

      Είναι δυνατόν αυτή η χώρα να συμμετέχει σε Διεθνή Φόρουμ και Θεσμούς, διεκδικώντας εξοπλισμούς για να τους στρέψει την επόμενη μέρα εναντίον των Συμμάχων της ή να απαιτεί ακόμα και τον σεβασμό τους ; Τι θέση μπορεί να έχει μεταξύ των πολιτισμένων χωρών και λαών του πλανήτη και τι θα συνέβαινε απ’ άκρη σ’ άκρη της γης την επόμενη μέρα αν αυτή η χώρα αφηνόταν να περάσει τις γελοίες και εκτός κάθε πραγματικότητας θέσεις της; Αυτό που θα συνέβαινε θα ήταν φυσικά να ζήσουμε ως ανθρωπότητα έναν επερχόμενο Αρμαγεδδώνα!
      Αυτή είναι η ερώτηση μας και την απευθύνουμε προς κάθε ηγέτη σύμμαχο ή μη και προς κάθε κυβέρνηση και νοήμονα πολίτη αυτού του πλανήτη ζητώντας την τοποθέτηση σας!"

      Επίσης κ. πρωθυπουργέ, παρακαλούμε ανεβάστε γενικά τους τόνους σας, μην ξεχνάτε ότι εκπροσωπείτε μια χώρα αμυνόμενη που καθυβρίζεται και απειλείται καθημερινά με πόλεμο αν "τολμήσει" να υπερασπιστεί τα εδάφη της και την ελευθερία του λαού της κι αυτό πρέπει να γίνει απόλυτα αντιληπτό από την παγκόσμια κοινότητα! 
      Δεν είναι φυσιολογικό ούτε καν πολιτικά ανεκτό ανεβαίνοντας στο βήμα κάθε φορά να κρατάτε χαμηλούς τόνους, είναι λάθος εικόνα και αποδυναμώνετε τις θέσεις μας. Να είστε σίγουρος ότι στην Σύνοδο αυτή ο Ερντογάν δεν θα χάσει και πάλι την ευκαιρία να ανεβάσει τους τόνους παρουσιάζοντας ένα προφίλ μιας χώρας που αδικείται.
      Δεν είναι δυνατόν να αφήνετε την Τουρκία να αναφέρεται σε γελοιότητες τύπου, ότι  η Ελλάδα ετοιμάζεται να εισβάλει στα εδάφη της και να μην αγανακτείτε δείχνοντας το έντονα κάθε φορά!
      Αυτή είναι η πρώτη μάχη στο πεδίο που πρέπει να κερδίσετε, όσο δεν το κάνετε διαπράττετε τεράστιο λάθος!

      Παρακαλούμε για το καλό της Πατρίδας μας μην αγνοήσετε καμία από τις δυο προτάσεις μας. Αν αναφερθείτε σε αυτές, θα βγείτε νικητής από την αίθουσα έχοντας κερδίσει την πρώτη μάχη, βάζοντας τα θεμέλια της αποφυγής του πλέον χειρότερου και απευκταίου σεναρίου!!!


Β. Αναγνώστου   Συγγραφέας - Αρθρογράφος

www.manifesto.com.gr 

                       
Copyright © 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!